Idag är det tisdag.

Jag och Shno har haft möte med våra nya handledare. Tillskillnad från vår tidigare, så älskade dom här två det vi gjort. Innan vi gick så sa dom att vi förmodligen skulle skicka in vårt experiment till Aftonbladet. Dom påpekade också att vår redovisning i vår lär bli smockfull, eftersom att många är så intresserade av bantning. MVG here we come.

Har ledarskap nu. Vi ska börja med en rapport där. Den ska handla om ledarskap vs Chefer, och vi ska analysera en organisation/företag. Jag och Shno funderar på Socialförvaltningen, H&M eller Sharafs Hjältar. Får se vad det blir.

Johannes var här förut. Vi åt, och sen filmade han mig, Shirin och Shno när vi "sjöng". Filmer kommer på Facebook senare idag. Shno har siktet inställt på i första hand Europa, men sen tar vi hela världen med storm!

Nu är det bara idrott kvar, och den ska Johan ha hand om tror jag. Har bara missat en lektion där på hela året, och jag har kämpat som tusan, så jag hoppas på VG eller MVG. Jag missar ju iofs två lektioner när jag är på Gran Canaria, men det gör nog inte så mycket. Har ni förresten märkt att allt börjar kretsa kring betygen nu? Ganska hemskt egentligen.

Ikväll ska jag plugge inför provet imorgon. Såg Mamma i trappan idag. Hennes blick vittnade om ett ohyggligt svårt prov.

Och just det, imorgon ska jag följa med Lilla Andreas och testa hans bil. Precis som Anna-Karin så vågar han inte göra det själv, och vem är det då som får offra sig? Jo snälla Dennis!

Gotta go!

Prisa Gud!

Ämne                    Lärare                    Poäng                    Betyg
Filmkunskap       Vera Haukas        50                            MVG

Prisa Gud och Jehovas, Allah och Buddha!

VAN-heden

Inget eget arbete på naturkunskapen. Istället skulle vi ha labb. Suck. Det finns faktiskt inget tråkigare. Men eftersom vi går samhälle, så är inte nivån så hög. Idag kollade vi våra olika sinnen, styrka och reflexer. Jag och Shno jobbade oss ganska snabbt igenom de olika labbarna. Och efter lite ojande över snöandet, och lite kramande med fuskskelettet så hittade Shno en boll i katedern som vi lekte med. Shno träffade nästan en glaslampa, så vi gick ut i korridoren. Mamma blev arg och sa att den där bollen redan hade blivit fråntagen en gång innan, och att det var därför den låg i katedern. Well, Shno blev sur och gick, medan jag satte mig ner med Mamma och lyssnade på när hon snackade om sin studietid. Jag ansträngde mig verkligen, och det syntes att hon började gilla mig. Jag började tänka på hur mitt liv  (läs; skolan) hade sett ut om Shno inte fanns. Antagligen MVG i allt, men väldigt mycket tråkigare.


När jag cyklade hem så hyllade jag mina vanor lite. Att jag alltid cyklar vid samma tid, alltid cyklar samma väg etc. När jag kommer fram till cykelstället så har någon tagit min plats! Jesus. Det låter kanske inte så allvarligt, men det förstör mer än man tror. Yeye, jag ska inte hetsa upp mig, bara det inte händer igen!

Hua så hiskeligt!

Körlektion imorse. Gick bra den här gången också. Backade runt gathörn "exemplariskt", och parkerade framåt, bakåt, uppochner, utochin och åt sidorna. Nästa gång ska jag kolla på bilens insida, eller nåt, och sen köra landsväg! Det är typ det enda jag gjort hemma (det finns bara landsvägar där). Well, hon avslutade med att säga att det går i en hiskelig fart. Så snart kanske jag har mitt körkort. Vi får väl se. Alla kan ju ha tur..

Filsofi efter körningen. Ganska segt, men vi fick godis på slutet, så det vägde upp allt det tråkiga. Sen lunch, där jag åt korngrejs, vilket jag fick höra är SVAMPPROTEINER! Hua. Men det gick ner iallafall. Nu har jag precis suttit en och en halv timme i B2 och väntat på att få prata med Lars om mitt socialkunskapsarbete. Shno den häxan var först ut. Jag var nästnäst sist. Jag ska komplettera lite om vad som händer efter en våldtäkt, plus ta upp lite om de attityder som finns kring våldtäkter. Har en vecka på mig, så det ska nog gå bra. Även om den kommande helgen är helt fullbokad.

Nu har jag bara Mamma kvar. Har eget arbete, och det har vi ju fått från Johannes, så vi är färdiga, för en gångs skull. Så ska bara upp och ta närvaro, och sen cykla hem. Mjau.

Är sugen på chips. Eller popcorn. Nåt salt iaf. Jordnötter. Och inget sånt har jag hemma. Får väl salta maten onaturligt mycket istället..

Mina nya onsdagar

Mina nya onsdagar ser nu ut som följer: 10.00 - 11.00 Filosofi A, 11.10 - 12.10 Naturkunskap B, SEN SLUT! Herregud. Det är nästan för bra för att vara sant. Men det är sant, det är sant. Tacka Alleh för det.

Slutade alltså för snart en timme sen, men är fortfarande kvar i skolan. Shno vill sitta vid datorn på D-plan, men hon vill inte sitta där ensam, så hon tvingar alltså mig att vara kvar oxå. Känns som att jag skrivit detta förut? Hennes dator hemma är på lagning, för Shno råkade skjuta en fotboll på den. Jösses alltså.
Men jag har faktiskt tagit vara på tiden nu, och skrivit en utvärdering till mitt projektarbete, och skrivit i den vanliga loggboken. Duktig jag är.

Nu ska jag försöka smita hem.
Ska kanske till Johannes sen, eller på pingis. Jag är i valet och kvalet. Hur jag än gör så blir det fel. Sånt gillar vi inte.
Yeye.

Lektioner med elever

Jag börjar få upp flytet igen. Två inlägg på två dagar, det kallar jag revansch med tanke på det icke existerande bloggproducerandet under julhelgen!

Har precis haft ledarskap, där Mikael, Jens och Mikaela hade hand om lektionen. Mikael visade en film, vilket verkligen visade upp hans ledaregenskaper (?), och Jens och Mikaela hade musikquiz. Om några veckor ska jag och Shno ha hand om lektionen, några förslag på vad vi kan hitta på? Vi har idétorka.

Om 20 minuter är det idrott. Hanna och nyligen hemkomna Linda ska ha hand om den. De ska ha volleyboll vilket är ganska skoj. Det känns som att hela trean handlar om att vi elever ska ha hand om lektionerna. Börjar lärarna tröttna på sitt yrkesval? Kanske, men vad vet jag.

Nu ska jag smsa lite, sen gå till idrotten.
Jag är hungrig :(

Tillbaka!

Jag är tillbaka. Fit for fight, som dom säger. Jag ber om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande den sista tiden.

Vad har hänt sen sist då?
Jag har blivit morbror, firat jul och firat nyår. Det är väl allt i stora drag. Orkar inte tänka tillbaka mer detaljerat än så. Tänk framåt, people.

Idag har jag haft körlektion. Det gick faktiskt ganska bra. Allt vi gjorde fick jag högsta betyg på. Hon sa att dessa olika uppgifter lika gärna hade kunnat ta två lektioner till, men icke. Jag hade tur idag. Allt lyckades. Får väl hoppas på lika mycket tur nästa gång.

Sitter nere hos Stiv nu, men STIV ÄR INTE KVAR! Hon har flyttat, packat ihop, rest iväg, flytt landet, lämnat stagg. Svikare säger jag bara. Den nya speciallärararen heter Ann-Christin och är stor och tjock. Hon har inte fått bekänna färg ännu, men hon är ingen Stiv direkt. Men hon funkar. Bara hon sitter tyst inne på sitt lilla rum så är jag nöjd. Hon måste dock lära sig lite regler om hur det funkar här nere. Det finns iofs massor med regler, men den viktigaste är att jag och Shno bestämmer ALLT. Punkt. Men ge Ann-Christin några dagar så har hon nog lärt sig det också.

Nu ska vi käka. Höres.



RSS 2.0