Volleyboll is fun

Pust och flås. Nu är idrotten slut. Vi hade som sagt volleyboll. Som uppvärmning hade vi spökboll, detta underbara bollspel. Efter det körde vi passningar inom laget. Jag var med Mikael, Sofie och Linda. Vi var väl kanske inte så himskans bra på det, men vi hade roligt! Efter det körde vi två mot två. Jag var med Shirin, som vid första bollkontakten sträckte sig i en "ådra". Efter det var hon sig inte lik. Jag fick skrika och peppa på henne, medan hon ömkade sig över sin onda ådra. Magnus skrattade hånfullt mot oss. Sen körde vi turnering med fyra-manna-lag. Vi vann semifinalen och i finalen vann vi klart, men efter lite fuskande från bla Pierre och Elin, så körde vi en sista-bollen-vinner-boll, som vi givetvis förlorade. Suck. En väldigt bra lektion ledd av Julia och Caroline. Applåd till dom.

Nu ska jag cykla hem, springa på svinö och kolla upp kontrollerna inför morgondagens orientering, käka och se på idol.
Soft deluxe.

idrott, buhu

Nu har vi precis haft redovisning på ledarskapen. Vi satt i en ring under tystnad, för att sedan var och en berätta om vår observation och vårt resultat. Shno tog det enkla, och jag fick förklara, motivera och analysera. It was fun.

Nu har vi precis bytt om, och ska strax ha idrott. Julia och Caroline ska ha hand om lektionen, och dom har valt att ha volleyboll. Om regnet slutar falla, så ska vi ha beachvolleyboll, vilket kan vara roligt.

Mötet med fonseca har jag inte bearbetat än. Jag är fortfarande för arg för att skriva om det.

Vår dator hemma har drabbats av diverse trojaner och virus, så nu går den inte att använda. Bajs.

Under ledarskapen kom vi även fram till att JAG OCH SHNO ska springa första sträckan i morgondagens orienteringsstafett! Det är vi som sätter standarden på tävlingen för vår klass. Om vi gör bort oss, så skiter det sig ju för hela klassen. Vårt enda mål, förutom att ta oss runt banan utan att dö av syrebrist, är att slå SP06G!
HEJA SP06F:1!

Bilder från orientering kommer under morgondagen.
Gotta go.

Knarkfritt

Det var inget knark i brevinkastet. Och ingen punktering på cykeln. Bara ett jäkla regnoväder som blötte ner mig nåt vansinnigt. När jag kom hem bytte jag om, lagade mat och la mig vid tv:n. Då kom bror och syster och tittade förbi. Det var roligt, men kort.

Ikväll börjar Idol med sina finaler, och det är väl nu folket börjar få makten. Jag har nog ingen riktig favorit bland idolerna ännu. Eller jo, han med det blonda, konstiga håret. Men honom gillar jag just bara pga håret. Hoppas han vinner hela skiten, och rakar av sig håret och skickar det till mig. Eller ueh, det kanske inte vore så fräsch trots allt.

Imorgon ska jag och Shno träffa Britte, vår undebara tant, och Fonseca, vår oundebaring. Det kan bli spännande må jag säga. Sen har vi redovisning på ledarskapen, och sist har vi idrott. En soft dag.

    alla människor är lite konstiga
    utom du och jag
    och till och med du
    är lite konstig

En östgöte i min telefon

Idag har en gubbe från Östgöta Transport ringt mig. Han pratade in på telefonsvararen:

Hej. Jag ringer från Östgöra Transport och är hemma hos dig vid 12.30 för att göra ett produktbyte, och om ingen är hemma då så blir det en bomkörning. Mitt telefonnummer är bla bla. Hejdå.

Förbaskade gubbskrutt. Jag var inte hemma, för jag har ett liv. Eller ja, jag hade lektion. Så nu antar jag att gubben har skrivit BOMKÖRNING på min dörr..

Han kändes lite creapy, ungefär som om han skulle sälja knark till mig. Han liksom viskade när han pratade. Jag la på när jag hörde att han skulle komma hem till mig. Men efter en stund kunde jag inte hålla mig. Jag lyssnade på det femton gånger och låtsades att jag var med i en action-thriller som heter Dennis på vift. Nu när jag kommer ut från skolan kommer jag ha punktering på min cykel, som ett hot från östgöten. Och i brevinkastet kommer det ligga en påse med lite vitt pulver i, som indikerar att han menar allvar med sitt knark. Imorgon kommer han ta min katt som gisslan, och hugga av hennes tå och skicka den till mig.
Well.. det kanske var att ta i.

Nu ska jag cykla hem och kolla om jag ser någon östgöte som ligger i buskarna och spionerar på mig. Tänk om det här blir det sista jag skriver. Hua.


Mer trevligheter


Skolfotografering

Ja som ni kanske läste bland kommentarerna i mitt förra inlägg så fick jag stå längst bak på skolfotograferingen. Precis som i ettan och tvåan. Fotografen sa att vi var en "väldigt kort klass". Och som ni vet så får alla korta sitta längst fram. Jag hukade mina ben, men blev ändå inte vald till främre bänken. Detta gjorde dock inget, för jag puttade undan Magnus som stod framför mig. Så nu ska jag bannemig synas mer än förra året! Annars kräver jag omfotografering.

Efter fotograferingen skulle vi ha haft läxförhör med Mamma, men hon dök inte upp. Så därför cyklade jag och Sanna till Jennys Nyström och lämnade av en film som vi lånat där. På vägen hem gick min växelspak av. Typiskt. Så nu får jag cykla på andra växeln hela tiden. Iaf tills någon lagar växlarna, vilket lär dröja.

Idag var det hamburgare i matsalen. Jag tog två stycken, och kände mig onyttigast i världen. Dessutom hade mattanterna dukat upp med äppelpaj och vaniljsås, så då fick jag ju lov att ta en bit paj också.

Nu sitter vi hos Stiv och softar. Religionen börjar vid 12.30. Jag lägger harpan och lyssnar på Sia på Youtube. Herregud vilken artist! Hon har lite av A Fine Frenzy i sig, som ni kanske hör.


Sia - Soon we'll be found.
So great!


Efter skolan ska jag och bror besöka syster på sjukhuset. Om hon inte har flyttats vill säga. Jag har lite fobi för sjukhus. Men vad gör man inte för sina syskon. 

/ dennis.

Say a little prayer

Snälla Gud, gör så att jag får sitta på skolfotograferingen. Vad är vitsen med att bara se mitt huvud längst bak? Hela jag ska synas, annars är jag inte med.

Snälla.

Bad day

Efter lite påtryckningar från en viss person så har jag nu återigen satt mig ner för att skriva ner några rader så att ni får en liten inblick i mitt gosiga liv.

Vår idrottslärare är en krävande man. Han ser ganska trevlig ut på ytan, men bakom de gnistrande ögonen så döljer sig, kom ihåg att jag sa det först, djävulen himself. Bara jag tänker på honom så blir jag sur. Och på tal om sur så kommer jag att tänka på Fonseca. Han har också blivit värsta bitchen nu. Alla är emot mig och Shno. Tillomed Stiv har lämnat oss.

Jag och Shno satt lugnt och stilla nere vid Stivs datorer och roade oss med ett gapskratt, och då röt Stiv till!
Stiv: Nä nu får ni allt vara tysta där ute! Ja du erik, du jobbar ju iaf med skolarbete, det är bra. Men NI TVÅ! NI TVÅ SOM ALDRIG JOBBAR, NU FÅR NI VARA TYSTA!

:(
Den enda som är snäll är Britte. Britte är bäst. Britte borde vara rektor. Britte är gammal och glad. Britte rules.

Innehållet blev inte något vidare idag heller, men ni får ha överseende, dagen har varit KASS!
Nu ska jag cykla hem och trycka i mig godis.
/ dennis.

Ledig

Idag har jag varit ledig från skolan, men trots det gick jag upp vid halv åtta och började plugga. Klockan 12.02 var jag färdig. Puh. Så mycket har jag inte pluggat på år och dar. Men det kändes bra. Efteråt iallafall.
Shno, Ankis och Jens höll mig sällskap, tack.

Igår spelade Kalmar FF skjortan av laget som jag inte kan stava till, men som heter nåt i stil med Feyenoord. Kalmar är riktigt, riktigt bra just nu, och jag tror inte att vi förstår det. Vi har blivit så vana vid att dom vinner, så nu bryr vi oss inte lika mycket längre. Därför vill jag få er att FATTA hur bra Kalmar FF är just nu. Ta er en stund och tänk på hur bra dom är.
Så, det räcker så. Bra.
Och alltså, finns det något som svetsar samman folk mer än sport? Nej. Sport är magiskt!

Oh god, vilken intellektuell nivå ligger det här inlägget på tycker du Dennis?
:(
Alla får ha dåliga dagar. Faktiskt.
/ dennis.

Tillägnat underbara Ankis Ankarström

Min härliga vän Ankis överraskar mig ibland och skriver riktigt roliga inlägg i sin blogg. Hennes senaste inlägg var ett sådant, så då frågade jag henne om jag fick citera det i min blogg. Hon svarade; "Spelar det någon roll vad jag säger? Du gör väl det ändå.." Anar jag en liten sarkastisk och sur Ankis? Svar: Ja.

Ur Ankis blogg:

"Ankis slår på trean kl 20:00.
Ankis väntar på att Top Model ska börja.
Top Model börjar.
Ankis tittar på Top Model.
Ankis märker att många av tjejerna är lika gamla som Ankis.
Ankis kollar på tjejerna.
Ankis kollar på Ankis.
Ankis jämför tjejerna på Top Model med Ankis.
Ankis undrar varför hon inte äger ett par högklackade skor.
Ankis tar på sig mascara.
Ankis tar bort mascaran som hon kladdat på ögonlocket.
Ankis undrar varför tjejerna på Top Model ser mycket äldre ut en Ankis.
Ankis undrar varför tjejerna på Top Model kan sminka sig men inte Ankis.
Top Model tar paus.
Ankis kramar om Hamstern.
Ankis tänker att hon faktiskit är nöjd med Ankis.
Ankis glömmer bort Top Model."

Och för er som inte vet så är Hamstern Ankis pojkvän.



Idag var Ankis sjuk, och därmed hemma från skolan. Detta innebar att hon missade vår hemska filmkunskapslektion. Jag och Shno satt och ömkade oss medan danskan malde på. Vi fick för oss att vi skulle smsa Ankis och få lite varma ord från henne.

I smset skrev jag:
"Jag och Shno sitter och gråter hos danskan.
Vi hatar dig för att du är hemma och slipper detta!!"

Nu kunde vi bara vänta på goset och kramarna som snälla, underbara Ankis skulle skicka till oss.
Ankis svar löd:
"Tack! Jag känner mig redan bättre!"

Gotta go, filmtajm!
/ dennis.

@ school.

Jössenamn så mycket folk det var i den nya butiken i Baronen. Man fick ju trycka sig fram, och till vilken nytta? Kläderna var ju inte ens fina. Shno och jag blev deprimerade, men lite glada också, för man fick gratisgrejer där. Jag fick en sminkväska och ett svettband, woho, och Shno fick två svettband.

På vägen hem från stan så pratade vi om religionskunskapsuppgiften som vi fått. En av frågorna är om vi tror på en Gud eller inte. Shno har kommit fram till att hon inte tror på en Gud, men det vågar hon inte säga för hon tror att Gud ska höra det och straffa hennes synder. Hon är smart hon.

Projektarbetet är också ganska skrattretande. Vi lämnade in vår projektidé till Britte igår, men hon orkade bara läsa två meningar, sen sa hon "Jättebra, det ser jättebra ut", och sen lämnade hon tillbaka den. Projektplanen ska ju handledaren ha, men hon ville inte ha den. Cool tant.
Och vår tidigare handledare vill ha ett möte med Britte, för dom ska typ prata om mig och Shno och det, så Fonseca skickade ett mejl till Britte och bad om ett möte. Britte orkade inte läsa mejlet, så hon läste det inte. Britte for president!

Vi hörs folk.
/ dennis.

Tandläkarbesök

Tisdag. En ganska beskedlig dag, trots allt. Lite projektarbete, lite ledarskap och lite idrott, det är allt. Så tisdagar brukar lämna ganska mycket åt fantasin, så även idag. Jag och Shno ska besöka den nya butiken som öppnar i Baronen idag, och i eftermiddag ska jag följa med henne till tandläkaren, hon följde ju med mig när jag var där. Och ikväll ska jag ut och springa, som vanligt.

Jag har redan ångest för imorgon. Naturkunskap med Mamma tillhör verkligen inte favoriterna, och filmkunskapen med dansken kan få vilken optimist som helst att se svart. Det gäller bara att sätta sig till rätta på de hårda trästolarna och bita i det sura äpplet. Det är ju bara en tretimmarslektion.. suck.

Nu har jag förresten skrivit en berättelse som jag ska skicka in till en tävling. Har haft ångest för det också, eftersom att den måste vara inne innan första oktober. Men nu är jag alltså klar, och har tillomed köpt stora kuvert som jag ska skicka den i. Så nu har jag börjat göra plats i madrassen för de 400 000kr som man vinner i första pris.

Jag pratade med Jesper igår, igen. Han berättade att han ska till Nyköping snart och vara med i en film. Och inte bara som statist, nej nej, nu hade han varit på casting och fått en avancerad statistroll. Kommer ni ihåg filmen Darling? Den ska iaf få en uppföljare, och det är den han ska vara med i. Gustaf och Alexander Skarsgård ska också vara med i filmen. Kändistätt värre. Fast inte för mig, jag är van vid jet-set-livet. Jesper känner jag ju, och Skarsgårdfamiljen är jag ju nära släkt med.
Jag undrar vad avancerad statistroll betyder. Tänk om han får prata i filmen, vilken framgång. Från statist i Keno-reklamen, statist i Lasse-Majas Detektivbyrå som kommer på film i december, och nån statistroll i nån deckar-filmatisering, så ska han nu få prata! WOHO!

Nog om det, jag måste gå, och det här tar för lång tid.
/ dennis.


Simningsmaster!

Phu, nu har jag varit och simmat igen. Idag var det riktigt jobbigt, men eftersom jag var där så tidigt så var det knappt inga andra där, vilket var underbart skönt. Åtta banor för mig själv liksom.
Nu är jag tillbaka i skolan igen. Är hos Shno som sitter hos Stiv. Jag vill gå hem men vågar inte fråga Shno om jag får gå. Hon kan bli riktigt sur och vresig nu när hon fastar.
Imorgon är det fredag igen, och det är lasagne i skolan! WOHO! Imorgon blir det en bra dag, det känner jag på mig.

Och förresten, hösten är faktiskt inte så hemsk som man tror. Dagarna fylls lätt och varför deppa över lite regn? Paraply är mysigt och regn på rutan är också mysigt. Sluta deppa, börja peppa!


Torsdag

Filosofi måste vara världshistoriens segaste ämne. Jag hann läsa kurskatalogerna från Lund, Kalmar och Växjö tre gånger innan lektionen var slut. Ankarström och jag slöt en pakt om att vi dels ska starta en studiecirkel inför högskoleprovet (HAHAHA), och dels att vi ska söka oss till samma stad när vi ska plugga.
"Tänk nu på att ditt val påverkar hela gruppen (hon och jag)", sa hon och lät bitchig. Hon vill till Örebro eller Stockholm, jag vill till Göteborg, Lund eller Växjö. Antingen får vi skita i pakten, eller så får vi plugga något som båda inte vill. Det låter kanon.

Socialkunskap om 10 minuter. Sen slutar jag!

Just det, jag pratade med Jesper igår. Han hade precis kommit hem från Paris sa han. Fusk. Men nu satt han hemma och hade en ångestattack över sitt liv. Han är arbetslös och kronofogden jagar honom. Och det värsta av allt är att han inte har någon tv..!
Liksom, smart att åka till Paris när man inte kan betala räkningarna.
Well, det var kul att snacka med grabben en stund. Jag blev nästan bjuden till honom på höstlovet, men bara nästan. Det är ju ett tag till lovet, så vi skulle bestämma mer sen. Jag har redan fått ångest över att behöva befinna mig mitt ute i havet på en öde ö.

6 minuter kvar.
5 minuter kvar.

Måste kila.
/ dennis.


Onsdag

Nytt inlägg-knappen ligger oroväckande nära Ta bort blogg-knappen. Så se upp.

Idag gör vi ett nytt försök då. Filmkunskap på Jenny Nyström. Nu vet vi ju var salen ligger, och Vera lär antagligen inte ställa in en lektion till. Men innan filmkunskapen har vi filosofi, suck, och naturkunskap med Mamma. Ganska överkomligt ändå. På lunchen ska jag och Shno gå till Kalmarsalen och plocka ut våra biljetter. Gissa vem som ska betala? Aset har ju lagt alla sina pengar på kläder. Hon har skulder upp över öronen. Det känns ganska bra faktiskt.

Klockan tickar, och cykeln cyklar inte sig själv till skolan.

/ dennis.

Albyboden <3

Smör, potatis, pepparrötter.

Cider, flingor, cashewnötter.

Bulgur, bonnbröd, sallad, sill.

Müsli, timjan, dadlar, dill.

Olja, yoghurt, äppeljuice.

Rågmjöl, pasta, äppelmos.

Skorpor, ströbröd, sojamjöl.

Pesto, peppar, eko-öl.

Morot, lättmjölk, välling, te.

Honung, socker, saft, sorbet.

Sirap, sylta, sesamfrö.

Couscous, kaffe, knäckebröd...

... det kan man inte längre köpa på ICA Nära Albyboden. Eller jo, fram till den 4 oktober. Sen är det slut. Sorgligt och tråkigt, men det var väl bara en tidsfråga.

/ dennis.


Hunkar

Vi såg film på religionen. Samma film som vi har sett på sen vi började terminen, alltså en trehundratimmarsfilm. Jag la mig ner i aulan och lyssnade på skottlossningen, och när dom pratade så reste jag mig upp. Bara snacket var viktigt, så varför se massa skit? Well. Shno blev kär i huvudrollsinnehavaren, och när dennes fru meddelade att hon ville skiljas så utbrast Shno: Jävla slampa! En stund senare dog hans bästis, varpå Shno fick en tår i ögat. I slutet av filmen dog även hunken, och då skrek Shno: JÄVLA FILMJÄVEL! Precis innan eftertexterna skulle börja rulla, så kom det dock en ny hunk, och Shno kommenterade även det: Jaha.. en snygging dör, en annan snygging kommer.. thats life. Hon har förvånansvärt lätt att gå vidare.

Sen hade vi socialkunskap, men det var bara 14 st som dök upp, för precis efter lektionen har vi mentorstid i samma klassrum, och förra veckan stod våra mentorer och blockerade dörren, så ingen kunde smita från den tråkiga mentorstiden. Så nu har alla börjat skita i den sista lektionen innan mentorstiden också. Dock ej jag och Shno. Vi var smarta och tänkte säga till läraren att vi behövde gå tio minuter innan vi slutar för att prata med vår handledare i PA, men sen kom vi på att läraren vi har i socialkunskap är vår handledare i PA. Suck.

Jaja, nu är det helg. När kommer det utlovade regnet?
/ dennis.

Pepp!

Nu har jag och Shno beställt biljetter till Özz, Björn Gustavsson, Måns Möller och Soran! De enda två platserna som var bredvid varandra var nästan längst bak, på nån balkong eller nåt, men vi tog dom ändå. Så nu har vi börjat peppa inför den 17:e oktober!

Björn<3

Och Shno har lovat att efter föreställningen ska vi gå fram och ta bilder på oss och Björn!

Blä, religion om 3 minuter...
/ dennis.

Helg!

Igår kväll var jag och stora Andreas hos Anna-Karin. Vi åt pizza och var ute och gick. Vi mötte en gullig kissemiss, men Anna-Karin röt till och sa att vi absolut inte fick titta på den. Vi skulle ignorera lo-katten, den hade tydligen klöst ögonen ur någon. När katten ändå följde efter oss i flera hundra meter sa Anna-Karin att vi skulle kasta en sten på den. Precis då tröttnade lo-katten och gick. Efter en stund kom vi till en trädgård med tre hundar som skällde. Anna-Karin beordrade oss även nu att inte titta på hundarna. Hon mumlade något om att nästa gång hon ska ut och gå så skulle hon ta med sig en kniv.. Det var en trevlig promenad!

Nu måste jag snart cykla till skolan. Vi ska ha Mamma i en och en halv timme, sen religionskunskap i en och en halv timme, och sist socialkunskap. Efter det ska jag till MAXI och köpa en affisch med Marilyn Monroe som jag ska hänga upp bredvid Snygg-Lars. Vilket par dom kommer bli! Sen ska jag hem till Öland och vänta på regnet.

/ dennis.

I nöd och lust

Det slog mig där jag satt på balkongen att parrelationer är överskattade. Att kunna älska sig själv så mycket att man kan älska någon annan är fint, det är inte det jag säger. Det är beroendet och löftesgrejen jag inte förstår. Jag tror inte på att man bara har en stor kärlek i livet, och därför fungerar ju inte äktenskapet. Man förälskar sig i någon utan att veta vart det bär. Så långt är det bra. Men sen ska man flytta ihop och gifta sig. Man ska bli beroende av någon som man i nuläget hyser starka känslor för, och utöver det så ska man lova att älska personen tills man dör. I nöd och lust sägs det, men vem klarar av det?

En genomsnittlig människa har flertalet relationer, känslomässiga och/eller sexuella, och måste därför frivilligt eller tvunget gå vidare från en person till en annan. Vad är det som gör att man slutar gå vidare när man har träffat mannen eller kvinnan man ska gifta sig med? Vad är det som gör att man slutar utvecklas och förändras så fort man säger Ja i kyrkan?

Människor förändras hela tiden, och det är bra. Människor ändrar stil, hårfärg och tapet i sovrummet, men man förväntas dras med samma person hela livet. Samtidigt tror jag att det finns personer som tillåter sig att stanna upp och sluta förändras, och därmed verkligen kan säga Jag älskar dig både idag, imorgon och om 20 år.

Jag är inte förvånad över att folk inte gifter sig i lika stor utsträckning nu som förr. Jag tror människor har blivit medvetna om att de faktiskt inte kan lova något så stort, eller vill bli bunden till något så stort. Jag är inte heller överraskad över det stora antalet skilsmässor som görs. Jag uppmuntrar det nästan. Om jag inte är samma person idag som för 10 år sedan, varför ska jag då förväntas älska samma kvinna som även hon antagligen har förändrats?


När jag ser ett gammalt par gå förbi på gatan, så ser jag egentligen två bästa vänner. Två själsfränder som tillsammans har byggt något som de förhoppningsvis har trivts med. Men finns det någon kärlek? Jag vet faktiskt inte. Någon sorts kärlek finns det nog, men jag tvivlar på att de hyser samma känslor för varandra idag, som för 40 år sedan. Det känns sorgligt att tänka på det viset, men jag tror faktiskt att det är så.

Sammanfattningsvis.
Älska mer. typ.


En ledig dag

Igår när jag och Shno kom till sal A1 på Jenny Nyströmskolan så satt det en skylt på dörren där det stod "Filmkunskapen är idag inställd, Vera". Shno satte sig ner på knä och började nästan gråta. Vi gjorde high five fem gånger innan vi försökte hitta en väg ut. Om Stagg liknas vid ett fängelse, och Kagg luktar som ett sjukhus, så är Jenny en labyrint utan dess like. När vi väl hittat ut så satte vi oss på min cykel och drog in till stan. Fler inställda lektioner sökes.

Idag har vi en såkallad samvarodag. Jag har ingen aning om vad det är tänkt att vi ska göra. Jag och Shno bestämde oss redan med en gång att vi inte ville vara en del av det, och idag när jag vaknade så stod det klart att vi inte var dom enda. Jens skickade och undrade om jag också var hemma. En sekund senare skrev jag till forsmarker och undrade var hon befann sig. Hon var kryptisk och svarade "Jag är nog på samma ställe som du, antar jag" , "I min säng?" tänkte jag och tittade under täcket. Men nej, hon menade att hon också var hemma. Vi kom tillsammans fram till att samvarodagen idag nog högst har 10 representanter från vår klass.

Så nu är jag hemma och tittar på Britney Spears playback-sång på youtube. Det är roligt att lyssna på det som en artist sjunger när det är playback. Eller kanske inte roligt, men grymt underhållande.

Just det, igår var jag på bio och såg Arn. Historia är inte riktigt min grej, men filmen var välgjord med storslagna vyer och vackra inspelningsplatser. Dock kändes den lite pretentiös och seg. Arn är en sån film som man måste se, och nu har jag sett den.

/ dennis.

Tillbaka i skolan

Så är jag då tillbaka i hetluften igen. Eller ja, jag är tillbaka i skolan. Folk säger att jag pratar roligt. Verkligen konstigt när jag inte kan få in någon luft genom näsan! Jag tycker att jag låter fint.

Vi har konstaterat att trean är väldigt tråkig. Ämnena som vi har är så dryga och sega. Vi drömde oss tillbaka till engelskan förra året, men då kom vi ihåg läraren, H, och då började vi dansa över hur bra vi har det. Hon var verkligen en bitch.
Hade Mamma nyss och hon älskar fortfarande mig och Shno. Våra MVG:n är så gott som klara.
Förresten, vi valde samhällslinjen för att vi INTE ville ha kemi, fysik och biologi, men måste ändå dras med joner, SALT och e-. Hate it. Men Mamma gör det lite roligare.

I eftermiddag ska vi åter bege oss till Jenny Nyström och ha filmkunskap. Även Mikaela har joinat vår kurs. Hoppas att vi hittar till rätt sal idag bara. Jag tvivlar.

Ikväll blir det biorio. Nya Arn-filmen står på programmet. Jag gillade väl inte första Arn-filmen så himskans mycket, men känner ändå att jag måste se tvåan.

Shno har börjat fasta igen, så jag blev beordrad att gå till matsalen ensam, för om hon ser mat så kan hon inte hålla sig från att äta. Ingen annan skulle ju äta idag, så ska jag äta i matsalen så får jag gå själv. Fisk är ingen stor hit bland gymnasieelever. Men det känns så deprimerande att gå dit själv, så jag ska dra med mig Shno ut på stan och äta något där.

/ dennis.

Woot!?

Var det någon som såg Jay Leno nyss? ( För er som inte vet så är det USA:s största kvällsshow, där Jay Leno bjuder in känt folk som han pratar med. ) Jag såg det iaf, och då var det en gäst där som berättade att han hade haft svenska gäster på besök i helgen. Och precis när han säger det så skriker några i publiken WÖÖÖÖÖÖÖW! Ni vet, sådär halvbarnsligt. Och då frågar den kända gästen, som jag inte har en aning om vem det var, Are you swedish? Varpå han får ett nytt WÖÖÖÖÖÖÖÖÖW! till svar. Where in sweden? Kort tystnad, sen: vi är från Maaaalmöööuu! Kändisen och Jay Leno svarar: Malmou, you said Malmou? Its a crazy town!

Sverige hörs och syns överallt. Synd bara att det är danskarna som får all uppmärksamhet.

/ dennis.

På ruinens brant

Jag är dödssjuk. Det är jobbigt. Jag sitter hemma i min ensamhet och lyssnar på Jordin Sparks låt No air, samtidigt som jag försöker andas in den obefintliga luften. Hon har rätt i how am I supposed to breath with no air? Jag får andas genom munnen nu när näsan är fullproppad. Jag får fram mindre och mindre ljud för varje dag, idag kan jag knappt prata, + att jag har börjat hosta. Och utöver den fysiska smärtan så har jag börjat få ångest över att jag missar skolan. Men är man sjuk så är man ju, eller hur?

Jag pratade med ankis igår och sa att jag var sjuk. Hon undrade om jag menade att jag var sjuk i huvudet, för isåfall så var ju allt som vanligt. Det är skönt att man kan få stöd av sina vänner när man är sjuk. Tack ankis!
Pratade med Shno igår också, och sa att jag var sjuk till henne också. Hon intog en mer försvarinriktad taktik; Våga dennis, VÅGA var sjuk och lämna mig ensam i skolan. VÅGA! blev hennes svar. Jag vågade.

Nu skrev Sanna igen.

Sanna säger: wierdo

denke säger: vadå?

Sanna säger: tyckte att det var dags att skriva nått

denke säger: jaha, kunde du inte ha skrivit nåt snällt?

Sanna säger: näe

Vi är bra kompisar vi två. :)

Nu ska jag inta sänglänge igen, och vänta på att Oprah börjar.

/ dennis.



RSS 2.0