@ school.

Jössenamn så mycket folk det var i den nya butiken i Baronen. Man fick ju trycka sig fram, och till vilken nytta? Kläderna var ju inte ens fina. Shno och jag blev deprimerade, men lite glada också, för man fick gratisgrejer där. Jag fick en sminkväska och ett svettband, woho, och Shno fick två svettband.

På vägen hem från stan så pratade vi om religionskunskapsuppgiften som vi fått. En av frågorna är om vi tror på en Gud eller inte. Shno har kommit fram till att hon inte tror på en Gud, men det vågar hon inte säga för hon tror att Gud ska höra det och straffa hennes synder. Hon är smart hon.

Projektarbetet är också ganska skrattretande. Vi lämnade in vår projektidé till Britte igår, men hon orkade bara läsa två meningar, sen sa hon "Jättebra, det ser jättebra ut", och sen lämnade hon tillbaka den. Projektplanen ska ju handledaren ha, men hon ville inte ha den. Cool tant.
Och vår tidigare handledare vill ha ett möte med Britte, för dom ska typ prata om mig och Shno och det, så Fonseca skickade ett mejl till Britte och bad om ett möte. Britte orkade inte läsa mejlet, så hon läste det inte. Britte for president!

Vi hörs folk.
/ dennis.

Kommentarer

Här kan du skriva en kommentar:

Vad heter du?
Vill du spara dina uppgifter?

E-postadress: [publiceras ej]

Blogg:

Din kommentar:

Trackback

RSS 2.0