Hard work work

Hopp. Nyss hemkommen från en natt i Mörbylånga, och ja, man kan sannerligen ha roligare. Men det gick snabbare än jag trodde. Imorgon ska ju jag köra, så då lär det ta längre tid, suck. (För er som inte vet så ska jag börja köra tidningar.)

I bilen till Mörbylånga. Jag prasslar med ett papper, vilket gör att Annica tror att jag skrattar.
A: Vad skrattar du åt?
Jag: Jag skrattar inte. Jag har absolut iiingenting att skratta åt.
Och detta sa jag surast möjligast. Men det stämde ju. Bajstrött var jag. Ögonen klibbade ihop sig, och jag ville bara sova.


Och vid 02-nyheterna så bekfräftades det att Mikael Jackson är död, bara 50 år gammal. Det har därför spelats Jackson-hits hela natten, vilket var lite småtrevligt (hmm, missförstår mig rätt.)

Hejdå Mikael, hoppas du har det bra där du är nu!

Oinspirerad

Jag har kommit på varför jag inte känner mig så inspirerad att blogga.
1. När man loggar in via blogg.se så står blogg-topplistan precis där, och jag ligger typ sist på den förbaskade listan, vilket är ledsamt. (Det måste vara nåt fel på den förbaskade listan.)
2. Designen när man skriver nytt inlägg är fruktansvärt tråkig. Så skyll inte på mig.


Idag har jag solat, klippt gräs, läst ut en bok, sett på fotboll, spelat fotboll och hoppat på studsmattan. Jag får så mycket gjort, jag är så duktig.
Sista natten i frihet. Hua. Jag är inte gjord för att jobba. Eller hur Shno? :( Vi är gjorda för att smita, mobbas och vara snygga. Och det kan jag faktiskt göra hemma.
Orke jobbe!




Minnen. (Vad gör Johannes med handen innanför byxorna? Och vad har Sofie luktat på? Hmmm...)

Femkamp

Jag glömde ju berätta om min, Annicas, Andreas och Johannes femkamp. Eller Johannes var bara domare, men ändå. Grenarna som vi körde var; pricken, irländsk julafton, boule, kubb, vanliga straffar och till sist 30 varv runt vår trädgård. Jag vet att det var sex grenar, men vem orkar räkna grenarna innan man börjar..?
Jag kom på alltsammans, och det var även jag som skötte det administrativa. Johannes var som sagt domare, samtidigt som han hejade på mig. Efter ungefär 2h så hade vi en segrare, nämligen jag! Grattis grattis till mig!

Tiden går (tydligen)



Två veckor sen.
Vilket glädjerus. Och nu är det bara tomt.
Kom tillbaka! :(

Nollnoll-tal

Förresten så är det ute att blogga. Nästa år, när det är 2010, så kan jag säga att det är sååå 00-tal att blogga. Men jag får ju som sagt vänta till nästa år med att säga det.

zzZZZzzZZz, orke blogge

Jag börjar tröttna på bloggen.

Som någon sa; Orke blogge.
Var sååå nära att ta bort den nyss, men det finns så mycket sparat, så ångrade mig.
Får se hur jag gör.


Heja Sverige! Nu blir det final!

Strömlös

Johannes hade det tufft igår. Det brann i en kabel på campingen, så hela campingen blev strömlös. Alla campinggäster sparkade bakut och klagade på stackars Johannes som gjorde det enda rätta, skyllde ifrån sig. "Det är inte jag som har tänt på kabeln!!" Om inte strömmen kom tillbaka så skulle han ägna natten åt att flytta alla gästers mat till frysrummet. Och han bävade för den kommande dagen, alltså idag, för idag kommer alla vilja ha kompensation. En dags extra ström? En timme extra med cykelbilarna? Fem extraslag på mnigolfen? Lite extra ström att ta med sig hem?
Hmm.. lycka till Johannes!

Bloggelilogg

Under den senaste tiden har jag ägnat mig åt, i tur och ordning; 1. Vila, 2. Sova, och 3. Slappa. Detta har tyvärr medfört en sämre bloggstatistik, men vem bryr sig egentligen? Det skulle vara Shno då, som sitter och väntar och väntar på en ny uppdatering. Här får du Shno.

Nejmen seriöst, jag har ätit på stan med Stora Andreas, Annica och Johannes. Det var mysigt och gott.
Och så har jag solat, klippt gräs, firat min student, firat midsommar och städat på mitt rum. Ibland får jag verkligen saker att hända. Synd att det inte händer saker oftare.

Snart börjar jag jobba, och jag känner hur ångesten väller upp inom mig. Jag väljer att inte tänka på skiten, för då finns det inte. Det finns inte. Punkt.

Nu ska jag fundera lite på hur man skriver en hitlåt. Det verkar så lätt, och så inbringar det ju en och annan peng också. Det är väl bara att komma på en text och en liten trudelutt. Hmm. Får väl se.


Midsommar del ½

Ikväll kommer det blogg.

Midsommar är omodernt och ute, så sånt firar icke jag. Iofs är jag ju på Öland, och fira är väl inte så svårt, så lite cool är jag ju faktiskt. Cooldennis? Mjorå, det tycker jag passar.

// Cooldennis

GRATTIS!


Mannen med den rosa slipsen fyller 19 år idag! :D


Corner

Nu har jag varit på Corner med Johannes, Elin och Pontus. Det var väldigt trevligt, förutom vissa spill-insidenter.


Johannes och jag.


Pontus och Elin.




Shirin och Shno på Zorbas.


Ja, jag gillar bilder. Och det gör ni också. Punkt slut.

Mer studentångest

 

Lyssna på refrängen (den börjar på 1:15)!

"As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change, from whatever
We will still be, friends forever"


Jag är deprimerad. Jag är inte redo att skiljas från klassen än. Men ändå är det slut nu. Hejdå.

Allt på en gång.

Har precis kommit hem från stan. Jag, Johannes, Shirin och Shno åt på Zorbas, och fy bubblan vad gott det var. Det var så mysigt att sitta där. Jag hoppas att vi kommer fortsätta hålla kontakten i framtiden. De känns som syskon. Innan vi skiljdes åt så träffade vi Pierre, vilket också var trevligt.


Stockholm!
Stockholm var grymt roligt, och grymt skönt. Vi åkte på fredagen, och det slumpade sig så att jag körde de sista 20 milen till Stockholm. Jag fick köra i två timmars kö, med start stopp hela tiden, och fyra körfält. Jag skulle dessutom följa efter bilen framför hela tiden, och det är svårt när det ibland är blixtlåsprincipen som gäller. Men jag sicksackade mig fram och höll mig tätt intill mamma och pappa.

Vi bodde på ett vandrarhem, och jag tycker faktiskt att det var ganska mysigt. Eller så var det själva situationen som var mysig. På lördagen var det fotboll på Råsunda, och resten är ju historia. Sverige förlorade och VM ser ut att vara långt borta. Men helt kört är det inte. På söndagen besökte vi några vänner i Nacka, för att sedan åka hem och rösta.





Studenten!
Det går egentligen inte att beskriva studenten i ord. Eller det går, men känslorna som man hade går nog inte fram riktigt.

Iallafall. Vi hade champagnefrukost hos Adam, där Shno frossade i jordgubbar, och fnysde åt champagnen. Efter det gick vi till skolan i samlad trupp för att ta klassfoto. Efter det hängde vi i B2 där lärarna hade dukat två långbord, och pyntat hela salen. Vi skrev i mössorna, fixade flakpyntningen och föreberedde oss för utspringet. Det gräts också en hel del. När klockan närmade sig elva så gick vi och åt. Det serverades planka med cider, mumsigt. Efter maten så var det dags för mösspåtagning i aulan. Det blev också stipendieutdelning, och vår klass fick sammanlagt fyra stipendier, vilket vi är grymt stolta över.

Rektorn; Och vinnaren av 20 000 kr är 'blablabla'.
Shno; Idiotjävel....

Rektorn; Och vinnare av 100kr är 'blablabla'.
Shno; Idiotjävel....

Efter aulan så ställde vi upp oss innanför stora ingången/utgången, och peppade. Prick klockan 14 gick min klass ut genom dörrarna, för att sedan samlas i en stor hoppande hög framför allt folk. Sen började jakten på varandra och släkten, paraden genom staden, flakåkandet och farvältagandet. Det blev mycket kramande och lycka-till-ande.
På kvällen blev jag sjuk, så det blev ingen utgång. Vi träffades ju dock några stycken idag och åt istället.


Magnus skulle verka cool.. Hmm, gick väl sådär.


Shno, Malin och Shirin.


Cykelkompisarna; Pierre och Jag.


Mikaela på flaket.


SP06F:s flak!



Nu räcker det för den här gången.
Hejdå.

Ursäkta.

Ursäkta men jag har inte tid. Reflektioner om Stockholm, student och allt annat kommer snart. Men tills dess kan jag ju berätta att Johannes är här, att jag är med i tidningen (barometern), att vi ska luncha på stan strax, och att jag är sjuk.

Den som väntar på nåt gott..


Jag skulle se ensam och deprimerad ut, eftersom student väl innebär ensamhet och depression (?). Jaja. Jag behövde inte anstränga mig så himskans mycket för att se deprimerad ut iallafall..

Rösta rätt, rösta rött! Jobben först!

Vi mobiliserar oss. Vi för ut vårt budskap. På lördag ska Sverige bada i gult och blått, men på söndag ska Sverige fullkomligen översvämmas av RÖTT!

Jag har sett på dagens debatt med de olika partiernas förstaplatspersoner. Marita tycker jag skötte sig utmärkt, och hon fick dessutom ganska mycket tid och utrymme, vilket såklart gynnade henne. Jag gillade henne inte så mycket förut, men efter att ha sett två hela debatter (en tretimmars, och så dagens) med henne så har jag ändrat mig. Hon är en duktig retoriker, och brusar inte upp, vilket en viss folkpartist har en tendens att göra.

Jag skäms över er som inte röstar. De flesta jag känner ska dock rösta, men det finns några som inte ska. Och jag kan inte annat än skämmas, eller iallafall skrämmas över er lathet(?). Det finns människor som än idag kämpar ända in i döden för att få rösta. De styrs med järnhand i diktaturer som vi inte kan förstå. Och här skyller man på dålig information, obeslutsamhet eller ointresse. Det är din egen skyldighet att ta reda på så pass mycket fakta att du kan ta ställning.


På söndag ska jag rösta. Och jag ska rösta rätt, rösta rött. Eller som Elin sa, rösta (S)ött!
För Sveriges bästa. För mitt bästa.
Jobben först (nu när Robinson-skiten inte gick hem)!

Lycka till imorgon Johannes!

Godmorgon. Jag ska strax ta bussen till Smedby för att hämta och köra in Johannes bil till staden. Han ska ha den stå i stan tills imorgon, så att han kan köra hem den efter sin uppkörning imorgon. Jösses, vilken press han sätter på sig själv. Klarar han inte uppkörningen så får bilen stå kvar i stan, och han får.. gå hem. Eller ta bussen, det går ju också.

I förrgår åt jag, Johannes och Stora Andreas på ThaiSilk. Det var trevligt. Och efter det så gick vi på stan och köpte kläder och skor. I like it.

Jag ska ta 26-bussen. Hoppas jag hinner.
Imorgon blir det Stockholm, så idag ska jag försöka hinna köpa lite färdlektyr. Ska bli så roligt!

Upp och ner

Stundens + (Ja, "plus", pucko):
Stretching på kvällen innan sängen är underbart. Prova omedelbums.

Stundens - (Minus, bra, du fattade):
Att Robinsongallringen redan har kommit till intervjufasen, och har jag blivit kallad? Neej.
Suck.
Då får jag väl söka ett riktigt jobb då.

När kommer pensionen?

Idag är det tisdag. Tror jag. Igår trodde jag att det var onsdag, vilket då skulle göra att det är torsdag idag. Men jag tror på tisdag.

Igår kom Johannes till funkabo efter att han hade klarat sitt teoriprov! Vi firade med hallonbubbel i solen. Efter det gick vi till stan och satte oss på Larmtorget och tuggade på varsitt äpple. När det blev segt så gick vi till gräsmattan vid stationen och solade en stund. Då kom det plötsligt fram en snubbe med fotboll. Han sa att han hade varit i stadsparken och spelat fotbollsgolf. Med gässen. Jaha, sa vi och lyfte på ögonbrynen. Sen önskade han oss en trevlig dag, och gick. Hmm, vi konstaterade att han var väldigt osvensk. Men vi gillar't!

Efter gåsmarodörens farvältagande så åkte Johannes hem och jag cyklade hem. Kvällen spenderades vid sidan av en fotbollsplan. Lilla Andreas korplag spelade igår, och jag, Stora Andreas och Johannes var där och hejade. Jag var iockförsig den enda av oss tre som brydde sig om spelet, och jag fick bokstavligen VISA när de skulle applådera. Suck. I pausen stajlade vi inför de... typ.. tre andra i publiken. Efter att ha vunnit mot Kalmarhem med 2-1 så sa vi adjö och åkte hemåt. Jag somnade som en liten bebbo.

Idag gick jag upp tidigt, för jag hade tvättid. Ja, det är sant. Dennis har tvättat. Jag har sprungit som en galning upp och ner från tvättstugan till lägenheten. Men nu är jag faktiskt klar. 50 minuter innan utsatt tid dessutom. Duktigt Dennis.
Samtidigt som jag har tvättat så har jag även bakat en sockerkaka. Jag är så ambitiös. Vi har ju inga lektioner den här veckan, så jag har gått in för att leka pensionär hela den här veckan. Idag gick jag upp tidigt, PLING, tvättade, PLING, och bakade, PLING! Snart kan jag kalla mig för pensionär på heltid.

Idag ska vi dessutom betala resan. Icke glömma!

Snart kommer Johannes. Han ska bjuda Stora Andreas och mig på kinamat. Det är en duktig pojk det där.


RSS 2.0