Snö i funkabo

Nu är Dennis sur. Alltså. Var ska jag börja. Det snöar, det vet väl alla. Och vissa (läs; Dennis) cyklar till skolan varje dag, så även idag. Jag hade körlektion 08.30 så jag gick till cykeln vid 08. Men nu kommer vi tillbaka till det faktum att det snöar. Och det snöar inte lite heller. Och blask plus is ärlikamed livsfara. Jag ramlade med cykeln FEM gånger. Första gången var efter 100m, och då borstade jag av mig snön, vilket jag även gjorde efter andra fallet. Vid tredje fallet så gick det en mamma med en barnvagn precis bakom mig, så hon hjälpte mig upp. Och bråttom som jag hade så borstade jag inte av mig snön. Vid 08.15 såg jag fortfarande min port, så paniken spred sig. Jag som precis hade bestämt mig för att promenera, men icke, det fanns det ingen tid till. Jag hoppade upp på cykeln och nu tog det kanske nästan 500m innan jag ramlade. Den här gången skrek jag, så då vände sig alla om och tittade på mig. Jag hann inte borsta av mig snön, så jag såg ut som en snögubbe. Sista gången jag ramlade var inne i stan, precis innan en rondell. Busschauffören som körde om mig log hånfullt mot mig. Klockan 08.29.59 checkade jag in mig på körskolan. Jag hann.

Vi körde landsväg, och det var faktiskt roligt. Jätteroligt tillomed. Jag svängde och gled hela tiden. WOHO! Rose-Marie fick säga till mig att vi inte körde för skojs skull. Glädjedödare.

Efter körlektionen så började jag cykla hem, och det första jag gör är att ramla igen. MÅSTE DET VARA SÅ SABLA HALT! Jag beslutade mig för att gå hem, nu hade jag ju inte så bråttom. Utanför Friskis & Svettis mötte jag en gammal tant som tittade på mig, och började skratta. Jag kunde inte göra annat än att skratta tillbaka. Jag var nära att ramla flera gånger när jag gick också, men blev skonad från det. Jag började cykla igen efter en stund, för det gick så sakta. Då plötsligt från ingenstans så dyker snöplogen upp från en buske och skrämmer livet ur mig. Detta halelujah moment blev inget halelujah moment för när snöplogen hade kört så hade han tryckt ner all snö så det hade bildats is. Blankis. Men jag cyklade hem iaf. Slirade lite, men klarade mig. Nu ska jag aldrig mer gå ut. Iaf inte så länge snön är kvar.

Just det, för er som inte vet så är jag sjuk. Jag har ont i halsen, plus att jag har ont i huvudet efter ett av fallen. Slog i huvudet mot gatan, så tyck synd om mig.

Måndag morgon

Idag har jag varit väldigt produktiv. Dagen började med körlektion. IKEA-rondellerna ställde till med lite problem även idag, men vi bestämde oss för att nästa gång blir det landsväg. Vi orkade helt enkelt inte traggla mer. Efter det hade jag svenskaprov, vilket gick sådär. Språkhistoria är verkligen inte min grej, men G ska jag nog lyckas få. Sen åt vi, och sen hade jag och Shno ledarskapslektion. Det kom bara tolv stycken till lektionen, men det var ganska skönt. Vi hade pictionary, och det gick ganska bra. Ska snacka med Hanna om det imorgon. Om hon klagar så får hon med oss att göra.

Efter skolan skrev jag planeringen till ledarskapslektionen som vi hade glömt. Det gick ganska fort, så sen träffade jag Johannes vid Kupan för att kolla på en väckarklocka. Ni vet en såndär stor som Kalle Anka har, men det fanns ingen. Jag började därför leta efter glasgrejer till mamma, men det fanns inte så mycket. Det fanns någon från Nybro glasbruk och från något annat glasbruk, men jag köpte inget. Skulle jag gjort det mamma?

Sen gick vi hem och drack kaffe och åt morotskaka. Nu har Johannes gått till sin sånglektion och jag sitter här. Stora Andreas har inte kommit hem än, och nu börjar Vänner på kanal5!
HEJDÅ!

IKEA gör fina möbler men har äckliga rondeller

Har precis haft körlektion. Motorvägstrams och rondelltrams. Motorvägstramset gick bra, men IKEA-rondelltramset gick mindre bra. Vem har kommit på det där? Vägverket? Gatukontoret? Jesus? Vem det än är, jag vill ha trafikljus! Eller huvudled. Tillomed högerregeln är bättre.

Nu har vi filosofi och sen socialkunskap. Sen ska jag hem och bombhota nån rondell.

Sjukling

Jag tror jag börjar bli sjuk. Jag får små attacker i huvudet, och under en sådan attack gör det jätteont. Jag tror att det kanske kan vara hjärnhinneinflamation, eller möjligtvis skoskav. Nåt av dom två iallafall.
Stackars, stackars mig :(

Tänk på mig är ni snälla.

Fame Factory vol 2

Nämen titta! Precis när ni slutat hoppas på ett nytt inlägg så kommer det ju faktiskt ett.

Idag har vi varit lediga. Eller treorna, dvs moi, har haft högskoledag, men eftersom jag inte vet vad jag ska göra efter studenten så fick det vara. Kändes onödigt att gå och lyssna på massa grejer som jag ändå inte är intresserade av. Men iofs, dom kanske har en sånhär dag för att man ska kunna ställa frågor och faktiskt bestämma sig för vad man vill ägna sitt liv åt? Hmm, jag orkade i vilket fall inte gå på det. Dessutom var det på Jenny, och jag har enbart hemska minnen därifrån. Nästan iallafall.

Igår pluggade jag och Shno hela dagen. Vi kom till skolan först av alla och gick sist. Kände oss duktiga, vilket vi var/är. Efter skolan cyklade jag hem i kylan (!) där stora andreas och lilla andreas väntade. Vi hämtade pizza och bänkade oss framför Kalmar FF:s match på La Manga. Pizzan var god och matchen var tråkig. Så var det med det.

Klockan 20 kom Johannes mamma och hämtade upp mig för färd till Smedby, där jag tillbringade natten. Innan jag fick dyka ner i extrasängen så blev jag bjuden på semla och te. Så gott så. Efter lite tv-tittande så slumrade vi sakta in, och vaknade inte förrän klockan 09.15. Märk min ironi. Johannes väsnas tillomed när han sover, så jag beordrade honom att hålla klaffen, och låta mig sova en stund till. Det var ju faktiskt min lediga dag.
Sen åt vi frukost, mobbade hans hund Ludde och begav oss in till stan. Vi sprang från bussen till stagg och såg på damernas VM-superG. Det gick inte så bra, så det hade vi lika gärna kunnat vara utan. Efter det kurrade Johannes mage så vi gick till Thai Silk eller vad det nu heter. Där träffade vi på Simon, Emmy och nån Pernilla. Yeye, bloggmotivationen börjar tryta. Vi tackade för maten, gick på stan och förköpte oss på onödigt dravel.

Precis innan vi skulle gå tillbaka till Stagg så kom polisen och spärrade av hela stan. Jag förberedde mig på att bli gisslan i fem veckor, eller iallafall på att få lite handfängsel, men icke. Johannes blev nervös och ringde sin pappa. Han berättade att någon tänkte spränga kommunhuset, och just i det ögonblicket försvann spänningen. Kommunhuset? Hallå, spräng något viktigt. Det var då det hände! En polisbil åkte till Stagg. TILL STAGG! Jag trodde jag skulle dö. Skulle dom spränga Stagg också? Skulle jag hinna rädda min dator? Och Shno? Jag bestämde mig för att prioritera, och min lista blev enligt följande;
1. Min dator.
Om jag hinner;
2. Shno.

Men det var falskt alarm. Polisen skulle bara vända på Staggs parkering för att sedan åter bege sig in till stan. Jag tröttnade och gick hem. Och nu sitter jag här. Min lediga dag blev inte så ledig som jag hoppats på, men det är ju snart sportlov, så får väl vila då.

Har börjat packa inför Gran Canaria nu. Vet att det kanske är lite i tidigaste laget, men hallå. Jag har bara en vecka till på mig. Sen ska jag ju till Öland och isolera mig.

Jag vill ha en annan blogg. En cool blogg. Ska leta runt och se om det finns någon sida med en mer spännande touch. Jag säger till om bloggen flyttas, så sansa er, ni kommer inte missa något.

Imorgon är det skola mellan 10-12, detsamma gäller torsdag, då det även är körlektion. Jag ska äntligen få köra på motorväg, woho! Sen är det fredag igen, pust och stön.

Hahah, hittade förresten en gammal 'knapp', som man säger. En 'pin'. Jaja, strunt i vad det heter. Såhär stod det på den: "Vi brukade reta Olle för att han hade glasögon. En dag tog vi dom, då retade han oss för att vi hade glasögon."
SÅ ROLIG! :D Den åkte fast på min väska direkt. Så även min Fredrik Reinfeldt-pin. Ingen fara, det är en varningsskylt runt bilden på honom. Känner mig upprorisk och politisk. Kanske borde satsa på att bli politiker? Vad säger ni, passar jag som det? (Passa er, annars skeppas ni till Guantanamo!)

Nu ska jag spela Game Boy och äta ostbågar.
Puss.



RSS 2.0