Sällskap i matsalen

Nu har det gått för långt. Jag och Shno åt med en lärare idag. Det gör bara nördarna, inte två av skolans populäraste människor. Men vad skulle vi göra. Hon bara kom och satte sig hos oss. Jag tror hon gillar oss. På riktigt. Inte som Else eller de andra, dom är bara falska. Ewa tror jag känner genuina moderskänslor för mig och Shno. Från lektion ett har vi kallat henne för 'mamma'.

Efter maten, när vi lyckats slingra oss bort från Ewa, så började dilemmat; datorerna hos stiv, eller datorerna på D-plan? Vi hade riktig ångest pga detta. Sen insåg vi att vi är sjuka i huvudet som har ångest över något så obetydligt. Andra elever pluggar eller gör något vettigt, typ läser tidningar eller något, medan jag och Shno chattar med varandra från två datorer som står bredvid varandra.
Snart är det religionskunskap med Niklas, sen socialkunskap med He-man, och sist mentorstid. Sen är det helg! <3

/ dennis.

ps. Det blev stivs datorer.

Shno in action

Filosofin var aptråkig. Det började bra, men sen gick det bara utför. Sista minutrarna kändes som flera år.

Efter lektionen var det mat.
Shno: Jag ska inte äta idag, jag bantar.
Jag: Men vi måste ju äta! Vi ska vara pigga och alerta till klockan 15 då vi ska labba på naturkunskapen. Annars kanske vi spränger skolan i luften.
Shno: Vad är det för mat?
Jag: Pastasallad.
Shno: WOHO, smalmat!

Därefter gick vi och åt.

Inne i matsalen.
Shno: Titta så mycket gott det finns. Jag ska ta av alla tre grytorna. Och titta, det finns bröd!
Dennis: Mums!

När vi kommit ut ur matsalen.
Shno: RAAAAAAAAAAAP!
Jag: Fan vad du åt mycket!
Shno: Uääääh, jag bantar juuuuuu.

Sen grät hon ända tills vi kom till stivs dator.
Shno i ett nötskal.

/ dennis.

Skolan i fokus

Min skola, Stagneliusskolan, var idag med i SVT:s morgonsoffa! Skolan bredde ut sig och säg den tittare som inte fick tårar i ögonen och gåshud på armarna. Vilken skola! Jag var så stolt över att mitt kära hem äntligen fick den mediabevakning som det förtjänar.
Det var ett reportage om den nollning som snart ska äga rum. Stagneliusskolan ligger som alltid först, och har en värdig och respektfull nollning, vilket SVT gärna uppmärksammar.

Nu kom Shno hit också. Gissa vart vi sitter? Hos stiv? Rätt. Jag sitter alltid vid samma dator. Jag satt här sist igår, och jag sitter här först idag. Man kan nästan säga att datorn längst till höger numera är min. Min, min, min!

Filosofi kl 09.50, Socialkunskap nånstans efter filosofin, och Naturkunskap nånstans efter socialkunskapen. Tre lektioner är lagom. Och eftersom naturkunskapen är halvklass så har jag bara den varannan vecka. Woho.

Nu ska jag fortsätta min surfvåg på internet.
HAHAHAHAHAHA.
Var får jag allt ifrån?!

/ dennis.

1050 meter

Så sitter vi här igen. Fast inte på D-plan den här gången, utan nere hos Stiv (Siw), vårt andra hem. Hon känner oss bättre än sina egna barn. Som jag sagt förut så är det ganska tragiskt. Men den här gången är det inte vårt fel. Vi ska egentligen ha individuellt val nu, eller inte nu, snarare nyss, men vi hittade inte dit. Vi gick till Jenny Nyströmskolan, men den skolan är ju som en stor labyrint. Först hjälpte vi Mikaela att hitta rätt, vilket tog en evighet, och sen när vi skulle leta upp vår sal så hittade vi den inte. Istället gick vi på toa, som det förresten fanns massor av! Människorna på den där labyrintskolan är en aning creapy, så vi vågade inte vara där så länge, än mindre fråga dom om vägen. Summan av kardemumman blev att vi inte hittade dit, så vi gick tillbaka hem och satte oss hos Stiv. Jag gick sedan till simhallen och simmade 1050 meter, medan Shno satt kvar här. Och nu är jag alltså tillbaka här igen. Tillbaka där jag hör hemma. Jag har mejlat till min lärare, Vera, och sagt att jag hade omprov i nationella prov. Det kan hon inte bli sur för. Nästa gång ska vi gå till Jenny Nyström lite tidigare så att vi hinner leta upp den där förbaskade salen.

Nu ska jag följa med Shno till bussen, och sen cykla hem till Lilla Andreas som bjuder på pizza!

/ dennis.

Normbrytande projekt

Idag började vi med projektarbetet. 06F och 06G samlades i aulan för en gemensam presentation, som sedan mynnade ut i en stor brainstormhärva. Vem ska jag vara med? Vad ska vi arbeta med? Varför ska vi arbeta med det? Kommer det att fungera? Är det ens genomförbart? Suck. Men till slut svor jag, Shno och Sara en ed om att arbeta tillsammans. Och vi ska arbeta om normer. Mer vet vi inte. Men det faktum att vi är en svensk kvinna, en svensk man, och en kvinna med utländsk härkomst kan vara till stor hjälp i vår jakt på normerna, så vår gruppindelning är kanon.

Vårt brainstormande började inte så bra.
Jag: Jaha, Niklas sa att man skulle välja något som man var intresserad av...
Shno: Hmm..
Jag: VI RESER NÅNSTANS!
Shno: PRECIS VAD JAG TÄNKTE SÄGA!
Jag: Okej, vi reser nånstans... bra start. Men vad ska vi göra på resan?
Shno: Shoppa och kolla in snygga killar!

Vi har funderat lite fram och tillbaka, men inte riktigt fastnat för något. Vi vill bryta normer, jämföra normer, och vi vill resa. Det är väl det enda vi har kommit fram till. Sen om det blir Stockholm, Paris eller Indien, det får vi väl se. Men starten idag skvallrade om att det kommer bli mycket arbete det närmsta året. Men som glödlampan sjunger; "tillsammans hjälps vi åt" får väl bli vårt motto.

/ dennis.

2 sad people

Vi är tragiska. Jag och Shno. Nyss förenades vi i ett gemensamt gapskratt pga vår brist på liv.
Vi sitter vid datorn hela tiden. Varje rast. Och jag som skulle till simhallen idag.
Det är ganska patetiskt. Men samtidigt är det så lugnt och skönt här uppe.
Mmmm.. D-plan!

/ dennis.

25 aug

Nu har jag slutat för dagen. Jag och Shno sitter som vanligt på D-plan och busar. Ledarskapen är inställd och religionen var snabbt avklarad.

I fredags träffade jag min nya mentor för första gången. Hon gav inga bestående intryck, utan var ganska slätstruken. Vi får väl se hur hon är när hon börjar undervisa. Samtidigt på mentorstiden berättade vår andra mentor, Marie, lite om hur man får högt betyg i hennes ämnen:
Marie: Ja du, Daniel, du stod så tapper på skolavslutningen och höll upp skylten, så du får 3 extra poäng på nästa matteprov.
Klassen: Men, hallå, så kan du ju inte göra!
Marie: Eeeeh, varför inte då?
Klassen: Det är ju fusk!
Marie: Men hur tror ni annars jag sätter betygen? Såhär är det; På proven sätter ni, med ett gem, fast en hundralapp om ni vill ha G, en femhundralapp om ni vill ha VG, och en tusenlapp om ni vill ha MVG. Lärarlönerna är ju så dåliga, så hur tror ni annars jag hade haft råd med mina fruktträd där hemma? Grenarna som nu tyngs ner med mer och mer frukt. Jag har fått börja stödja upp grenarna med pelare under. Frukten gör jag goda pajer av. Utan att göra som jag gör hade jag aldrig haft mina fruktträd, så back off!
Klassen: ...?
Marie: Tricket är GEMET. Glöm aldrig gemet!

Så fick vi aldrig göra hos Elsa, som vi förresten såg idag! Vilka minnen. Det är nästan så att man saknar henne litegrann.

Nehe, nu ska jag försöka cykla hem, om nu Shno låter mig gå. Hon kan bli ganska aggressiv om man inte talar till henne på rätt sätt. Hon hatar när man lämnar henne ensam här uppe. Jag får berömma hennes fluffiga hår, eller påminna henne om sitt MVG i spanska. Då drömmer hon sig bort, och jag kan smita.
Håll tummarna.

/ dennis.


Lunch på stagg

Sablar också. Naturkunskapen var inställd igår, och trots många försök så lyckades jag inte skaka av mig Shno, så det fick bli en liten tur på stan. Vi gjorde stan på lite mer än en timme, och avslutade med ett kalas på McDonalds. Med väskan full av gratistidningar begav jag mig sen till simhallen för att kolla in det nya och renoverade. Men ack så besviken jag blev. Det såg ju nästan likadant ut som innan. Skåpen var klädda i nån fansy träpanel, men annars var allt som vanligt. Och eftersom att Herrarna och Damerna nu har bytt omklädningsrum så uppstod det lite förvirring i min hjärna. Allt blev spegelvänt, men jag lyckades hitta ut. Jag simmade några hundra meter tills jag insåg att jag hade tappat räkningen, och det är ju inget roligt att simma när man inte vet hur långt man simmar. Så jag gick till bubbelpoolen och kände mig hälsosam. Plötsligt sticker det upp en liten bebbo över poolkanten och skrattar åt mig och mina bubblor. Hans pappa ler också. Bebbon börjar springa mot trappan som leder upp mot bubbelpoolen men halkar på sina knubbiga fötter och landar pladask på sin knubbiga rumpa. Hela den knubbiga bebbons fläsk dallrade så mycket att det måste ha varit minst 5 på richterskalan. Nu skrattade jag gott åt den gråtande ynglingen. Skrattar bäst som skrattar sist.

Idag var naturkunskapen inte inställd, så vi fick bege oss upp till C-plan. Min och Shnos obefintliga kondition gjorde att vi anlände sist, varpå alla undrade varför vi var så andfådda. Dum fråga när vi befinner oss femtontusen meter över havet där luften är tunnare än tunnast. Den nya lärararen var klämmig och käck, men vi får väl se hur hon är när lektionerna börjar på riktigt. Snart är det religionskunskap, socialkunskap och sist mentorstid. Sen är det helg. Min första helg för terminen. Woho.

/ dennis

Sokrates vs. vanliga människor

Maha. Nu har skolan börjat på riktigt, och det känns. Ångesten har hittat fram och parkerat bredvid stressen och pressen. Vi fick vår första uppgift idag på socialkunskapen. Vi ska till imorgon hitta ett socialt fakta och redovisa det. Jag och Shno jobbar såklart tillsammans. Vi har kommit på, eller snarare jag, har kommit på en jättebra sak, hemlig, tills vidare, men jättebra. Dagen började med filosofi, och min hjärna gjorde knut på sig själv. Det kommer bli svårt att vänja sig vid att tänka så som man bör inom filosofin. Socialkunskapen var oxå lite flummig, men inte alls som filosofin. Nu sitter vi på D-plan och väntar på den sista lektionen, naturkunskap. Shno vill gå på stan efter skolan, men där går gränsen. Sure girl; skrik, klaga, kläng och nyp mig på skoltid, men inte efter skoltid!

Ps. Ettorna är ovanligt små i år. En plutt satt bakom vårt bord i matsalen, och han såg ut att vara typ tre år. Men han hinner nog växa till sig lite, han har ju tre år på sig att bli lika stora och vältränade som jag och Shno.

/ dennis.

oh happy day

Pratade med ankis förut, och hon sa att hennes schema såg stört ut. Hennes individuella val var tydligen knas, så hon har tänkt byta till det jag har. Så frågan var om jag skulle säga vilket individuellt val jag har, eller om jag skulle ljuga. Jamena, en terminslång kurs extra med ankis, jag vet inte om jag klarar det. Jag mindes tillbaka till vår "Teckning & Grafik"-kurs förra året och mindes bara otrevligheter. Jag fick hjälpa ankis med allt, och som tack kastade hon småsten på mig, och puttade ut mig och mitt skissblock framför en cykel. Men så kom jag ihåg att min kurs är på Jenny-Nyströmskolan, så jag behöver någon som gör mig sällskap dit. Så nu ska ankis byta från "avvikande beteenden" till "filmkunskap". Tror hon hade passat bättre på "avvikande beteendekursen", för hon är ganska avvikande.

Idag klockan 14 ska jag vara hos Katrin/Karin/Kristina/Kristin/Kicki på reklamfabriken. Vet inte vad jag ska säga när jag kommer dit bara, jag vet ju inte vad tanten heter. Hon pratar dessutom skånska, så det kanske vore lika bra om jag fick prata med någon annan, som jag faktiskt förstår och som talar samma språk som mig.
Och vad gäller körskolan så har jag inte fått tag i någon bok än, så det kanske slutar med att jag måste köpa en, hua.

Förresten så har jag fått tillbaka min mobil nu, så nu kan jag slappna av igen. Puh.

/ dennis.

school rocks

Klockan 10.58 kom ankis slögående in genom dörren till Stagneliusskolans källare, där jag och Carro stod och hyperventilerade. Exakt 10.59 smet vi in i aulan och lyckades trycka in tre HP:are så att vi fick plats att sitta. Ankis pillade på sin mobil och Carro klagade över överdriven hunger. Jag bara satt och försökte andas. Det känns alltid hemskt att sitta i aulan första dagen i skolan. Men det gick över. Efter lite musikunderhållning beordrades SP06F att bege sig till sal B11 där "ettorna kanske fortfarande fanns kvar". Väl i B11 fick vi bege oss in till rummet bredvid, för B11 var en fotostudio. Jag blev utmobbad av den ohyggligt hemska ankis, som i mina ögon bör drabbas av de mest hemska hemskheter, så jag satt mig och pratade med Sara. Var trevligt att prata lite med henne, det var längesen. Marie, som var ensam, då Nya Mentorn var på mentorsutbildning, klagade över sin tinnitus som återuppstod pga den höga musiken i aulan. Hon sa att om vi ville fråga henne något så fick vi vänta till imorgon, då hon "fått Elvis ur huvudet". Vi fick schemat, EA-tider, indval-grejer och dylikt. Tilläggas bör att Marie idag inte hade ett enda randigt klädesplagg på sig! Anmärkningsvärt.
Folk gick sedan och fikade och drev runt på stan. Jag och mina två kumpaner för dagen gick och åt i matsalen istället, för att sedan skiljas åt som det bästa vänner vi är.

Idag har jag dessutom hunnit med att prata med en tant och bestämt att jag ska prova att jobba en helg. Jag behövde inte bestämma mig förrän jag provat. Dessutom har jag frågat runt om körskoleböcker, skrivit ut mitt betyg från trafikantkunskapen och pratat med Shno! Shno är tillbaka i Sverige! Och vi ska och shoppa imorgon. Och när jag fått tag på en bok så ska jag gå och skriva in mig på körskolan. Tror dock inte att det blir imorgon.

Påtal om Shno så har hon köpt en present till mig. En DolceG-tröja! Woho! Men som hon precis sa själv, så är man dum om man litar på henne. Det kan lika gärna vara en sliten t-shirt som hennes moster har haft när hon har arbetat i gruvan i kurdistan. Vi får se.

/ dennis.

vill inte, vill inte

Aldrig har jag mått såhär dåligt. Skolan börjar om 109 minuter, och jag vill verkligen inte dit. Ettorna sitter just nu i aulan och svettas, snart är det tvåornas tur, och sist är det treornas tur. Jag har ny mentor också, den sjätte i ordningen; Björn, Håkan, Lisa, Andreas, Marie och nu den nya Hanna. Och eftersom att hon är ny, så vet man ju lite om hur dagen kommer att se ut; personlig presentation av Nya Mentorn, namnlekar trots att vi elever gått i samma klass i ett resp. två år. Sen får vi schemat, varpå alla skriker; "NEEEEJ, får vi inte mer sovmorgon? Alla andra treor har fått det, min kompis sa att hans/hennes klass hade fått massa sovmorgonar!" Den där kompisen som säger det är alltid lika svår att identifiera. Efter lite tjat kommer Marie sedan att gå till schemaplaneraren och fråga om man kan baka ihop våra dagar lite så att vi börjar senare och slutar tidigare. Sen får vi en telefonlista, och sen får vi gå.
Hua, jag får gåshud bara jag tänker på det. Tacka vet jag prov och muntligheter i spanska. Första dagen i skolan efter sommarlovet är, och kommer alltid vara, en plåga.

/ dennis

ett djävulens påfund

Jag blir så trött på facebook. Det är ju föga överraskande att den i folkmun kallas för 'Djävulens sekt', då den tenderar att förstöra folks liv totalt genom att göra dem beroende av något som är totalt meningslöst och tråkigt. Jag har inaktiverat mitt konto flertalet gånger, men eftersom att alla andra hänger där, och jag vill vara uppdaterad med vad alla andra pratar om och har för sig, så blir jag ju tvungen att logga in där titt som tätt.

Nu är ju den där himla ansiktsboken inte helt meningslös. Den är ju bra när man vill hålla kontakten med människor som på ett eller annat sätt inte finns i närheten, såsom bortflyttade vänner och släktingar. Men förutom det så finns det bättre saker att slösa bort sin tid på, såsom 'Våra bästa år', städning och eventuella situps.

/ dennis

bajs

Fanhelvetesjävlaskit. Susanna Kallur ramlade efter 10m, varpå jag råkade förstöra min tröja. Innan start satt jag i fosterställning framför tv:n och bad till Gud Allsmäktige. Efter en sekund ser jag hur hon springer in i häcken och flyger ner på det onda golvet och samtidigt fick jag flashbacks till mina egna häcklopp på högstadiet. Varför kan inte hon få lyckas, när aset Kronberg har kommit till final i alla mästerskap som finns de senaste hundra åren? Och vad sjutton gör idioten på SVT? När man ser att hon gråter och bara vill slippa bli intervjuad i en evighet, så kan man väl låta henne gå?

Nä, sluta upp med OS, eller ändra reglerna, så att baddräktsmissöden och flygturer över häckar blir till två egna grenar, för då hade vi lett medaljligan överlägset.

/ dennis

18 aug

Som ni ser så har jag ändrat färger och former. Det kändes som att det behövdes något ljusare nu när ångesten (läs; skolan) åter ska ta över min lilla pojkkropp. Och eftersom att mina kunskaper om hur man gör en flashig bloggbaksida är noll och ingenting, så fick det bli den här. Men frankly, I like it.


Idag är det min sista dag i frihet, så jag har ägnat mig åt att tänka lite. Ni som har svaren på mina funderingar får gärna skicka dem till mig. Svaren alltså.


Varför finns det bara ett konkurrensverk?

Vilken färg får en smurf i ansiktet om man stryper den?

Visar inte åskledare på kyrkor brist på tro?
Varför kommer påskharen med ägg?
Hur kommer "beträd ej gräsmattan"-skylten ut på gräsmattan?
Om det ligger en smula på bordet och du delar den på två, har du då två halvor av en smula eller två mindre smulor?
Går trappor upp eller ner?
Vad hette kapten krok innan han fick en krok?
Varför blir blöta saker mörkare när vatten inte har någon färg?
Om matsilvret är gjort av guld, kallas det då ändå för matsilver?
Varför finns det ett litet tomrum i jordgubbar och varför sitter kärnorna på utsidan?
Är glaset halvfullt eller halvtomt?
Hur långt är ett snöre?
Hur djupt är ett hål?
Hur lång är en SJ-minut?
Hur lång är en stund?
Om majsolja görs på majs, vad görs då barnolja på?
Hur långt kan man gå?
Hur högt kan man sikta?
Hur kan universum växa fastän det är oändligt?
Vart tar det vita vägen när snön smälter?
Varför heter det rusningstrafik när trafiken nästan står stilla?


Sen hann jag inte tänka mer.


Förbjudet att snooza

Igår satt jag, som så många andra, och tittade på OS-invigningen i Peking. Stundtals var det pampigt och magiskt, men mestadels var det bara så patetiskt. Allt detta propagerande gjorde mig sur, och bilden av det 'enade Kina', 'en enad värld', och all annan solstråleattityd var nästintill skrattretande. Bara namnet Folkrepubliken Kina klingar helt fel. OS är väldigt roligt att titta på, men att ett land som Kina ska vara värd är sorgligt. Jag gillar det inte alls. Men vad kan man göra liksom.

Idag gick jag upp klockan 04.45 för att se på damhandbollslandslagets första OS-match någonsin. Dom gjorde inte bort sig, de har kommit i en svår grupp, men det gjordes lite för många enkla misstag. Förlusten skrevs till 30-24 mot Ungern. Sen fortsatte sändningarna med rodd, badminton och fotboll. Sverige vann över Argentina och en kvartsfinal väntar med största sannolikhet. Efter det blandades sporterna hej vilt, och jag tröttnade och hamnade här. Hade egentligen velat se andra halvlek mellan Kina och Kanada, men pausen var tråkig och katten skrek. Vad skulle jag göra?

Imorgon ska vi till morfar och moster, vilket ska bli trevligt. På kvällen spelar Kalmar FF mot Ljungskile, vilket innebär att Café Skärlöv åter öppnar. Efter fotbollen, eller på måndag morgon, åker jag till Kalmar igen för att träffa lite folk. Ska ringa Jesper imorgon och bestämma dag och tid när vi ska ses, men jag vill inte ringa. Min riktiga mobil är ju på service (buhu!), så nu har jag min gamla igen, och den är så trååkig. Nu bara ligger den nånstans, vet faktiskt inte var.
Och därför har mitt användande drastiskt minskat nu när jag använder den igen. Funderar på att vänta med att smsa eller ringa tills jag har återfått min riktiga mobil. Jag undrar om Jesper blir sur då..?

Blä vad tråkigt jag skriver, men ta't lugnt allihop, den 21:a kommer Shno hem, och hon brukar ju stå för diverse enastående citat!
Tills dess;
Sayonara!
/ D

Back in town

Dagen tillbringas idag i Kalmar. Ska gå på H&M och kolla på vad jag ska beställa. Är alltid skönt att prova innan, så att man vet dels att det passar rent storleksmässigt, och dels att det passar på mig. Men just nu tvivlar jag på att jag överhuvudtaget kommer gå utanför porten idag. Det ösregnar, och det flyter grodor och turister längs trottoarerna. Syndafloden har kommit, och jag är inte förvånad.

Igår var det barnkalas hemma hos familjen Jonsson. Jag var värd, och styrde och ställde, såsom sig bör. Jag hade bakat inför kalaset, och tagit fram sugrör och läskeblask. Kalasets gäster stormtrivdes. Förutom Lilla Andreas som klagade över att jag hade matförgiftat honom med min utsökta kladdkaka. Han klagade på magont, så även Kristin, men hennes smärta kom när hon "råkade" springa in i en fotbollsstolpe. Det var ett trevligt kalas.

Jaha. Idag gick jag alltså upp äckligt tidigt för att åka med Stora Andreas till Kalmar. Låt mig säga en sak; det är inte normalt att gå upp så tidigt på dagen. Fatta, det är inte mänskligt. That's a fact.
Och glöm att jag kunde somna om när jag väl la mig i sängen i Kalmar. Det är ju så ljust och varmt här på fastlandet, så sova är en omöjlighet. Och som om inte det vore nog så ringde Jesper från sitt tåg. Han åker hem från Stockholm idag. Hans skola utsåg honom och några andra till att informera om sin skola, eller teater eller vad det nu var, jag lyssnade inte, under Pride. Han sa att det hade varit roligt, och att hans nya Iphone är "supeeeerbra". Hrm. Det kan jag tänka mig. Sen åkte han in i en tunnel och samtalet bröts. Då stängde jag av min mobil, så nu vibrerar min andra mobil. Men den använder jag ju inte, om det inte är nödfall. Och att Jesper har hittat ut från tunneln är inget nödfall. Vi hörs framåt veckan istället. (Det som gör att jag inte skriver "vi hörs typ nästa år eller nåt", är att han innan tunneln dök upp, sa att han hade köpt en födelsedagspresent till mig. Och presenter är ju alltid trevligt.)

Såg förresten på Ellen förut på kanal5. Hela "Days of our lives" var där, och jag kände inte igen en enda. Jo Sami, Hope och Bo, men inte resten. Dom måste vara många säsonger före oss i USA, eftersom att alla som är med nu är borta.
Ikväll blir det Öland igen, och fotboll. Resten av dagarna fram till skolan börjar har jag inget planerat. Jo ringa Jesper och be honom skicka min födelsedagspresent, men annars inget. Pratade en snabbis med Anna i klassen idag. Anna F, kanske ska tilläggas, då det finns många Annor i min klass. Jag tänkte psyka henne lite, och sa att "SNART ÄR DET SKOLA, WOHO!" Men kvinnan är gjord av stål, då hon iskallt replikerade: "FUCK IT! jag drar till värmen idag!". Hon åker till Cypern om några timmar, och jag ska gå ut i regnet och titta på kläder på H&M.
Livet är orättvist.
/ D


Finally

Jaha.
Nu är det så att solen har försvunnit, och som jag lovade så skulle jag ju blogga när solen försvunnit, och TADA!
Jag minns inte riktigt vad som hände sist jag skrev, så jag kanske upprepar mig.
Hmm.
Det sista jag skrev tror jag var efter västkustenresan, och innan dagarna i Kalmar. Well. Jag träffade lite folk då, och sen åkte jag hem. Sen dess har jag badat i stort sett varje dag, vilket har börjat sätta sina spår. Det krävs sin man för att orka tumla runt i vattnet flera timmar varje dag, varpå jag nu är helt slut. Och snart börjar skolan. Jag skulle behöva lite ledigt nu efter sommarlovet, så att jag hinner vila upp mig efter semestern.


Bara för att jag älskar den bilden.
Sommaren har även bestått av endel tennis, fotboll, Kalmar och Färjestaden med Andreas och Kristin.

Igår körde Susanne Reuter förbi mitt hus och råglodde på stora Andreas, mamma och mig. Vi glodde förstås tillbaka, och då stannade hon på vägen. Efter några sekunders stirrande på oss så gasade hon iväg. Senare uppdagades det att hon parkerade hos våra grannar, och höll till där i okänt antal timmar. Jag har alltid sagt att det kommer bli något stort av Skärlöv. Jamena, nu har vi ju fått el och bredband, nu kommer kändisarna dyka upp en efter en.
På kvällen var det Albylenkväll, och jag var såklart där. Det var trevligare än jag trodde faktiskt. Självklart vann Skärlöv bykampen.

Idag var Stora Andreas och jag ute och sprang i regnet. Förutom regnet så var det tusentals flugsvärmar som störde oss, vilket gjorde att vi inte kunde andas eller titta när vi sprang. När vi hade kommit halvvägs så hade jag en fluga i varje öga, plus en i halsen. Vi lyckades springa hem igen, och väl där så fick vi en skrattattack. Jag har inte sprungit sen skolan slutade, vilket märktes. Jag var helt slut. Och Stora Andreas var ännu mer slut. Vi bestämde att vi aldrig skulle göra om det där hemska.


Imorgon kommer kanske Lilla Andreas och Kristin hit, om dom inte skulle till Willy och Irene.
På måndag ska jag med Stora Andreas till Kalmar, för att på kvällen åka tillbaka igen för att se på fotboll, Kalmar FF vs AIK.
Efter det är allt oplanerat.
Jag pratade lite med Ankis, Carro och Soffan för ett tag sedan. Dom tre klagade över att skolan snart börjar, medan jag välkomnade detta hemska påfund. Ingen mer spanska = skolan är underbar. Uhm, ja, vi får väl se vad jag säger efter första veckan. Jag har en svag aning om att jag kommer vältra mig i självömkan, och drömma mig tillbaka till det där jobbiga vältrandet i havet.
Aldrig blir man nöjd.
/ D



RSS 2.0