Läckberg och Winnerbäck

Har haft en kanondag på Haga Park idag igen. Lyckades, enligt dom andra, muta mig till en tiopoängare i stå-på-händer-tävlingen. Domaren sades alltså vara mutad, men jag har ju inga pengar att muta med. Jag måste alltså ha imponerat stort på domaren.

Och sen vi kom hem så har jag ätit och sedan legat i kvällssolen och lyssnat på Camilla Läckbergs och Lars Winnerbäcks sommarprat. Båda var väldigt tankeväckande, och jag förundras över hur jag kunde veta det när jag randomly laddade ner några gamla prat. Nog för att jag gillar både Camilla och Lars, men jag visste inte att deras prat skulle vara så bra. Tänkte ta mig an Babben Larssons ikväll. Eller möjligtvis Eva Dahlgrens. Känns som att Evas passar bra innan jag ska sova. Får se. Skit samma egentligen. Ingen bryr sig.

Tv är skit på sommaren, så jag längtar tills imorgon då första semifinalen i VM spelas. Sen är det ju bara en dag kvar innan vi åker på semester, och efter det så börjar jag jobba. Och då behöver jag inte bry mig om vad som visas på tv, för då ska jag vara i säng klockan 20! Prick. Så då är det bara att välkomna en fyra veckor lång no-life-period. Ska dock försöka träffa Johannes och Shno lite då. Jag är ju faktiskt ledig på dagarna så det borde ju inte vara så svårt. Skicka mig era scheman, bros! Jalla! Måste börja planera lite.


Sommar i mina öron

Igår kväll fick jag ett infall att gå in på Sveriges radios hemsida och lyssna på några av årets sommarpratare. Det slutade med att jag laddade hem ungefär 20 stycken av mina favoritsommarpratare genom åren. Hann även med att lyssna på Mona Sahlins och Margot Wallströms sommarprat innan jag somnade. Har nu fyllt iphonen med flera intressanta pratare. Kommer bli perfekt att ligga och lyssna på dom på stranden i solen. I eftermiddag blir det Haga park igen, tro det eller ej. Sommar är underbart!

"Det ska löna sig att arbeta"

Första dagen (natten) på jobbet är nu avklarad. Det var inte så värst jobbigt faktiskt. Det jobbigaste var att gå upp vid halv två. Hade ju precis somnat och var påväg in i djupsömnen. Inte trevligt alls. Nu dröjer det dock mer än en vecka innan jobbet återkommer. Då är det 4 veckor som gäller. Jag har redan ångest.


I eftermiddag blir det sol och bad i Haga Park, och ikväll blir det en as-trevlig kväll. (Grattis till er som förstår interskämtet.) Ser, såklart, även framemot Tysklands match mot Argentina i eftermiddag. Kan nog bli ganska underhållande om ni frågar mig.

Nu blir det marknadsgodis i solen tillsammans med en huvudvärkstablett. Vi ses när vi hörs, hörrni!

Boendetrubbel

Nu finns det boende i Stockholm, hörrni. Det är dock lite svårt att veta hur man ska göra, för lägenheterna ligger bara ute i fyra dagar, och efter det tas dom bort, och sen kontaktar dom dom som har gjort intresseanmälan, och som har flest ködagar. Jag har stått i kö sen i april, men vet ändå inte riktigt hur jag ligger till. Tänkte göra några intresseanmälningar senare idag, efter att jag pratat med mamma. Mest bara för att se hur jag ligger till. Man får alltså göra intresseanmälningar, och sedan tacka nej om det skulle vara så att man blir erbjuden lägenheten, utan att förlora sina ködagar.
Det stora kruxet är ju att jag inte vet om jag kommer in än.


Snart kommer Andreas hem och då ska vi åka till Haga Park och bada!! Var ju där med Johannes för några dagar sen, och då var det riktigt skönt i vattnet faktiskt. Jag har dock blivit lite mesigare gällande badandet de senaste åren. Vet inte riktigt vad det beror på. Hoppas på att jag kan vara i en liten stund idag iaf, och att pappa tar med bollen som han fick i födelsedagspresent! Den som studsar på ytan!

Förresten så har jag packat färdigt inför flytten till Öland nu. Det blev en stooor resväska, en stor bag, och en lite mindre bag. Och då har jag verkligen sållat en massa. Fasar inför den eventuella flytten. Kommer behöva fem lastbilar, och en container..


Glöm förresten inte att Kalmar FF spelar ikväll. Sänds på TV4-sport klockan 21.


RSS 2.0