Matchanalys

Vaknade efter en alldeles för kort natt, och såg att min mobil var full av missade samtal och sms. Är man populär så är man. Jag cyklade till Donken och åt med Lilla Andreas, trevlans. Sen hem för att möta upp Tjocka Syster. Och när vi satt i soffan och hämtade andan så sparkade bebbon lite väl hårt, så hon åkte till vårdcentralen. Jag och Stora Andreas åkte och handlade så länge, och sen körde vi i karavan hem till Tjocka Syster.

Väl där så lagade vi mat, för att sedan puffa kuddarna och öppna upp godispåsarna och sätta oss framför tv:n. Det var ju allsvensk guldstrid på G. Men icke. Kanalen vi skulle se på fungerade inte, och Tjocka Syster fick tårar i ögonen och fick för sig att ringa till Christian, som om han skulle kunna fixa tv:n från Stockholm, där han befinner sig. Hon ringde iaf, och det visade sig att han satt i bilen, påväg nånstans, och att Tjocka Syster störde honom när hon ringde coh grät, så han körde fel. Well, några minuter innan matchstart så kommer bilden, och Tjocka Syster torkar tårarna.

Kalmar FF ägde matchen första halvtimmen, och gjorde även matchens första mål genom Viktor Elm. Självklart så grät Tjocka Syster, samtidigt som hon höjde ljudet på tv:n och pekade på armhåret. Var tysta, jag har gåshud! Well, i paus stod det 1-1 efter ett turmål av Gefle. I andra halvlek satt vi och klagade över det usla spelet, men i 74 minuten gjorde Kalmar FF mål, och vi skrek så högt att jag trodde att Tjocka Systers förvärkar skulle starta. När de sedan gjorde ett mål till i samma minut så tänkte jag NU KOMMER BEBBON! Men det gjorde den inte. Och Kalmar vann matchen och allt är frid och fröjd. Nu blir det nog guld, bannemig!

Imorgon ska jag kanske åka hem, om det går. Annars åker jag hem på fredag. Jag och Tjocka Syster ska dessutom kolla efter biljetter till Kalmar FFs match på söndag.

/ dennis.


I'm back!

Igår kom jag alltså tillbaka till Kalmar med hjälp av tjocka syster. Och efter att ha hämtat andan i en minut, så begav jag mig in till stan. Därifrån bestämde vi oss för att åka ut till IKEA-området. Där kollade vi på vantar, hälsade på Lilla Andreas, åt på IKEA och kollade in Bauhaus. På IKEA fick man gratis tårta. Prinsesstårta som är så gott.

Efter att Bauhaus blev tråkigt så tog vi bussen in till stan igen. Vi bestämde oss för att se på bio, High School Musical 3. Det var bra att jag såg den, för som ni alla vet så ska jag lämna in en filmrecension efter lovet. Men eftersom jag måste smälta filmen så kan jag inte skriva den förrän till helgen. Tidigast. Plus att jag måste skriva en debattartikel om jämställdhet. Men det är allt. Ledarskapsintervjun skulle väl inte vara klar direkt efter lovet? Shno, svara!

Grattis till Shirin som fyllde 18 igår! Bättre sent än aldrig!

Ikväll ska jag och Stora Andreas till tjocka syster och laga flygande Jacob, och se på Kalmar FF vs Gefle. På tal om det, jag ska gå på matchen på söndag med Johannes. Men det innebär ju att jag måste ta mig till Kalmar, vilket verkligen inte är det lättaste. Men det löser sig nog.

Nu lite klämmig musik!
 

/ dennis.

Småglin på min bana!

Provet idag gick faktiskt ganska bra. Vi hade ju bara G och VG-frågorna idag, så imorgon blir det prov igen, den här gången MVG-frågorna. Det blir nog lite svårare, haha, smart va? Well. Provet gick ganska snabbt, så jag begav mig till simhallen och tränade lite. Men sen kom det en hel skolklass och tog min bana, så jag blev sur och gick.

På vägen hem från stan så pratade jag med Jesper. Var ganska längesen. Han kommer hit i helgen. Han skulle typ hämta lite grejer eller nåt, jag lyssnade inte. Och på tal om det; jag MÅSTE börja lyssna på vad folk säger! Skärpning, Dennis! Jaja, sen berättade han om filminspelningar och nya uppsättningar. Yeye.

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Vill inte plugga, men måste väl. Plus att det är Anna Skipper vid 20.00.

Kära hjärtanes, jag måste ju hänga upp mina badbyxor! Dom ligger kvar i väskan och luktar mögel.

 

Memories!
Glöm dubbelhakan, och den halverade Josefine,
fokusera istället på min solbränna och mitt vackra leende.

Ligister

Kort om dagen.

Jag och Ankis var på gymet idag och kände oss duktiga. På naturkunskapen var Mamma lite småsur. Och filmkunskapen var idag nerkortad, så vi slutade vid halv fyra, underbart. På lektionen fick vi en uppgift som ska vara klar till tisdagen efter lovet. Vi ska recensera en film. Pretty easy.

Sen cyklade jag hem och möttes där av en ny tv och pizza, very nice. Sen bar det av till Dream för lite plugg och avkoppling, men det var svårt för det var asmycket folk där. Vi lämnade Dream och drog runt på stan som fjortisar. Utanför donken sprang jag in i Simon Thörling, som jag inte sett på år och dar. Detta var mycket trevligt. På stationen frågade två småtjejer om vi var 18 år, och om vi ville köpa cigg till dom. HAHAHAHA. Jaja, sen brände jag min tunga på en paj så jag fick lov att köpa en glass. Och glassen gjorde att jag frös ihjäl, så jag cyklade hem.
Puh.

Känner att jag kan socialkunskapen ganska bra faktiskt. Det är ju bara G och VG imorgon, MVG är ju på fredag.
Wish me luck, guys!

/ dennis.

Rockade rumpor

What a difference a day makes! 24 little hours!

Today hade jag och Shno hand om idrottslektionen. Det handlade om ledarskap, och gissa vad vi gjorde; Vi förmedlade ledarskap! Vi, som Shno sa, rockade deras rumpor upp i basketkorgarna! Ja, som ni kanske förstod av föregående mening så hade vi basket. Shno och jag var i idrottshallen en timma innan lektionen började och övade oss. Shirin dök upp och stöttade oss och gav oss små tips. Och som sagt, vi rockade deras rumpor!

Efter lektionen så får klassen sätta sig i en stor klump och utvärdera den/de som haft lektionen. Och till en början fick vi lite negativ kritik, men sen blommade dom små liven upp och sa att vi hade varit duktiga och gav oss en applåd. Efter det så var det lärarens tur att ge oss lite kritik. Och vilken kritik sen.
"BÄST HITTILLS!"
"SMARTA LÖSNINGAR!"
"AUKTORITÄRT OCH DEMOKRATISK!"
Men mitt upp i allt beröm så får jag ett sms. Min mobil piper extra högt i den för övrigt så tysta idrottshallen, och jag är rädd att mitt höga betyg flyger all världens väg. Jag lyckas stänga av mobilen, men planerar some serious injury till personen som smsade.

Dagen i övrigt var ganska långtråkig. Mycket tid vid datorn plus lite ledarskap i fyra minuter. Vi hann utse kamratstödjare och språkrör.
Hanna (vår lärare och mentor) frågade Shno om hon ville vara kamratstödjare tillsammans med Jens:
Shno: Med vem sa du?
Hanna: Jens.
Shno: HAHAHAHAHHAHA, nähäddu tack!
Paus.
Shno: HAHAHAHHAHAHAHHA!
Shno är den största mobbaren som finns, och att just hon skulle bli tillfrågad som kamratstödjare är årets skämt.

Imorgon blir det plugg hela dagen, inför provet på torsdag, wuuööh!
/ dennis.

Fabulös dag

Idag har det varit en fantastisk dag. Det började med att vi fick tillbaka våra inlämningar på svenskan. Jag fick MVG, woho! I'm back! Zoom, zoom, zoom! Och minuten efter det så kom Kwallster och informerade om att vår religion var inställd. Idag skulle vi dessutom ha eget arbete på ledarskapen, så jag började vid 10.00 och slutade vid 10.15. Lovely day. Jag och Ankis gick och åt, för att sedan bege oss till Stiv. Sen dök Shno upp från ingenstans och vi planerade lektionen som vi ska ha hand om imorgon.

När vi var färdiga med det så skickade Johannes, och vi bestämde oss för att ses. Vi gick på stan och letade efter en DVD-box med Sally, vilket är svårare än man tror. Plötsligt sprang vi in i Malin och Shirin, människor som både jag och Johannes känner, fast på olika håll. It was fun. Sen blev han hungrig så vi gick till Ekelunds. Sen ägnade jag en halvtimme till att tjata på honom att följa med mig till OnOff och Siba. Väl på Siba så hittade vi Sally, och en obeskrivbar lycka infann sig. Sen lekte vi lite på Lidl, för att sedan bege oss hem, varochen åt sitt håll.

Nu blir det Sally, sen sängen.

/ dennis.

American Idol

Min egendag har börjat. Sitter och tittar på reprisen av Idol och på Youtube, samtidigt. Hittade ett gammal klipp från American Idol, och alltså, sjuttsingen vilken skillnad det är på kvalité. Men man måste kanske tänka på att det finns mycket mer folk i USA än i Sverige. I vår final tex så kom det in 1.7 miljoner röster, i American Idols final 76 miljoner röster. Det finns mer och ta av där borta, men ÄNDÅ! Såhär uselt får det inte vara.

Såhär ska det låta, och se ut!
 
Vilken känsla och inlevelse! Och vilken röst!
Go Carrie!

Nehe nu ska jag återgå till mig själv. Stör mig inte!
/ dennis.

Skrattattack

Det blev inget ide för min del. Jag har haft fullt upp med annat, så jag hinner inte med att ligga och sura. Hela veckan har det varit fullt från morgon till kväll. Det har varit skola, såklart, plus massa fikande, promenerande, biotittande och Kalmarsalenbesökande. Ibland önskar jag att jag var helt mobbad och bara fick sitta hemma ensam och ha det skönt. Idag är det fotboll, Kalmar FF vs IFK Göteborg, men på söndag ska jag bannemig sova och vila, och träffa en person som jag inte träffat på väldigt länge. Man kan säga att det är en liten favorit; nämligen Mig Själv. Jag ska umgås med mig själv, stänga av mobilen och dra ur den vanliga telefonen! Lovely.

Titta vad Måns sa i går mamma! :D
Måns Möller: Jag hoppas verkligen att Kalmar FF tar SM-guld i år! Och det är inte för att jag hejar på Kalmar FF, utan för att jag hatar den där jävla Anders Svensson!

Soran Ismail: Att skämta om människor som läspar är som att få skjuta en straff på ett öppet mål, tillomed Anders Svensson kanske hade träffat.

Dödslängtan

Vi fick våra skolfoton idag.




Jag blundar på klassfotot.




I denna utseendefixerade värld är jag så gott som död.




Jag ska ta revansch på fotot man tar vid balen, men tills dess ska jag gå i ide.
Hej med dig.

Stackars Mamma!

Shno: Vilken fin klänning du har idag, Sanna!
Sanna: Sist jag hade den på mig, så undrade du om jag var gravid.
Shno: Gjorde jag?
Sanna: Ja du tittade på min mage och frågade om jag hade något att berätta...


Vi hade naturkunskap förut, och eftersom att vi har prov idag så satt alla och läste på inför provet istället för att lyssna på Mamma. Detta resulterade i att Mamma växelvis skrattade så hon grät, och grät så hon skrattade. Hon frågade om vi tyckte att vi skulle få gå, varpå Shno skriker JAAA! Men Ewa skämtade ju bara. Men en kort stund senare, långt innan vi slutade så gav hon upp och bara gick. Vi tror hon blev ledsen.

Well, nu är det bara 30 min till det stora provet!
Wish me luck!

Ikväll blir det kalas!


Pluggisar

Förresten, kollade precis min MSN, och i gruppen SP06F, slogs jag av att alla hade ungefär samma undertext;
Stresspluggar!
Religion :O
- Sssccchhhh, jag pluggar -
Snälla, döda mig någon!
Plugg plugg plugg!

Ganska roligt att alla sitter och pluggar NU, kvällen innan. Men min klass är ganska.. slapp. Men ändå bäst liksom. We like it!

Biorio

Sådärja, nu var det kväll igen. Jag hinner inte slappna av något under dagarna, så får försöka hinna koppla av på kvällarna. Och att blogga är faktiskt ganska avkopplande. Man går igenom dagen och får lite perspektiv. I like it.

Bion, Rallybrudar, var faktiskt ganska bra. Men storyn var ganska tunn och spretig, men den var ändå rolig. Jag skrattade ju liksom. I like that too!

Imorgon är det skola mellan 10 och 16, sen hem och äta nåt, och sen gå på Björn Gustafsson och gänget. SEN SKA JAG HEM OCH INTE GÖRA NÅNTING. Eller jo, se på Idol och heja på Jesper som åkte ut förra veckan.

Kom ihåg; Skriva ledarskapen, och planera idrottslektion.

Nehe, nu måste jag börja plugga. Jag har prov imorgon ju. Men jag glömde min bok i skolan, så jag får sitta och googla allting, vilket är ganska ansträngande. Hua.
Pluggpluggplugg!

Pust och stön

Jag och Ankis sprang nyss upp till D-plan. Jag fick andningssvårigheter på grund av den tunna luften, och alla dom tusen trappstegen. Ankis skrattade åt mig där jag låg böjd mot väggen, men det enda ljud hon kunde få fram var ett mesigt skratt. Hon var ÄNNU dödare än jag. Sorgligt, Ankis.

Idag har vi som sagt provat studentmössorna. Jag och Ankis funderade först på att gå efter mottot; Less is more, men övergav den idén ganska snabbt. Detta gjorde att våra mössor blev ganska dyra, för att inte säga väldigt dyra. Men det kan det väl vara värt.

Labb med Mamma klockan halv två, sen gå med Johannes till bussen, sen hem, donken, MAXI och sist bio!
Fullt upp!

Gäsp

Alltså, det borde vara förbjudet att tvingas gå upp såhär tidigt! Det är ju för sjutton mörkt ute. Ja herregud, jag kan se hur min skönhetssömn flyger iväg. John Blund kommer tycka att det är slöseri med sömn att vara vaken såhär tidigt, men ack. Vi ska prova studentmössorna idag, och min klass fick självklart lov att vara först! Usch.

Långa dagar

Nu är det snart godnatt, men först ska jag delge er min dag.
Började med filosofi, utan Shno, för hon var på D-plan och "pluggade". Jag synade hennes bluff, och skickade ett argt sms. Jag fick ett sms med ett stort hånskratt i. Hon skrev att jag inte är "den typen som blir arg", och "HAHAHA, vad töntig du är". Well, efter lektionen var det prov med Mamma. Det gick verkligen inte bra. Jag satt och vred mig på stolen tills provtiden var slut. Carolina skrattade åt mig där jag satt som en nervös apa. Jaja. Sen gick vi och åt, och ja, vi lyckades få med oss Shno.

I matsalen träffade vi på Mamma, varpå Shno fick panik och sprang och gömde sig. Shno var ju sjukanmäld idag, och det hade ju sett lustigt ut om Mamma hade sett Shno i matsalen. (Ja, Shno gör så ibland, sjukanmäler sig trots att hon är frisk, och går till skolan. Hon vill ha en bättre dator än den som är hemma.) Sist men inte minst så hade vi ju filmkunskap, men ack vilken konstig resa det blev idag.

Såhär var det:
Det hela började med att Shno välte med cykeln en gång utanför stagg. Sen direkt efter så välte hon igen, denna gången på grund av att Ankis höll fast i hennes pakethållare. Och när cykeln hade vält så hoppade kedjan av, varpå Shno skrek ett par väl valda ord till Ankis. Men efter 20 minuters fifflande så fick vi tillbaka kedjan, och vi kunde bege oss till Jenny Nyström. Men vid rödljuset så slutade Shnos broms att fungera, varpå hon körde ut i vägen. Dock hann hon stanna innan bilarna körde över henne.



Sen kom vi fram till Jenny Nyström, och där fastnar det massa löv på Shnos ena sko, vilket gör att jag och Ankis börjar skratta. Vi skrattar så vi gråter, och Shno undrar vad fan vi skrattar åt. Och precis när vi säger att det är hennes sko vi skrattar åt så öppnar hon dörren till skolbyggnaden, släpper dörren, men har fortfarande handen kvar mellan dörren och resten av huset. Det värsta skri som någonsin uppdagats skriks. Det var värre än när Ankis ledde idrottslektionen och visslade med visselpipan en centimeter från mitt öra. Shno svimmar ner till en pöl på marken och skriker ännu mer valda ord till mig och Ankis. Jag och Ankis ligger också på golvet, fast vi skrattar. Vilka bra kompisar, huh? Men till slut torkar vi tårarna, lyfter upp Shno och lägger henne på en bänk. Vi letar reda på expeditionen och frågar efter skolsyster. Till slut får Shno komma till, var hon själv kallade för; SLAMPA, skolsyster.

Skolsyster: Ja sånt där brukar göra ont? Har du ont eller?
Shno: NÄ JAG MÅR ILLA, ÄR VIT I ANSIKTET OCH GRÅTER FÖR ATT JAG INTE HAR ONT! SLAMPA!

Hursomhaver, vi kommer försent till filmkunskapen, men danskan bryr sig inte om det, utan fortsätter mala på om samma tråkiga saker som vanligt. Jag packar upp min medhavda fika, på golvet, eftersom att alla platser vid bänkarna är slut. Det gäller att komma bland dom första, annars får man sitta utan bänk. Summa sumarum; Shno är blek så vi går från lektionen i pausen vid 15. Det var vi värda tycker jag.

När jag kommer hem så är tjocka syster här. Jag undrade hur sjutton hon kom in genom dörren med den magen, men vågade inte fråga. Hon ät upp halva vårt kylskåp och gick sedan. Och faktum är att jag också gick efter det. Jag var ute och gick med Jossan. Sedan gick jag till Frasses med Johannes, min nyfunna vän. Vi åt som grisar, för att sedan gå mot slottet, och sedan landade vi på Café dream, där vi satt till dom stängde. Sen lekte vi med lite löv tills hans buss kom.
Jag tycker det är trevligt att ni vet vilka jag pratar om, så här är Johannes på Café dream!



Imorgon blir det bio med hela gänget. Tillochmed tjocka syster kanske ska med. WOHO!
Nu är det Scrubs, så stör mig inte!

/ dennis.


Buuuu för filmen

Hata Göteborg sög. Töntiga karaktärer, och nästintill usla skådespelarinsatser.
Och varför i jössenamn var den inte textad? Grötigare skånska får man ju leta efter.

Nu väntar vi på idrotten som börjar kl 14.05. Jag är så spänd på vad Ankis och Carro ska ha på sin lektion. Det enda jag vet är att jag och Shno kommer ÄGA dom nästa vecka. Right, dear?

En kortis

Shno säger: Rosor är röda, violer är blå, akta dig fetto du står på min tå!

Kärlek på den!


Godmorgon!



Tänkte bjuda på lite bra musik såhär på morgonkvisten!
Haha, älska videon! <3
ENJOY!

Nu duscha sen iväg till skolan. Vill ju inte missa "Hata Göteborg", eller Ankis handledarskap på idrotten!

Första hjälpen

Började dagen med att bege mig till körskolan. En ung tjej vid namn Emma tog emot mig, och efter ett par minuter var jag inskriven. Nu kan jag börja ta mitt förbaskade körkort. Känns kanon.

Efter det begav jag mig den korta biten till skolan, där religion stod på schemat. Vi gick igenom lite inför fredagens prov, och såg sedan klart på filmen. Slutet var otroligt segt. Skönt att den är slut.
Efter detta var det ledarskap ihop med SP06G, vilket kändes bra. Ju fler, desto roligare liksom. Imorgon på ledarskapen ska vi se på film, "Hata Göteborg", och analysera den. Fun fun.

Efter ledarskapen begav vi oss till Stiv. Jag, Shirin, Shno och Sara pluggade lite religion och naturkunskap. Vi kände oss duktiga. Men efter en stund klickade vi upp youtube, och letade fram Cher - Strong enough! Shirin fick magsår av den, men Shno sjöng med som aldrig förr!
Kl 15.40 var det prov med Mamma. Jag hade redan gjort provet, så jag höll dom andra sällskap. För er som inte vet, så FUSKADE ANKIS! Hon läste ur boken när Mamma inte såg. Lågt, Ankis, lågt! Mitt förtroende för Ankis är som bortblåst! Aldrig mer ska jag skjutsa dig till filmkunskapen. Du får GÅ! Eller ta bussen.

Efter provet satte vi oss hos Stiv. Jag såg på Andra avenyn, denna underbara serie. Men hann bara se ett avsnitt innan skolan stängde.
Sen gick vi till Café Dream och hängde där till klockan blev typ 18. Sen ville Johannes gå till slottet, så då gjorde vi det. Och där mötte vi Josefine. Jag såg dock inte att det var hon först, för det var så sjukt mörkt. Men det var mysigt värre. Sen skjutsade jag Johannes till hans sånglektion, och sedan kom jag äntligen hem. Puh.

PS.
Mikaela är i Dublin med Engelska C. FUSK!
Jag fastnade i brevinkastet och rev upp hela handen. BUHU!
Staggs matsal ska göras om! Det kommer bli så fint, bilder kommer. WOHO!

Förresten, TV4:s Matakuten har hemska ungar! Dom äter ju ingenting! Jag blir så sur. Alltså vilken klass går dom i egentligen? Vi på gymnasiet äter grönsaker varje dag, och man säger inte till personalen att maten är äcklig. Det enda positiva är att jag får känna mig mogen.

/ dennis

Update

- Jag vred precis mitt knä ur led.
- Imorgon ska jag och Ankis Ankarström ha likadana kläder på oss.
- Shno kläckte ur sig sin näst värsta bortförklaring idag. Den värsta är när hon sa att hennes mamma låg på sjukhuset och att hon skulle besöka henne.

Stiv: VARFÖR KOM DU INTE PÅ LEKTIONEN IDAG HELLER?!?
Shno: Jag fick punka på min cykel. Så jag lagade den, och därför kom jag inte hit förrän nu.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA.
Puh.
HAHAHHA.

Du slår alla rekord!

Vilken händelserik dag

Vilken händelserik dag, ja det må jag säga. Precis när jag skulle cykla till skolan så smsar Shno och undrar var jag är. Hon står utanför mitt hus med sin cykel och väntar. Jag visste inte ens att hon kunde cykla. Well, jag joinade henne, och vi drog till skolan. Hela vägen till skolan gnällde hon om hur jäkla kallt det var, och ja, det var kallt. Vi mötte två gamlingar som det kom rök ur när dom andades. Vi trodde vi skulle dö, men vi klarade oss med två par förfrusna öron. När vi kom fram till skolan så såg vi att Elsa stod och tittade på oss i fönstret. Jag tror hon saknar oss.

Shno: - När jag var liten och tjock, då hade jag en cykel. Och jag hade en smal kompis, och en tjock kompis. Den smala fick alltid låna min cykel, men inte den tjocka. För jag trodde att hon skulle mosa den :(

I skolan hade vi filosofi i en datasal, vilket inte var bra för mig och Shno. Vi lyssnade inte alls, utan satt och lekte med datorn. Efter filosofin hade vi Mamma. Jag dog av tristess, men lyckades släpa mig till matsalen för att avnjuta en god soppa. Mums!

Sen gick vi till Stiv och skrev på våra filmanalyser, som senare visade sig vara helt onödiga. Vera hade gett oss FEL papper. Aderton frågar rätt i stöpet. I onödan. Shno och jag kunde inte se på varandra utan att skratta och gråta samtidigt. Ja, filmkunskapen ja. Den var också väldigt onödig. Först fick vi riva ur en bild på en människa, som vi sedan skulle skriva en karaktärsgrej om. Vi skulle komma på ALLT om denna människa. Förutom allt som rörde utseendet, så skulle vi komma på hur människan gick, hur den pratade, drömmar, mål, barndom, hur den förhöll sig till auktoriteter, om den använde slang, vad isåfall, smeknamn, öknamn, osv osv. Jag ansträngde mig verkligen, och arbetade fram en människa som hette Margareta. Hon var ekonom, och kallades klimakteriekärring av sina barn. Hon hade en älskare i form av en skidlärare. Hon var Jehovas vittne, och hade en hemlig passion för grodor.

Sedan blev vi indelade i sju olika grupper med tre i varje grupp, och i gruppen skulle man, utifrån sina nyligen skapade människor, skapa en 5 minuter lång scen. Jag hamnade med två stycken från Kagg. Dom var inte lika peppade som jag, så jag fick övertyga dom om att jag skulle vara den som ledde gruppen. Jag lyckades förena våra tre olika personer i en scen. Min Margareta, hade ihop det med Kagg-tjejens kille, och i all hemlighet, hade dom en son. I scenen åkte Margareta hem till Jonathan (älskaren) för att berätta för Martin (sonen) om hur allt låg till. Well, jag var stolt över oss. Vi ägde dom andras scener. Men ibland undrar jag verkligen varför jag valde samhälle. För trots att jag valde det så läser jag svår kemi, och får göra teaterövningar. Mer samhälle, please!

Efter filmkunskapen sa vi adjö till Ankis, för att sedan ge oss av hemåt. Shno körde in i mig, och vill höll på att ramla av cyklarna båda två. Vi cyklade bland massa villor, när Shno plötsligt fick syn på ett äppelträd, och utbrast: "KAN VI INTE PALLA ÖPPLEN? SNÄÄÄÄLLA DENNIS"  Jag kunde ju inte säga nej. Hon lät som en uppspelt liten flicka. Så vi stannade våra cyklar. Jag höll koll så att ingen såg oss, och Shno pallade tre äpplen; ett till Shno, ett till mig, och ett till Shnos mamma. Vi cyklade vidare, och mumsade på våra äpplen. När äpplena sen tog slut så ville Shno palla varsitt äpple till, men nu sa jag bestämt nej. Hon hoppade dock av sin cykel och sprang fram till en tomt. Hon klättrade upp på stängslet och hängde sig över, men då sa tyngdlagen ifrån. Hon vek sig över stängslet och hängde som ett lakan på en tvättlina. Och utöver detta så fick hon ett skrattanfall. Just då går en gammal gubbe förbi och tittar konstigt på Shno, varpå hon skrattar ännu mer. Jag blev generad och trampade iväg. Shno springer efter och ger mig ett av äpplena. Mumsigt var det iallafall.

Såhär kan det se ut när två staggnister cyklar till Jenny Nyström!
Foto: Ankis Ankarström


Jag har snackat ihop mig lite med Jespers syster Elin. Vi ska vinna Robinsson hon och jag.

elin says: vi kommer säkert med, och vinner skiten du och jag!
denke says: du skapar pakter med tjejerna, och jag med killarna
denke says: sen lurar vi alla och tar hem alltsammans!
elin says: haha ja! fyfasen vad bra!
denke says: vi delar på pengarna^^ jag tar 75% för jag är äldre
elin says: höddedudu!

Okej, vi kanske har lite att jobba på, men det kommer lösa sig!

Tack för idag, slut för idag!
/ dennis.

My name is Depp. Dennis Depp.

Puh, vilken jobbig dag. Och då menar jag inte jobbig rent fysiskt, utan psykiskt. Ledarskapen var helt teoretisk idag, varpå vi hade idrott. Muamer och Pierre hade hand om lektionen, och dom bjöd på fotboll. Först lite passningsövningar, och bli-vän-med-bollen-övningar. Sen delades vi upp i två lag, men i matcherna spelade tjejerna för sig och killarna för sig. Mitt lags tjejer var mycket bättre än mitt lags killar, så dom fick göra alla mål framåt, medan vi killar fick försöka släppa in så få mål som möjligt bakåt. Vi lyckades vinna med ett måls skillnad, och det målet var säkert mitt snygga frisparksmål. Eller, Adam la frisparken, som för övrigt var en variant, som jag sedan bombade förbi Magnus.

När vi killar vilade och tjejerna spelade, så kom Svinto fram till att vårt killag var uselt, jämfört med motståndarlaget. Vi hade Adam, en friidrottare, Liridon, en blatte, Svinto, en kryppling, och mig, en vanlig man. Detta kommer man inte långt med, när motståndarlaget har fem fotbollsspelande muskelpaket.
Hursomhaver, idrotten var rolig.

Nu har jag sett på fjärde och sista delen av Främmande Fågel. Jag gillade inte det alls. Det kändes lite.. lågbudjet. Lite B liksom. Och hela Gotlandgrejen köpte jag inte alls. Gotland är mesigt, inget fågelinfluensaställe.

Imorgon har jag filosofi, naturkunskap och filmkunskap. Slutar vid 16.45. Usch, jag vill inte ens tänka på det.

Nu ska jag gå ut på balkongen och stirra mot det stora svarta och försöka hitta en ljuspunkt.
/ dennis.


Bu för Tequila!

Nu sitter jag i min säng och bloggar, vilket väl faktiskt måste innebära att jag har internet på min bärbara? Svar ja.

Har ni sett på A shot at love with Tila Tequila? Det handlar om Tila Tequila, en kines-kvinna som söker kärleken. Hon är bi, så i huset som dom var i så fanns det 16 killar och 16 tjejer, som alla ville ha denna kines-kvinna. Det har gått på MTV lite då och då. På onsdagar tror jag. Jaja, skit samma. Jag har iaf sett på det, och de sista två veckorna har dom visat alla avsnitt efter varandra. Alla utom det sista, där man får se vem av Bobby och Dani som hon väljer att älska för all framtid. Så idag kollade jag upp vem hon valde, och ja, hon valde min favorit; Bobby. Sedan såg jag på MySpace att Bobby hade skrivit att efter att kamerorna hade slocknat, så hördes dom inte av en enda gång. Inte ett enda telefonsamtal eller sms! Herregud, tänkte jag och fick tårar i ögonen. Och som om inte det vore nog, så såg jag även att det har varit en säsong till efter det! A shot at love with Tila Tequila 2. Gud så förnedrande för Bobby. Stackars Bobby, han verkade vara en trevlig typ.

Usch, jag borde inte bli såhär förbannad. Jag känner hur mina vener i pannan pumpar. Dumma Tila Tequila :(



Så nu uppmanar jag vinnaren av A shot at love with Tila Tequila 2 att slänga ut henne! Ja du hörde! Kasta ut'na! Med huvudet före!


Expedititon rädda Dennis



Nu har jag sökt. På riktigt.
Jag ska skapa rubriker, pakter och minnen.
Dessutom ska jag bli brun.

Hörde rykten idag om att Gry Forsell och Ernst 'barfota' Kirschteiger ska vara programledare. Hua.

Allting är nytt

Ny vecka, ny dag, ny ångest. Nejdå, ingen ångest faktiskt. Allt flyter på, och det ska det fortsätta göra. Idag när jag kommer hem ska vi äta tacos! Och ikväll har jag internet på min bärbara dator. Om allt vill sig väl, vill säga.

Snart har jag religion, följt av "Koll på cashen". Kronofogden kommer till stagg och ska informera om hur dåligt det är med sms-lån och för mycket shopping. Jag ska banda hela föreläsningen och ge den till Shno i julklapp. Hon behöver det. Det sista för dagen, i skolväg, sker klockan 15.40, och innefattar kemiprov med Mamma. Hua, hua, hua!


Ankis berättade nyss att hon har hittat en resekamrat till tågluffen i sommar. Denna människa heter Hanna. Enligt Ankis är hon rolig, kan franska och är en sån som aldrig gnäller, och om hon är dum så dumpar vi henne i Ukraina. Det låter kanon faktiskt.

Om två veckor är det Özz och Björn Gustafsson för hela slanten! Jag längtar!

Hmpf.

Stress med projektarbetet.
Förlust för Kalmar FF igår.
SISTAPLATS i orienteringen, efter miss på andra sträckan.
Kallt som tusan.
Kårkortslapp i fel postlåda.
Sjuttiosex trojaner på datorn hemma.

Ingen bra vecka alls.

Sååå, därför behöver vi bli lite pepp! 
Take it away, guys!


:D

/ dennis.

Orientering

Puh. Jag och Shno VANN första sträckan på orienteringen. Eller vi kom tvåa, en sekund efter en av idrottsklassernas deltagare på första sträckan. Jag tog kartan och sprang, medan Shno stod kvar på andra sidan bron och väntade. Efteråt sa hon att hon var trött efter halva bron, och att hon mådde illa och såg svarta prickar. Hennes kondis är usel. Vi var så duktiga. Nu är det upp till resten av klassen att visa vart skåpet ska stå.

När vi cyklade därifrån så cyklade Shno mitt i vägen och smsade, då det kom en bil och tutade henne, varpå Shno blev livrädd och cyklade ner i diket. Det var dagens höjdpunkt.

Och vad gäller bilder från orienteringen, så hann vi inte med det. Vi blev mer tävlingsinriktade än vi trodde.
Nu sitter jag hos Stiv och ser på Andra Avenyn. Sånt som man inte hinner med hemma, får man göra i skolan. Och nu har vi ju dessutom inget internet hemma.

Måste återgå till Riverside! PEACE!


RSS 2.0