Lådbilsidiot

Klar med veckans plugg. Skönt. Men nästa veckas plugg är enligt lärarna dubbelt så jobbigt. Suck. Och här sitter jag med rinnande ögon efter flera timmars powerplugg. Fast jag tror att det kanske kan vara Johannes parfym som retar mina ögon. Jobbigt är det iallafall.

Vad sjutton hände med våren, om man får fråga? Är inte ett dugg skönt ute. Kallt och grått. Och blött dessutom. Nej, frånomed nu stannar jag inne.

Höll på att köra på en filur med en sittcykel förut. Han skulle svänga, alltså korsa vägen, men sträckte inte ut handen förrän han var halvvägs ute, så jag smet förbi hans ena stödhjul med en millimeter emellan oss. Han hytte med armen, så jag vinkade tillbaka. Skaffa blinkis, eller lek med din lådbil på cykelvägarna. Ge dig inte ut på vägarna. Pucko. Idiot, rent av.



(Den lille grisen representerar filuren med lådbilen)


Hot hot hot

Åt precis världens starkaste nudlar, så nu brinner det i munnen. Men mätt blev jag iallafall, och det är väl det viktigaste.

Är så glad för att vi ska till Sölvesborg och se på fotboll! Roligt att vi hittar på saker, och en liten roadtrip är ju alltid skoj! Får hoppas att vi kan få tag på biljetter bara, det lär nog bli rusning efter dom. Kalmar har äntligen fått en liten derbykompis, så nu kanske folk faktiskt åker till bortamatchen.

Nu blir det stan!


Morning

Hyfsad god morgon, people.
Jag har sovit på nåt konstigt sätt, så har ont i nacken, och det strålar upp i huvudet. Jag använder huvudet till ganska mycket (ja, faktiskt), så det förstör hela min tillvaro. Är fint väder så får väl försöka gå ut en stund iallafall.

Ne, ska äta nåt nu, och fokusera på alla ställen jag inte har ont på. Det är ju flera hundra! Jag är lyckligt lottad.


Fångarna på fortet!

En av 90-talets stora underhållningsprogram är nu tillbaka. Fångarna på fortet får en fortsättning, och jag gillar det! Allt är bättre än Körslaget, Sommarkryss med Gry och Let's Dance.




Programledare blir precis som sist, Gunde Svan och Agneta Sjödin!



Millenium

Har precis sett på andra delen av Millenium. Alltså Män som hatar kvinnor, oklippt. Eller ja, klippt är den ju, men det mesta är med. Ja, ni fattar. Första delen var dock bättre. Fast handligen i nummer två är roligare. Kanske för att det är då allt avgörs. Jag förstår att det som blev bortklippt i filmen, faktiskt blev bortklippt. Men kul att se nya scener, dock. Jaja. Jag får väl ta tag i att läsa böckerna snart. Har ju så mycket annat (tråkigt) att läsa. Plugget har börjat ta mer och mer tid. Jag har tappat snabbheten nånstans.

I helgen har det varit mycket sport. Det har varit skidskytte, fotboll och hockey för hela slanten. Ibland samtidigt. Men nu är vintersporten slut för i år. Tråkigt faktiskt. Blev även våfflor och annat mumsigt.

Masserade mamma idag. Jag har ju en såndär massagebänk, och gick en massagekurs på stagg för några år sedan. Inget sitter dock i, så får leta fram stencilerna som visar hur man ska göra.

Imorgon ska jag ta tag i veckans plugg, lyssna på ljudbok i solen (om man tror att det blir sol så BLIR det sol, uppfattat?), fika med Johannes och kanske träffa Anna-Karin. Hon behöver tydligen sin husnyckel..?


Porslin till salu!

Sicken dag, ja det må jag säga.

Började med att jag skjutsade Johannes till tåget. När jag kom hem kunde jag inte sova, så började plugga lite smått. När jag var färdig med en uppgift så såg jag till min fasa att jag fattat lite fel. "Cultural capital" handlade inte om kulturhuvudstadseventet, utan om kulturkapitalet som alla människor besitter i någon form och i någon mängd. Mitt letande, kopierande, nerkortande och översättande, var alltså helt onödigt. Det var fel liksom. Dumt att texten tog upp båda formerna av cultural capital, och att jag lyckades välja fel.
JAJA.
När jag insåg att jag gjort fel så blev jag så sur att jag inte orkade plugga mer. Åt lite gammal spaghetti och började städa litegrann. Detta lilla städande slutade med att jag städade varenda vrå av lägenheten. Skrubbade tillochmed toan, vilket gjorde att jag spydde lite spaghetti i munnen. Toaletter är vidriga. Hemska är dom. Ve och fasa!

Efter detta har jag sett på skidskytte. JONSSON KOM TREA! WOHO! Och när Tora Berger gick i mål så stod det att hennes placering var 0. Tora Berger är en nolla. Det fnissade vi åt en stund. Sen förberedde jag den inbakade kycklingen, för att sedan åka till stan och hämta Johannes. Vi köpte även en ny studentpresent eftersom han lyckades krascha den jag fick vid studenten. Det är sånt som händer.

Efter detta har jag och stora andreas varit på IKEA och köpt tyger som vi hängt upp framför mina glasdörrar. Känns skönt att få lite privacy. Härliga bilder på detta hängande tyg kommer såklart inte att läggas upp på bloggen.

Imorgon blir det panikplugg, plus att jag ska lägga ner massa, med betoning på MASSA, gammalt porslin i bananlådor som vi snott från ICA. All skit ska bort. Funderar även på att samla ihop ett gäng och rensa vårt förråd. Vi får ta en helg till det nångång.
Hm.
Vid närmare eftertanke så ligger väl sakerna bra där uppe.

Bitte för uppmärksamheten.
Vielen Dank.

PS. HAHAHA, "Filen stank". DS.

Pluggnarkoman

Jag är beroende av att plugga. Eller nä. Jag är TVINGAD att plugga. Skjutsade Johannes till tåget vid halv sju idag, och sen dess har jag pluggat konstant. Har dock somnat tre gånger. Första gången i köket när jag satt och skrev. Helt plötsligt, mitt i en mening, låg huvudet på tangentbordet, och min klocka fastnade i mitt hår, vilket gjorde att jag nästan började gråta. Jag låg med huvudet på datorn med en klocka fastnad i huvet, samtidigt som viktig pluggtid sprang iväg. Ångest kallas det. Andra gången var när jag kom hem från skolan och satt mig ner i sängen. Jag bara välte ner och somnade. Tredje och sista gången jag somnade var i början av Äntligen Hemma. Jag kommer sova gott inatt, det kan jag lova.

Imorgon blir det mer plugg, jag är dödstråkig.

Calzone igen!

Puh. Jag är så mätt. Har tryckt i mig nästan en hel hembakad calzone. Inte på en gång visserligen, men lite pö om pö. Så fort en liten del av magen har blivit ledig så har jag tryckt i mig mer. Ganska hemskt egentligen. Men gott.

Cyklade till Maxi och Coop förut för att köpa vickningschips. Varken Maxi eller Coop hade vickningschips, vilket gjorde mig så förvånad (och ledsen) att jag köpte några fina ljus som jag har suttit och lekt med hela kvällen. Det är så roligt när man bränner sig på stearinet och tänker på vickningschipsen som man blev utan.

Funderar lite kring vad man skulle kunna tänka sig att ge Johannes i födelsedagspresent, men kommer inte på så värst mycket. Tänker bara på vickningschipsen. Och så börjar jag peta på ljusen igen.

Imorgon ska jag försöka plugga klart veckans plugg, och se på skidor. Satt ju och såg på Helena Jonsson förut idag, och det gick ju inge vidare. Öppnade då min fina pärm med alla mina autografer, och stirrade på kortet som hon skrivit till mig. Vad gör väl en världscuptotal om hundra år, Helena? Bara vi fortsätter hålla kontakten så spelar inget annat någon roll.
Hm. Okej. Kan se mig själv som stalker om hundra år, dock.

Nu blir det te och Anne Holt i fåtöljen med fårpälspallen!

Bättre

Blev lite gladare när jag kom hem och såg att jag hade fått brev från en viss Helena Jonsson. Hon är för härlig, alltså. Fick även signerade kort och grejer. Så nu är jag lite gladare.

Och nej, hon hälsade inte till er.


Ikväll blir det våfflor med andreas och johannes. Sen kanske te på Dream. Behöver komma ut lite.

NU SPRINTFINAL!


Bitter.

Jag är jättebitter. Jättejättebitter.

Därför ska jag nu skriva en liten lista på saker jag hatar just nu.
I tur och ordning;
Jag hatar folk som skryter.
Jag hatar folk som aldrig hör av sig.
Jag hatar folk som inte bryr sig.
Jag hatar barndomsvänner som förändras till det sämre. (läs hat nummer 1, 2, och 3.)
Jag hatar sladdar.
Jag hatar molnen som skymmer solen.
Jag hatar musik som har spelats sönder.
Jag hatar att min (annars så) positiva inställning inte tar mig någon vart.
Jag hatar reklam.
Jag hatar damm.
Jag hatar dikter som jag önskar att jag själv skrivit.
Jag hatar att det aldrig blir cykelväder på riktigt.
Jag hatar blåst.
Jag hatar snö.
Jag hatar att jag fokuserar på det jag hatar, och inte på det jag älskar.
Jag hatar att jag inte kan komma fler saker jag hatar.

Suck. Vilken lista. Känns nästan som att.. jag hatar den.


Autografer

Ni kanske inte vet att jag har börjat samla lite på autografer? Jaja, men det har jag iallafall. Eller inte samla, jag vill ju bara ha såna som betyder något, från folk som jag beundrar. Och igår kom det brev från några som varit i Canada och lekt. Några av de autografer som kom var från Charlotte Kalla, Anna Haag, Olsson, Hellner, Södergren, Anja Pärson osv. Så nu börjar jag få så pass många att jag bör skaffa ett litet speciellt album.

Min lilla samling, som dock ska bli större, består i nuläget av;
Alla från svenska skidlandslaget, dvs både längdåkarna och alpinåkarna,
Mona Sahlin,
Lars Winnerbäck,
Johan Glans,
Sissela Kyle,
Babben,
Måns Garthon och Johan Unenge.

Är ganska roligt faktiskt. Haha, har väl äntligen fått en samlarhobby. Hoppas den håller i sig hela livet, så att jag på ålderns höst kan sälja dom dyrt och flytta til Australien.

Meddelar när samlingen utökas.


Tacosafton!

Ikväll blir det;



Längtar!

Äntligen

Sådärja, nu har dom bytt nyheter, och därmed också tagit bort mig. Nu glömmer vi detta, och går vidare med våra liv.

Förresten så är det väl härligt hur oförutsägbart livet är? Om någon skulle sagt till mig igår att jag skulle vara med i nyheterna idag så hade jag bara skrattat. Det är ju roligt när det händer roliga saker, dock inte lika kul när det händer tråkiga saker. Ganska uppenbart, haha.
Nu ska jag ut och gå i det fina vädret. Jag undrar vad som kommer hända. Jag kanske blir överkörd av en buss, eller blir kidnappad, eller kanske hittar en lott med vinst på. Det är roliga är att INGEN VET om nåt av detta kommer hända!
Let's go and find out!


ÅHERREGUD

Den förra lilla stenen i mitt bröst ersattes precis av ett berg av sten. JAG VAR MED I NYHETERNA NYSS! Jag dog på fläcken.

Okej. Jag var inte så sur som jag mindes det. Jag var faktiskt riktigt trevlig. HAHAHAHA, jag dog av skratt när han frågade om det skulle bli kallt på lördag, och jag bara; Ja, men det får man stå ut med! HAHAHAH, jag ska ju inte ens gå. Fast enligt inslaget ska jag gå med åtta släktingar. Ja vad gör man. Skadan är ju redan skedd.

Gillade dock inte hur det hela påades av nyhetsuppläsaren; "Ja, och på lördag är det premiärmatch på fredriksskans, men då biljetterna släpptes var det ingen direkt rusning. Ensam på plats var Dennis Jonsson". Jag verkar ju vara värsta tönten. Vilket väl stämmer, men ändå.

Ja, som sagt. Lyssna inte, och definitivt inte på nyheterna. Eller okej, ni får lyssna, men prata inte om det med mig.


Låt mig ta hand om pressen

Mutter.
Det var tänkt att jag skulle cykla och inhandla biljetter till Kalmar FF idag. Dock inte till matchen på lördag, utan till matchen mot Malmö. Bara att behöva gå upp i ottan kändes helt fel, men lyckades ändå ta mig dit. Blev tillsagd att vara där tidigt, så cyklade så att jag var framme vid halv nio. Butiken var dödstom, om inte tommare. Frågade tanten i kassan om biljetterna släpptes prick 09, och ja, det gjorde dom. Jag gick då runt lite i den pyttelilla butiken, när plötsligt djävulen själv stiger in genom dörren. Jag såg honom inte direkt, utan hörde bara hans röst säga; "Hej! Jag kommer från P4 och ska prata med lite folk om kalmar ffs match på lördag." "Nämen vad trevligt", säger tanten i kassan och harklar sig. "Jag trodde det skulle vara rusning efter biljetter här nu, men här ser det ju ganska tomt ut..", säger djävulen och ser sig om omkring. Jag gjorde vad jag kunde för att gömma mig bakom den lilla pelaren i mitten, men icke. Han hittade mig. VARFÖR JUST MIG? tänkte jag, men insåg sedan att det bara var jag där.

D (som i djävulen); Hej! Jag ska ställa lite frågor till dig, det går väl bra?
J (som i jag); Nej.
D; Ska bara få fram min lilla bandspelare och mikrofon.
J; Nej.
D; Ja här var det ingen rusning direkt, haha..
J; Nej.
D; Sådärja, vad heter du?
J; Dennis Jonsson.
D; Är du här för att köpa biljetter?
J; Ja.
D; Vem ska du gå med?
J; Min släkt.
D; Brukar ni gå på premiären?
J; Vi brukar försöka gå på någon match ibland.
D; Är det inte lite kallt för fotboll nu tycker du? Du ska väl pälsa på dig rejält på lördag?
Vid det här laget var det försent att säga att jag inte ska gå på lördag, utan på matchen mot Malmö om en månad.
J; Ja jag pälsar på mig.
D; Hur går det mot Göteborg tror du?
J; Det blir tufft, men jag tror på seger.
D; Men Göteborg såg ju starka ut mot AIK...?
J; Det blir tufft, men jag tror på seger.
D; Tack då!
Stänger av den hemska bandspelarmikrofonen.
D; Kan du ställa dig borta vid nallarna också?
J; ...
D; Sådärja, nu ska vi se. Kameror är ju inte min specialitet. Sådär, nu är den på. Nämen.. det är.. svart?
J; Linslocket...
D; JAJUSSDE!
KLICK!
D; Du ser lite sur ut, men det är väl för att det ska bli så kallt på lördag va?
J; Nej.

PLING! Klockan var nu 09, och trots att det nu tillkommit massa folk, så tog tanten i kassan mig först, eftersom att jag kom först. Gubbarna var inte sena med att trängas, medan jag tog hand om media, så utan tantens vänlighet hade jag nog inte fått några biljetter. Fixade 8 biljetter, och cyklade sedan hem, ännu surare än när jag kom.

Så sammanfattningsvis; Lyssna inte på P4 innan lördag, och kolla inte på deras hemsida. Stränga straff utlovas.

Nehe, nu måste jag gå och skämmas ihjäl en stund. Om vi inte hörs innan kvällen så har jag sjunkit genom jorden av skam. Om han sänder det där, kan man stämma honom för nåt då?

Jag ska aldrig mer gå utanför dörren. Media är ju skoningslös nu förtiden. SKONINGSLÖS!


A good day

Idag har det varit en bra dag! Firade mammas födelsedag litegrann, såg på Davis Cup och på Vasaloppet. En ganska klockren dag, om jag får säga det själv. Dagens höjdpunkt var när vi fick veta att Annica slipper jobba inatt. Jag är nog nästan lyckligare än Annica. Kan inte ens tänka på stackars Annica när hon är ute om natten, förrän jag tvingar bort den hemska tanken. Fy farao alltså. Gör roliga saker inatt, nu Annica! Och kolla din mobil. En snäll kille har smsat, förstår du.


Nu blir det upplösningen på Wallander, och sen sängen.
Bitte.

Melodifestivalen

Vad var det jag sa? Jessica krossade allt motstånd och har nu en liten fördel till finalen. Folk har hennes låt mest på hjärnan, och hon har ett bra utgångsläge efter Ola. Hon kanske inte vinner, men vi ska iallafall göra vårt bästa för att hjälpa henne. Tänk på att många av de andra länderna i år sänder små Rybak-kopior, eller andra manliga artister, vilket borde vara positivt för de svenska kvinnliga artisterna. Fast å andra sidan så har vi ju ändå ingen chans i den stora finalen. Men trots det kan ju underbara Jessica få vinna.

En annan viktig aspekt är att jag och Jesper har en liten deal om finalen på lördag. Kan ju säga såhär att Jessica måste vinna. Och om hon inte vinner så får absolut inte en viss annan artist vinna. Men hur stor är den chansen liksom?


CV-skapande

Okej. Såhär är det. Jag behöver en bra cv-bild, med betoning på BRA! JÄKLIGT BRA! Det ska se ut som att mitt huvudsakliga mål här i livet är att steka hamburgare eller städa hotell. Gärna på samma bild.
Jag har letat och letat och letat, men har bara lyckats hitta några halvbra, eller ja, halvdåliga. Det lyckas alltid vara nåt skit på bilderna som förstör.
Ert jobb blir nu alltså att välja ut den bild ni tycker är 'minst dålig'. Var gärna anonyma, för min instinkt att göra tvärtom vad vissa personer säger, kommer vara stark.


Bild nummer 1.
 


Bild nummer 2.



Bild nummer 3.



Bild nummer 4.



Bild nummer 5.



Okej. Det är som att välja mellan pest eller kolera. Men försök. Ni lite äldre har väl även lite erfarenhet av cv-bilder.
Okej igen. Eftersom jag har typ 5 läsare så kan det ju faktiskt bli så att det blir oavgjort. Så om ni fem skulle kunna snacka ihop er och rösta någorlunda lika så vore jag tacksam.

Och slutligen, för att få lite fler läsare via google;
TÄVLA OCH VINN EN IPHONE! GRATIS ATT TÄVLA! FINA PRISER OM NI INTE VINNER!

HAHAHA, jag är så sorglig.
Men ganska söt.

Studiemotiverad?

  

Det är konstigt hur min uppmärksamhet hela tiden dras bort ifrån dataskärmen. Men plugget ska bli färdigt idag, om det så är det sista jag gör! Vilket det nog lär bli också, men.. ja.

Vinn vinn vinn!

Hej alla!
Idag har jag inte gjort något nämnvärt. Eller nämnvärt är det ju, men intressant? Nej. Detta ointressanta kan väl sammanfattas med; vaknade sent, kollade utbildningar och jobb, handlade, lagade potatisgratäng och fläskfilé, åkte en runda med Johannes. Typ det. Ointressant? JAG SA JU DET!

Avslutar dagen med att försöka hitta en favorit i melodifestivalen. Tror att jag har hittat den nu. Vinn, snälla vinn!



Imorgon ska jag plugga klart, skriva ett fullständigt striking cv och söka jobb. Det räcker väl gott och väl tycker jag. Man ska inte överanstränga sig.


Och hallå. Jag blir så förbannad när jag läser om hur det är fel att topp-sossar använder sig av RUT. Varför är det fel? Yes, dom vill ta bort det, men tills dess kan de väl använda det om det gynnar deras vardagsliv. Suck. Är säker på att det finns moderater som går på a-kassa också, vilket de ju verkar vara väldigt emot. OM INTE SOSSAR FÅR ANVÄNDA RUT SÅ FÅR INTE MODERATER GÅ PÅ A-KASSA! Jobblinjen, people.
Monas väska ska jag inte ens ta upp. Eller jo. LÅT MONA VARA! HON FÅR VÄL ANVÄNDA VILKEN VÄSKA HON VILL! Calm down, people. Det är väl inte något att brusa upp över, men man blir ju förbannad när de klagar på skitgrejer.

PS. Mona fick väskan av mig. DS

BILDER! <3

BILDKAVALKAD!
Njut nu people, man vet aldrig när kameror dör, eller dennisar orkar ladda upp bilder.


Manneboy på Café Dream!



Vad får man om man blandar detta..


..med lite av detta...


...och lite av detta?


Jo en sånhär! Ganska ful, jag vet, men den var god!


Jag väntar på att degen ska jäsa. Jäs nurå dumma deg. Fick ta mig ett glas te med sugrör i istället. Det muntrade upp mig en smula.


Efter två timmars slit (väntande?) så kom dessa ut ur ugnen. Ser ut som wienerbröd nu när pärlsocker inte fanns att tillgå. Dessa var också ytterst goda!



Ni som väntar på bilder från Gran Canaria får dessvärre vänta. Länge. Dom kommer inte komma upp på bloggen. Någonsin. Jamen det fattar ni väl att jag inte kan sitta här och ladda upp bild efter bild efter bild. Jag har ett liv, people. Eller nja, men jag har annat för mig. Kanske inte det heller, men det är tråkigt att vänta, och jag har väntat nog. Nu är det slutväntat. Bilder är förresten uppe på facebook. Där kan ni glo hur mycket ni vill. Och det vill ni, people. Kul att säga people, people. Like it liksom, people.

Nu när jag har tilldelats en usb-minneskortsläsare så kommer det fler bilder, eller ja, färre bilder, fast oftare.

Har tänkt lite på det där. Jag är inte nöjd med hur jag ser ut, men kom igen, people, vem är det? Men mina ögon sitter ju inne i mig, så jag ser ju inte mig själv så ofta, medan ni andra ser mig hela tiden, vilket har gjort att ni har vant er. Därför kommer det komma mer vardagsbilder på mig själv, för att få mig att se mig själv, och tvinga mig själv att visa det ni faktiskt redan ser. Jaja, terapi it is. Får se om jag orkar.

Finns ju speglar annars.


Halelujah!

Nu har jag varit och hämtat Johannes på centralen. Jag är så hiskeligt duktig.

Skrev till den där Robert Bergeskans på MySpace förut och fick svar nyss (snabba puckar minsann!). Jag undrade var skivan fanns att köpa, och den fanns på skivlagret, haha, konstigt va? Så den ska inhandlas imorgon. Tycker det är härligt att stödja oetablerade artister. Oetablerade BRA artister dessutom. Himskans tjat om honom, men det var ett HALELUJAH-moment när låten spelades. Ungefär som när jag lyssnade till Melissa Horn för första gången för några år sedan. Ingen visste vem hon var, inte ens jag, och sen vet ju alla vad som hände. Det var dock JAG som upptäcke fröken Horn. Jag var först så att säga.


Håller på att baka bullar nu också. Degjäkeln ska jäsa och jäsa och jäsa, och sen plattas ut och sen delas och sen jäsa IGEN! Det är orimligt, men jag ser det som en övning. Klarar jag att vänta ut degen så klarar jag allt.
Läste förresten en rolig grej i receptet; "Smula ner jästen i en liten bunke." Hade varit roligt om man hade syftat på gästen istället, vilket man nu inte gjorde, så det var ju egentligen inte roligt. Men lite.


Stora Andreas kom med en jättefiffig grej från jobbet förut. En minneskortsläsare som man sätter i usb-hålet. Så nu kommer bilderna från Gran Canaria, calzonebakandet och bullbakandet snart upp! HALELUJAH!

PS. Pärlsockret är slut, så får ta vårt gamla, klumpiga socker från 1997. Det ska nog funka.

Robban!

Skjutsade Johannes till tåget imorse vid 07. När jag kört hem och sett på lite film och serier så tog jag en liten runda med bilen, som jag fått låna äver dagen. Orkade inte med skvalet på Mixmegapol och Rixfm så slog över till P4. Vilket genidrag! Jag hittade en ny artist som kommer spelas om och om igen i min mp3. Kan väl beskriva honom som en mix av Lars Winnerbäck och Björn Afzelius. Duetten med Charlotte Berg är gudomlig. Hans namn? Robert Bergeskans! Kom ihåg den killen!


Nu; Te i solen på balkongen. Lööövely!


Vet ni

Jag sökte precis på TRÅKIG BLOGG på internet, och min blogg kom inte upp! Jag dör glädjedöden och somnar nu godare än någonsin.


Varning, läs ej.

OS är över, och Sverige lyckades ta färre medaljer än i Turin, vilket väl kanske inte är så konstigt. Men det blev ändå 11 finfina medaljer. Räkna då in de uteblivna medaljerna från Tre Kronor, Damkronorna, Helena Jonsson, ACO, Anja Pärson osv, så ser det ju ändå ganska bra ut. 11 medaljer är jättebra det också, men lite mer kan man väl räkna med från de rutinerade rävarna. Jonsson gjorde ju dock sitt första OS, och Anja började ju med backhoppning mitt i störtloppet, men de andra.

Gjorde en calzone förut, och den blev KANON! Massa ost som bubblade upp ur den! Mumsigt vill jag lova. Bilder på detta kommer om 3 år, eller när sladdar börjar dyka upp från sina gömställen. Mer om detta längre ner.

Såg på filmen 'Under ytan' nyss också. Hyffsad film, men bra insatser av Johanna sällström och Persbrandt. Såg en liknande film igår, och den var faktiskt pyttelite bättre. Lite stört att huvudpersonen i gårdagens film var ASLIK Sällström.

Min kamera lever sitt egna lilla liv. Eller den lever inte alls. Jag har ingen sladd, och minneskortet kan inte läsas av min andra kamera till vilken jag har en sladd. Så alla mina bilder är fast i kameran. Kom och plinga på så kan ni få se på bilderna. Annars får ni stå ut med att vänta, det är upp till er.

Jag måste ta tag i detta, eller sluta helt. Det här håller ju inte. Men jag har ingen inspiration, och nu börjar ju vädret sura till sig också. Sol? Plusgrader? Jag hade ju precis vant mig vid den andra skiten. Nu ska man behöva anpassa sig åt andra hållet. Jisses vilka problem jag har.

Som avslutning kan vi väl allesammans vinka till Manne som befinner sig låååångt borta. Nu kan du inte lägga på luren i örat, för i Malaga/Madrid)Marbeilla/Madeira har dom inga telefoner! Eller det kanske dom har, men där fattar du inte hur dom fungerar. Läskigt förresten att jag inte ens kan komma ihåg vart dom skulle. MA började det på iallafall, och det var inte Malmö.
Nä nu får jag sluta. Jag har tappat min förmåga, och den lär aldrig återvända. Min blogg är dödsdömd och gladast för det är inte räven, utan det är Dennis. För bloggen är ju SÅÅÅ jobbig. Nej. Ironi, people. Fast när man inte har något att skriva om och bara skriver massa dravel så är den ganska jobbig. Något som också är jobbigt är att det är svårt att sluta när man väl har börjat.

Ja jag varnade er. Mitt liv som bloggare är över, people.
ELLER
så kan jag ju starta en ny blogg, så kanske det blir roligare. Nya grejer är ju alltid fantastiskt roligt! 
Hm.

Kul att nåt är roligt åtminstone.


RSS 2.0