Melodifestivalen

Vad var det jag sa? Jessica krossade allt motstånd och har nu en liten fördel till finalen. Folk har hennes låt mest på hjärnan, och hon har ett bra utgångsläge efter Ola. Hon kanske inte vinner, men vi ska iallafall göra vårt bästa för att hjälpa henne. Tänk på att många av de andra länderna i år sänder små Rybak-kopior, eller andra manliga artister, vilket borde vara positivt för de svenska kvinnliga artisterna. Fast å andra sidan så har vi ju ändå ingen chans i den stora finalen. Men trots det kan ju underbara Jessica få vinna.

En annan viktig aspekt är att jag och Jesper har en liten deal om finalen på lördag. Kan ju säga såhär att Jessica måste vinna. Och om hon inte vinner så får absolut inte en viss annan artist vinna. Men hur stor är den chansen liksom?


Kommentarer
Postat av: Anette

håller på henne och din brors namne :)

Datum: 2010-03-07 Kl: 21:07:32
Postat av: Lilla Andreas

Kommer faktiskt inte ihåg någonting ur refrängen från Jessicas låt. Är fyra stycken som fastnat och det är Anna, Andreas, Saade och Timoteij.

Datum: 2010-03-08 Kl: 12:25:43
Blogg: http://iseeu.blogg.se/
Postat av: Lilla Andreas, igen

Glömde ju att Pernillas och Olas refräng och låt också fastnat :P

Datum: 2010-03-08 Kl: 12:35:37
Blogg: http://iseeu.blogg.se/
Postat av: denke

man måste inte komma ihåg, utan mer känna igen och njuta när man hör den. typ. ingen mer pop som ingen blir berörd av. det funkade inte med perelli och hon har ju försjutton vunnit innan, och redan massa fans där ute. saade t.ex. försvinner i mängden. boooring, liksom.

Datum: 2010-03-08 Kl: 13:29:14
Blogg: http://deenkee.blogg.se/
Postat av: Lilla Andreas

Tror inte Europa fattar texterna ändå. Möjligtvis England och dom. Men Tyskland och Frankrike fattar ju inte :P Måste vara nått klämcheckt serru tror jag ;)



Ja vi får se hur det går på lördag :)

Datum: 2010-03-08 Kl: 15:47:36
Blogg: http://iseeu.blogg.se/

Här kan du skriva en kommentar:

Vad heter du?
Vill du spara dina uppgifter?

E-postadress: [publiceras ej]

Blogg:

Din kommentar:

Trackback

RSS 2.0