Snart är det jul igen

Igår var jag på stan och köpte de sista julklapparna. Jag började kl 11 och var inte färdig förrän vid 17. Lite beslutsångest varvat med köer långa som tusan, gjorde att det tog lite tid. Jag gick med Johannes och hans kompis Elin, men hon lämnade oss efter ett tag. Trött på veligheten kanske.
Jag känner mig ganska nöjd med det jag köpte. För att vara köpt i all hast dan före dan före dopparedan så får jag vara nöjd. Hoppas att mottagarna blir lika nöjda.

När hungern tog över så gick vi till McDonalds. Det var min tur att bestämma var vi skulle äta, vi bestämmer varannan gång. Jag och Johannes har bestämt sen länge att vi INTE ska byta julklappar med varandra. Men mitt i min BigMac så böjer jag mig ner och rotar fram en julklapp till pojken och säger; 'Jag vet att vi inte skulle men..' Då böjer han sig också ner och plockar upp en julklapp. Så nu vet jag att den pojken inte går att lita på!

Skulle ha träffat Jesper också, men det blev inte av. Hörde hans röst på H&M, men precis då välte Johannes en glasflaska som gick i tusen bitar. Och sen var han borta. Han stannar i Kalmar till den 28, men tvivlar på att vi hinner ses innan dess. LIte synd, men ah.

Får väl avsluta med att önska alla en riktigt God Jul! (Och Shno, du får ha en trevlig helt vanlig onsdag!)

"Har vi tid att finnas till?"

Det var ett himskans tjat!

Jajajajaja, jag ska skriva.


Har alltså inte skrivit på en vecka. Alldeles för länge tycker en del, alldeles perfekt tycker andra. Alldeles lagom tycker jag.

Sitter och tittar på Reinfeldts jultal till nationen. Har läst lite reaktioner på det, och det var tydligen jättedåligt. Jag som nästan satt och höll med honom. Han är en väldigt duktig retoriker (ja, jag gillar att skapa nya ord, okej), och har han inte gått ner i vikt?! Hans annars så pluffsiga huvud var ju nästan lite gulligt idag. Hmm, som ni ser så kanske jag fokuserar på fel saker.

Eftersom att jag inte kommer ihåg någonting från veckan som gått, så ska jag nu bara berätta om vad som hänt idag och igår, det är så långt mitt minne sträcker sig.
Igår gick jag i skolan, vilken lågoddsare, och sedan åkte jag hem till Johannes. Vi lagade kyckling med konstig röra, träffade Stina, drack te och såg på Titanic. Sen somnade jag gott i viksängen.
Klockan halv sju ringde klockan, och jag rullade ur sängen en minut senare. Klockan 08.10 satt sedan tre trötta, men snygga, vänner i staggs aula. Vi hade föreläsning, och jag tvingade med mig Johannes. Jag kan stå ut med mycket, men jag åker inte ensam på Smedby-bussen! Basta! Sen hade vi lite naturkunskap och sånt tjaffs, sen hem.

Och när jag kom hem så kom Tjocka Syster, som faktiskt har blivit ännu tjockare. Bebbon är nu minst 50cm med tanke på att hennes mage nu börjar likna Mount Everest. Om hon lägger sig på rygg, på Öland, så skulle det med största sannolikhet bli Ölands högsta punkt. Hmm, ja.

Jag: Visst är det spännande att inte veta om det blir en pojke eller flicka?
Tjocka Syster: Ja, men tänk om bebbon blir ful.. då vill jag inte ha den! Tror du man får byta den?

Sen rullade hon hem, med en djup funderar-rynka i pannan.


Räntan i USA är tydligen 0% nu, och jag har ingen som helst aning om vad det betyder.

Imorgon.. är en annan dag. Vi nöjer oss med det.

The end of the filmkunskap

Stora Andreas är och köper skor och pizza. Jag är hungrig och han är seg. KOM NU DÅ!

Slö dag. Verkligen. Eget arbete på Mammas lektion. Sen äta. Idag var det kroppkakor! Jag dog, så gott var det. Eller det var inte så gott egentligen, men det var kul att äta det. Sen var vi lediga tills filmkunskapen började, där vi såg på en dokumentär, vilket var det sista momentet i kursen. Aldrig mer filmkunskap, tjoho!

Planer för ikväll:
Äta pizza.
Simma (läs; bubbla och basta) med Johannes. Mitt simhallskort går ut imorgon!
Googla min nya granne.
Plugga (om det finns tid).



Seså, kom med pizzan nu då. Var inte rädd. Kom till pappa.

Bubbel

Mmmmmm. Njutning i dess renaste form. Sitter och äter chips, och jisses så gott det är.

Ikväll har jag varit och simmat med Johannes. Eller simmat är väl synd att säga, vi bänkade oss i bubbelpoolen, och när den hade 'paus', och renade sig, så gick vi och bastade. Bubbla, basta, bubbla, basta. Lovely.
Sen orkade vi inte lata oss mer, plus att allt folk gick hem, så vi drog vi också. Till Café Corner, vilket var trevligt.

Nu ska jag se på tv och trycka i mig ännu mer chips. Hej.

Räck upp handen!

Nu sitter jag återigen på underbara Stagg. Kom hit vid 11.50 för att jag trodde att vi skulle ha ledarskap, men icke. Ingen i klassen hade förberett sig för att kunna hålla en lektion, så vi fick sluta.

Eller ja, innan vi fick gå så frågade Hanna oss en sak:
Hanna: Ja, det kanske är lite dåligt av mig att inte ha någon reservplan men ni får väl gå. Eller förresten, vilka är det som inte har redovisat sina ledarintervjuer?
Varpå några stycken räcker upp handen. Shno har inte redovisat sin, men räcker ändå inte upp handen.
Hanna: Jaha, okej, då kan väl ni stanna kvar och redovisa den för varandra, resten kan gå.
Shno smyger längs klassrummets vägg, för att sedan gömma sig bakom mig.
Hon väser tyst i mitt öra: Dennis, prata med mig så att hon tror att jag är upptagen. PRATA MED MIG!
Tilläggas ska att Shno faktiskt kunde smyga ut och slippa sin redovisning.

Vi började med ett arbete i socialkunskapen för två månader sen, och det ska vara inlämnat innan nästa torsdag.
Ankarström: Asså shit, har ni sett hur stort vårt arbete ska vara?! Och det ska vara inne nästa vecka!
Jag och Shno: Mihihi...
Ankarström: Fatta vilken ångest man får nu...
Shno: Jag har inte ens börjat.
Jag och Ankarström i kör: Inte jag heller...
Jag: Asså det måste vara nåt fel på oss, vi gör ALLTID såhär! Resten av klassen har ju börjat med sina arbeten.
En kort stunds paus. Ångesten väller ner över oss som ett novemberregn.
Shno: Jag vet inte ens vad jag har valt för ämne...


Citaten haglar över mig idag.
Ankis: Asså ska jag skriva tre frågor, och sen bakgrund till varje fråga, och sen en resultatdel till första kapitlets avsnitt och sen...?!
Jag: I have no idea.
Ankis: Jag hatar honom! Vad tror han om oss egentligen! Vi kan ju knappt skriva...
Önska oss lycka till på högskolan!


Den gångna helgen var jag med Johannes varenda minut. Vi såg på Idol, lekte och var i Göteborg. Göteborg var underbart, om än lite kort. Men det var skönt att komma bort lite. Verkligen skönt.
Liseberg var jättemysigt med sina miljarder lampor och sin övernaturligt vita snö.

Nu måste jag ångestera lite. Titta, nu uppfann jag precis ett nytt ord.
Idrott snart. Idag har vi julspecial, dvs hinderbana! WOHO!

Prisa Allah!

Igår var jag på pingis med, i tur och ordning; Johannes, Stora Andreas, Annica och Lilla Andreas. Annica var sjuk, så i dubbelmatchen fick jag, tillsammans med Johannes, möta Stora och Lilla Andreas. I början gick det inte så bra. Eller alltså, jag var ju lika bra som vanligt, men Johannes var inte direkt bra. Men efter 6 matcher, och 4-2 i baken, så hände det något, och efter det så vann han och jag 9 matcher i rad. Efter det gav Andreasarna upp, och vi körde rundpingis istället. Behöver jag säga vem som vann gång efter gång efter gång? Nej jag tror inte det. Det var en rolig kväll :)

Idag försov jag mig! Det brukar aldrig hända. Jag vaknade vid klockan 11.10. Jag förstår inte hur man kan försova sig så länge. Min nästa lektion började vid halv tolv, men vi har eget arbete på den lektionen, så nästa riktiga lektion var vid halv två. Jag cyklade ändå till skolan, och väl där så fick jag reda på att lektionen vid halv två var för grupp 2, inte för grupp 1 som jag tillhör. Suck.

Min mobil ringde nyss, men eftersom jag har tagit bort vibratorn så hörde jag den inte. Det var ett konstigt nummer, och konstiga nummer brukar vara viktiga, så jag ringde tillbaka. Det var körskolan. Jag bad för att min lektion idag skulle vara inställd, men instället sa tjejen att min extremt tidiga lektion på måndag (kl 07.30) var inställd. Jag hoppade av glädje, och det kom faktiskt en liten tår. Jag fick kämpa för att hon inte skulle höra hur jag grät. Hon undrade om jag blev ledsen, men jag sa bara Tack, tack, tack! Jag önskade henne en trevlig helg och sa tack några gånger till.

Nu ska jag plugga, sen körlektion, sen simhallen med Jehovas. Fullt upp som vanligt.
Jehovas mamma tjatar om att jag ska komma och sova över hos dom på fredag. Jag har inte  bestämt mig än, men det lutar åt att fredagens Idol kommer ses i Smedby!

Åter till Tanach, Diasposa och evangelierna. Prisa religionskunskapsprov!

Jag lever men...



Strejken innefattar dock inte min mamma. Så här får du lite roligt, mamma! :)







  <-- Tryck!




Strejken kommer fortsätta tills den är över. Hejdå.


RSS 2.0