I väntan på tomten

Nä nu blommar löken! Det går icke att lägga upp videos, och min design suger. Och jag kan inte ändra designen förrän jag fått bilderna från johannes, och det går trögt må jag säga. Snacka om barn på julafton, mördare i galgen och allt sånt. Den som väntar är det synd om, är det inte så ordspråket går?

Så medan vi väntar kan vi väl lyssna på en låt tillsammans? NEJ JUST DET, det gick ju inte, för bloggen/youtube är sönder. Men om jag hummar lite på en låt så kanske ni kan gissa vilken det är, och sen humma med. Ja så gör vi.

Hummelihumm-hum-hum-hummmelooo-humm!

Klämmigt värre. Återkommer imorgon med uppdatering och en början på designändring. Jag har faktiskt annat för mig än att sitta här, så det kanske kommer nån annan dag (det kommer imorgon, vem försöker jag lura).


och jesus sade; ta hand om varandra, så går jag bort och badar lite så länge.

Månlandning

Nu har jag landat, dock inte mentalt. Så ni som väntar på ett inlägg om Grekland får vänta en stund. Tills jag har landat. Och fått Johannes alla bilder. Vad är ett Greklandsinlägg utan bilder?

Idag är det fotboll, imorgon är det skola. Vilka kontraster. Nöje och nytta. Ångest och oångest. Men det kanske blir roligt, vem vet.

Nu ska jag somna om och landa mentalt. Hoppas kontrolltornet är redo!

Stjärnfall

Har precis messat lite med Annica. Saknar henne nu när jag bor i Kalmar. Hon är speciell, på ett väldigt bra sätt, och hon är sjuk, på ett bra sätt. Finns saker som bara vi två förstår, och ibland räcker det med en blick för att den andre ska förstå. Sånt är härligt.

Jag har tydligen en ovanligt nära relation till mina syskon, efter vad jag fått höra. Jag umgås väldigt mycket med dom som kompisar, och det är alltså ganska ovanligt. Mina syskon är bäst, och jag skulle inte klara mig utan dom. Ni är bra att ha i medgång, men kanske ännu bättre i motgång. Jag kommer ihåg vår långa, långa gruppkram när mormor dog. Även om vi kanske skiljs mer och mer nu, så finns vi alltid där för varann. Vilken kliché, men så är det iallafall.

Ja, mina syskon ja. Det finns inga jag önskar mer lycka än dom, och det finns inga som står mig så nära som dom. Det är en jäkla tur att ni finns.


Nu ska jag sova, men med ett öga öppet. Det ska tydligen vara en natt fylld av stjärnfall, så nu ska här önskas!

En vecka kvar

Dags för lite blogg igen.

Idag har jag varit på stan med Johannes. Igen. Vi lånade böcker på bibblan, bytte batteri i min klocka (äntligen!) och så var vi i en secondhandaffär. Jag hittade massor som jag ville ha, men jag köpte bara ett par shorts som kostade 49kr. I en vanlig affär hade dom kostat runt 400kr. Vilket kap.

Sen köpte Johannes lite aftersun. Nu har vi; en jämnbrun bränna, faktor 15, faktor 8 och aftersun. Det borde räcka som skydd. Om en vecka så har resan börjat. Då är vi i Stockholm och är nervösa. Längtar verkligen. Ska bli så skönt.

Blev just bjuden till Hjalmis, Johannes och Elin, men jag vet inte om jag är så sugen. Vill bara ligga i soffan och slökolla på Sverige-Finland. Kanske efter fotbollen.. hmm.. när är den slut? Och när börjar den? Får kolla upp det snart så att jag inte missar matchen.

En liten uppdatering iaf. Håll till godo.

Mot seger

Hej. Idag är det en jag-stör-mig-på-folk-dag. Jag har en lista i mina favoriter med cirka 25 bloggar som jag försöker läsa dagligen. Men det är knappt ingen som uppdaterar, och frågan är då; varför har man då en blogg? De som försöker läsa den blir bara irriterade varje gång de knappar in sig där. Och för att jag nu inte ska bli irriterad på mig själv så uppdaterar jag.

Idag ska vi till Kalmar för att se på Kalmar mot Elfsborg. Jag är optimist, just nu, så jag tror på seger. Sen ska vi till lägenheten och hämta upp studentfotokatalogen. Jag ska tydligen se ännu roligare ut än förra gången. Hmm. Jag är ett någorlunda levande bevis på att bara för att man är snygg IRL, så behöver man inte bli bra på bild.

Här har du, Lilla Andreas :)



RSS 2.0