Off-book-a

Jag är så lycklig. Socialkunskapsprovet gick kanon! Eller det kanske är att ta i, men jag får antingen VG eller MVG. När jag fick provet tänkte jag bara göra G-frågorna. Sen när jag gjort dom så tänkte jag att jag lika gärna kunde göra VG-frågorna, och sen även MVG-frågorna. Jag är så duktig. Men det var faktiskt min svenskalärare Annas gamla mantra som dök upp i mitt huvud; "Svara alltid på alla nivåer, man kan aldrig få minuspoäng". Så; Tack Anna!

Har precis tagit emot två samtal. Först var det trafikskolan som ville avboka min lektion imorgon. Minuten efter det så ringer Anna-Karin och säger att hon inte kommer med Manne. Någon mer som vill avboka något?

Vi snackar skit.

M- säger:

vill du veta vad som hände igår?

dennis säger:

jaaa!

M- säger:

jag grät typ 3-4 ggr

dennis säger:

why??

M- säger:

för tjockislars ogillar mej
dennis säger:

vad sa han då?

M- säger:

kommer du ihåg filosofiprovet förra året

M- säger:

jag gjorde inte g-delen utan gjorde vg/mvg-delen

M- säger:

igår kom han till mej o bara du måste göra g-delen, o han hade inte ens kollat igenom vg/mvg-delen

M- säger:

helt idiotisk

dennis säger:
:O
M- säger:

åååh hatar tjockislars

M- säger:

jaa är inte det sjukt?

dennis säger:

han var rolig i början, men nu hatar jag honom

M- säger:

han är tjock o ful nu tar han ut det över oss

dennis säger:

men hur ska du komma ihåg g-delen nu då? ett år efter liksom.. jag kunde det ju knappt då

M- säger:

jaaa menar det!!! men han kan ju fan i mej läsa igenom vg/mvg-delen, och om jag klarat det borde det väl faaaaaaaaaaaaan betyda att jag kan g?

M- säger:

inte sant eller tänker jag fel?

dennis säger:

frågade inte du honom om du bara behövde göra g-delen?

dennis säger:

och han ba; ja kan du vg och mvg så kan du ju g

M- säger:

JAAAAAAAAAAAAAA

dennis säger:

för vg och mvg utgår ju från G

M- säger:

idiot

M- säger:

jaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dennis säger:

hate him

M- säger:

men han har inte ens kollat på de för han vill att jag gör g-delen

M- säger:

från o med nu ska jag ge bitchblicken o inte skratta ett skit på hans lektioner. jävla tjockis, hoppas han spricker

dennis säger:

jag har oxå slutat skratta

M- säger:

hahah bra!

dennis säger:

tönt han är

M- säger:

TJOCK

Är det han som är dum, eller kanske vi som är lite osäkra? Hmm.. det är nog han som är dum!


Halva körkortet är fixat!

Jag klarade teoriprovet idag! Tanten som skrev ut pappret med "godkänd" på såg riktigt förvånad ut. Så nu undrar jag hur jag framställer mig själv? Verkar jag vara trögare än jag är? (Ankis får inte svara!)

Efter provet så gick jag till ishallen och kollade på när Johannes och hans klass åkte skridskor. Sen mötte vi upp Elin och några till, och åt våfflor på Jenny. Ganska goda faktiskt.

Har pluggat en massa också. Har fått massa saker färdiga, vilket är superskönt. Imorgon är det prov, och hur det kommer gå, det står skrivet i stjärnorna. Får jag G så är jag ohyggligt nöjd. Jag gillar inte tjocksmocken. Han gör konstiga prov, och hans lektioner är störda. Eller hur Shno? Håll med mig nu då!

Nu måste jag kila. Ska fixa våfflor med Andreas och Johannes! Det kommer bli en upplevelse, oh yes.

Läppfläsk

Idag har det varit en spännande dag.
Det började med att Anna-Karin hämtade upp mig, och vi begav oss till sjukhuset. Där försvann hon in, och jag stod kvar utanför med en barnvagn med en bebbo i. Jag gick runt lite på parkeringen, för att sedan stanna en stund och vila mig lite. Då plötsligt började bebbon titta lite. Jag började då gå igen, och då somnade han. Så efter det gick jag oavbrutet tills Anna-Karin var färdig. Puh. Jag hann precis tillbaka till skolan tills lektionerna började.

Vi hade religion. Så tråkigt. Vi jobbade med instuderingsfrågor, så jag och Shno gick och skrev ut vårat projektarbete. 33 sidor gånger tre exemplar är likamed 99 sidor. Stackars regnskogen.

Sen gick vi på stan en stund, och med vi menar jag mig själv, Shno, Shirin och Muamer. Jag kände mig ganska ensam bland.. personerna med utländsk bakgrund. Men det var trevligt. Lite efter klockan 13 gick vi till Kalmar teater för att se på teatern "Fyra månader". Dom snackade om den idag på Gomorron Sverige på SVT. Den var sådär, men värd att slippa lektion för.
Efter teatern skiljdes vi åt och jag mötte upp Johannes. Vi åkte hem till honom och åt mumsig spaghetti med köttfärssås. När tackat för maten så gick vi upp till Johannes rum, och då hände det. Jag snubblade och ramlade framstupa mot en vägg med två krokar. Jag fastnade med läppen och rev bort en bit läpp. En bit läpp! Fläskbiten hängde kvar när jag hade hunnit komma till en spegel. Jag fick dra bort den, gråtandes. Det blev ett stort hål, och man såg in i läppen. Nu, efter ett par timmar, så har det bubblat upp nåt, så nu är det inget hål längre. Tur det.

Nu ska jag sova, har körlektion imorgon på morgonen.
Shalom!

Debatt

Malin Wollin syns JUST NU i Debatt i SVT1 med en t-shirt där det står "Kalmar FF Svenska Mästare 2009!"
Heja Malin, eller ja, Kalmar FF!
För övrigt så äger Malin Gudrun Schyman just nu.

En dag kvar, sen är det helg. En lugn helg. Hare Krishna på det!

Halka i solsken

Idag var det alltså dags för halkan. Jag infann mig vid trafikskolan kl 06.35, tröttare än tröttast. Det visade sig efter en stund att min körkompis var sjuk, så jag fick köra hela vägen till Emmaboda, och göra allting ensam. Det var skönt faktiskt. Själva halkan var ganska rolig, men det finns såklart roligare saker att sysselsätta sig med.

Pga av halkan så blev det ingen skola idag, vilket inte är något som jag gråter över. Efter halkan ringde Johannes, och efter lite snicksnack så begav jag mig till Jenny Nyström där Johannes, Josefine och Elin mötte upp. Trevligt minsann. Men folket hade lektion, så vi splittrades och nu sitter jag alltså här. Är strålande sol, så har balkongdörren öppen. Äntligen lite vår!

Ikväll ska jag nana tidigt, så stör mig inte!

OBS!
Projektarbetet ska in på måndag, glöm ej! Får ta helgen till det.


Gran Canaria

Jag är tillbaka. Dock inte för att stanna, utan bara för att inte tråka ut er totalt.

Jag har varit på Gran Canaria i två veckor, så nu är jag brunare än brunast. Även om vissa töntar (läs; Shno Bin Ladin, utomäktenskaplig dotter till Usama) envist säger att jag är röd. Icke då. Snarare fyra nyanser av brunt.

Har precis haft körlektion, och idag var temat "nostalgi". Vi körde stadskörning och allt såntdär som man gjorde i början. Det var faktiskt ganska roligt. Men som med allt annat så tröttnar man till slut.

Idag ska jag försöka skriva på PA-rapporten. Fast tror inte jag orkar. Satt till kl 02 med körproven, ni vet, det vankas väl prov snart kanske...
Mer säger jag inte.
Skolan får kanske lida lite, men jag lider faktiskt också. Ingen sömn och ingen ro. Stackars mig.

/ dennis.



RSS 2.0