UTMÄRKT Dennis!

Fick precis tillbaka förra veckans inlämning, och min kursgubbe brukar bara skriva GODKÄND, eller nåt sånt tråkigt, men den här gången stod det; "En UTMÄRKT inlämning, Dennis." Han nämnde mitt namn, och han skrev utmärkt! Nu ska jag satsa på att få A (det nya MVG:t). Men det är ju ganska mycket kvar på skiten, jag menar kursen.

Ikväll ska hela gänget besöka Hult, och det ska bli himskans trevligt! Pizza och manne, kan det blir bättre? Nix.

Idag har jag ätit på Thaisilk med Johannes. Vi var där när dom öppnade, så Johannes fick vänta på de efterlängtade vårrullarna. EFter det gick vi till Kagg, men innan det Jenny, och där satt hela tjejligan; Elin och Jonna, och sen kom Olivia (?) och nån annan som vi träffade på Hjalmars kalas.

Jag ska klippa mig i helgen, kort, får se hur kort dock. Minns ni i vintras, när det var pyttepyttekort? Det var skönt att slippa bry sig om håret. Och som jag har det nu håller inte. Det ser ut som en mössa, och så är det nåt fel på luftfuktigheten. Det böjer sig, och blir platt OCH fluffigt samtidigt. Nej, jag ska raka av det. Eller Annica blir det väl som gör det.

Nu ska jag se på dokumentär om Estonia och sen läsa kursgubbens mejl några gånger till.

I like Lailas skratt!








Slemproppar

Idag mellan klockan 07.00 och 16.00 ska det komma slemgubbar och suga ut slemproppar ur vårt avlopp i köket. Jag tänkte att om jag har tur så kommer de runt middan, då jag skulle med Johannes till kagg, men icke. Dom har fortfarande inte varit här, så nu sitter jag skakandes i köket och tittar efter dom. När jag ser slembilen så ska jag springa in på mitt rum och låtsas sova.
Det roliga är att jag är vän med en som bor under oss, på facebook, och hon i sin tur är vän med en annan som bor under, så vi tre har skrivit massa på facebook idag. Riktigt trevlig faktiskt. En av dom hade låst in sig i sovrummet och haft musik i öronen, och frågade nyss om dom hade varit här, och om hon kunde komma ut nu. Det kunde hon inte!

NU LÅTER DET FRÅN AVLOPPET! DOM KANSKE ÄR UNDER OSS NU!
Hm. Måste gå.
Ciao!

Lyckopiller

Jag älskar headset. Man slipper hålla i telefonen, och man får höra den andres röst i båda öronen. I like it!


Såg just reklamen under mitt förra inlägg. Man får ju reklam efter vad man skriver om, och jag hade typ en apreklam. När har jag skrivit om apor? JUSSDE! När jag färgade mitt hår i aprött! Haha, vilka smarta reklammakare. Jaja, en apreklam är iallafall bättre än reklam för lyckopiller som jag sett att en annan bloggare fått, nämner inga namn.
Jag är LYCKLIG, OCH GLAD, OCH TILLFREDS, hör ni det, alla reklammakare! Ingen lyckopillerreklam här inte. Fast nu har jag ju iofs skrivit ordet lyckopiller tre gånger, så det skulle inte förvåna mig om jag får reklam om lyckopiller (fyra).

Header

Okej, här är min superduperheader! Alltså, den där grejen där uppe. Ja bilden.

Det blev inte riktigt som jag tänkt. Ölandsbron har två pucklar, den öländska kusten guppar väldeliga, och det blev bara två dennisar med på bilden, skulle blitt tre. MEN man kan inte få allt. Vattnet är ju fint om inte annat. Kanske försöker mig på att göra en bättre header (ja, bilden där uppe) nån annan dag, men måste ju ha någon som tar bilden också. Om jag inte klagar så behöver ju inte ni klaga. SÅ KLAGA INTE!

Snubbelfunderingar

Det var ett tag sen nu. Men jag har inte haft ork, och inte haft internet. Men nu har jag iallafall internet, så får väl skriva lite då. För er skull.


Sen sist har det hänt lite.
Jag har varit på begravning. Jag har varit på fotboll, Kalmar vs Örebro. Jag har varit på bio, Flickan som lekte med elden (lilla andreas som lekte med en tändare?).

Igår kväll funderade jag lite. Jag funderade på vad som hade hänt om jag hade snubblat bland massa folk. Sen funderade jag på vad folk hade sagt direkt efteråt, och hur jag hade känt mig sen. Sen på hur vi hade pratat om allt annat men inte min snubbling för ni visste hur ledsen jag blev när ni mobbades, men hur alla ändå satt och tänkte på det. Och sen när jag vaknade till från min långa fundering så visste jag inte om min snubbling hade hänt eller inte. Jag hade gått in så mycket i min fundering så det verkade så verkligt. Så nu har jag en fråga; Har jag snubblat, eller behöver jag ta bussen till psykavdelningen?
Hmm. Om man tänker riktigt mycket på pengar, så kanske dom kommer?

Jaja, idag har jag fixat klart veckans plugg. Skulle bland annat beskriva hur en resa går till, från scratch. Att resebyrån typ förhandlar med olika bolag, gör utkast till katalogen, skriver kontrakt med hotell osv osv. Och nu jag är framme vid "första avgång". Jag vet inte om jag borde skriva om genomförandet av resan också. Men alla vet väl hur en resa går till? Och om jag faktiskt inte visste det, hur skulle jag då kunna veta? Det stod inte i boken om hur man flyger, går på transferbussen osv. JAG ÄR INTE SYNSK! Så jag struntar i att skriva det.

Undrar vad det blir för mat sen. Längtar iallafall till Idol. Kvalveckan är roligast.

Grekland §4


Vi lekte vid poolen!


Bad :)


Vi simmade runt den där udden, och där hoppade folk från klipporna. Jag fick salt i ögat så jag vände tillbaka.


Som ett vykort.


Vi stannade med moppen och tog lite bilder. Jag gick inte närmare kanten än såhär, och hade jag gjort det så hade jag spytt. Det var högt!


The view.


Som i en liten gryta. 40 grader i luften och 30 svalkande grader i vattnet. Fast, man blev inte så svalkad i vattnet heller. Det var en tuff dag.


Vi hittade två flickor som vi umgicks lite med. Konstigt nog så hette dom Elin och Elina, och dom var från Finspång så dom pratade väldigt roligt.


Vi hittade även en mamma och en dotter som vi pratade med. Lustigt nog så hamnade vi bredvid dom på flyget hem, och det visade sig att dottern, Sandra, hade varit en massa på öland och i kalmar. Efter mycket snack så visade det sig att hon hade en bussbiljett från arlanda in till stan, som hon dessutom inte behövde, så vi fick den. Värde 100kr. Snäll stockholmare!

Sandra: Jaha, finns det mycket shopping i kalmar då?
Johannes: Asså, inte så mycket för killar.
Sandra: Jaha, vart åker ni och shoppar då? Nybro?
Johannes och jag: HAHAHHA.
:)

Lite snicksnack med Mona.

Dennis Vill börja med att säga att jag är ett stort fan :) Min fråga är följande. Vad tror du kommer avgöra valet nästa höst? Lycka till!  

Mona Sahlin

Bra att du är ett fan! Hjälp till att få fler att vilja rösta på oss nästa år. Jag tror jobben avgör. Jobb eller ökade klyftor! Jag väljer jobben! :)



Chattade precis lite med Mona Sahlin. Jag tror hon tycker om mig :) Men hur skulle hon inte kunna det. Jag som har fyra sosse-knappar på min väska, fick flera att rösta på (S) i EU-parlamentsvalet och dessutom skriver att jag är ett fan. Mona for president, bokstavligt!

Förlorad attityd = förlorad match

Stoltheten över mig själv växer för varje dag. Har precis varit i gymmet och gått 1,3 mil på det där bandet. Läste Veckans Nu under tiden, och då glömmer man liksom bort att man går. Så det är ett tips. Ut och gå med en bok i handen, eller i öronen. Fast akta er för trafiken. Gå på alvaret på öland, där finns inga bilar.


Okej, det hände inget oväntat på stan igår, men det kan man ju inte räkna med. Ibland måste ju något väntat hända också.

På kvällen begav jag och stora andreas till södra utmarken för att kolla på "Känd från media" när dom mötte "Lokaldelen", och det skulle bli en enkel seger för KFM, men icke. Underskattning, dålig attityd och allt sånt, satte käppar i hjulen. KFM tog dock ledningen, men fick se sig besegrade med 1-2 när domaren blåste av matchen. Lilla andreas hade två lägen att göra mål, men hade svårt med den blöta plastgräsmattan. Två mål från honom och matchen hade varit vunnen. Allt är lilla andreas fel. Eller nä, jag skyller på Tommy som Lokaldelens målvakt hette. Han var grym!

Ikväll kommer johannes och då blir det Idol och bubbel. Ska försöka få honom att köpa lite smörpopcorn också. Är så sugen på det.

I väntan på skörden i Farmville så ska jag nu gå och rensa min väska.
Hasta pronto.

Tvättning på källarnivå

Jag är lika duktig idag som jag var igår. Idag har jag tvättat och allt vad det innebär (springa upp och ner till källaren), och pluggat lite. Och strax ska jag cykla till stan och träffa Johannes. Vi ska fixa farmors kamera, lämna in en bok på högskolebibblan och en på stadsbibblan. Cykelturen får bli min träning idag. Orkar nog inte mer sen, plus att det antagligen är folk i gymmet då, och då är det pinsamt att vara där.

Höres sen när jag är hemma. Händer ju alltid något oväntat på stan, så sitt och vänta på uppdatering.

Dennis är ganska grym

Ja det är jag faktiskt! Jag är precis nästan klar med veckans skoluppgifter. Fattade inte sista delen av sista frågan, så fick lov att mejla och fråga. Så när jag fått svar på det så kan jag skriva det sista. SVARA NU DÅ! Vill bli färdig, på riktigt.

Så nu ska jag bara se klart på Efter tio, och sen gå till gymmet och studsa lite på trampmaskinen, eller vad den nu heter.

Jag är på g, så att säga. Ikväll kanske det blir simhallen, får se om johannes är sugen på klätterväggen! :D


Att jaga en elklass, eller att inte jaga en elklass, det är frågan.

Så. Precis hemkommen från staden. Tänkte vara lite rolig och leta upp Johannes, för han hade idrott på fredriksskans. Men icke. När jag hade gått runt hela arenan och letat efter en elklass (suck) så såg jag några småkillar ge sig av med kanoterna. Jag sprang bort till systraströmmen och hann precis dit till gänget kom. Johannes paddlade med Aljian? Ajdan? Sladjan? En sån som shno iallafall. Och Shno, han kunde bättre svenska än MIG! Varför kan inte du det? Va? Va? Jag tror det kallas lathet. Mer verbformer och mindre shopping så löser det sig.


Nu ska jag packa inför helgen. Imorgon är det fotboll och på söndag blir det kalas i hult. Och på tal om hult, jag såg Anna-Karins gamla bil vid fredriksskans idag. Hon sa att en ung kille från lindsdal köpte den. Johannes, om du har en lindsdalskille i din klass så är det ödet. Ödet att.. kalmar är pluttigt och alla känner alla. Suck.

Biorio

Bion var sådär, ärligt talat. Det fanns inga förhör, inga misstänkta, det vara bara jakt hela tiden. Nästan. Dom kanske tyckte att det redan har gjorts 25 såna filmer, och ville prova något nytt, vilket bevisar att man inte ska prova nya saker. Det funkar aldrig iallafall.
Men filmen får en trea för det fina budskapet. (S) i våra hjärtan.

Idag ska jag faktiskt försöka ta mig in till stan. Är dags att jag gör något om dagarna. Astrid Lindgren-filmerna finns ju faktiskt kvar.

Förresten, idag är det 11 september. Konstigt att en dag kan bli så totalt förknippad med en viss händelse, även om Lindh även dog idag va? Tror det.

Längtar tills Flickan som lekte med elden kommer! Vi har redan bokat platser, och jag längtar. Till skillnad från beck så har jag stora förväntningar på den.


Coola Lisbeth Salander.


Idag är det sol.

Daftnytt

Vilken onödig dag. Hittills iallafall. Jag har inte gjort nånting. Inte ett dyft, inte ett daft. Men genom det här lilla inlägget så ändrar jag ju på det. Det här är ju faktiskt ett dyft. Eller daft.


Ikväll blir det bio.

Bebbobesök

Anna-karin och manne tittade just förbi. Manne börjar bli en riktigt rolig typ. Han låg tex mitt på golvet och tittade upp mot takfläkten som snurrade och snurrade och snurrade. Efter en stund tar han bort blicken från den snurrande fläkten och tittar på något annat. Sen spyr han. Han blev åksjuk den lilla stackaren.

Men nu har dom åkt hem. Hejdå och vink vink till lille manne som lekte med en hammare i baksätet.

Smart dennis

Nu har dennis kollat på nästa veckas frågor och letat upp var svaren finns i boken. Varför ska jag läsa om sånt jag inte ska kunna? Med mitt nya system så måste jag läsa runt 10 sidor, och utan mitt system hade jag behövt läsa 9 kapitel á 15 sidor, vilket blir.. 135 sidor! Onödigt.


Nu hinner jag ju se på alla vi barn i bullerbyn! :D

Grekland §3

Precis färdigkollat på Karlsson på taket. Den var roligare än jag mindes den. Och efter att Karlsson tackade för sig så ringde jag och gratulerade jesper på födelsedagen. Han blev förvånad, men glad. Var ju så längesen vi hördes. Han har ju växt fast på gotland. Men iallafall så lovade han att ringa när han var i kalmar nästa gång.



I brist på annat att göra så kan jag ju lägga upp lite fler bilder.


Efter maten fick man vattenmelon.


Jag var inte beredd, okej?


När solen gått ner.


Bredvid hamnen i stora staden.


Huvudstaden på ön.


Johannes i stooora staden.

Jag leker haj.


Nostalgi

Jag har nu läst igenom hela min blogg. Eller kanske inte hela, men jag läste till årskiftet 2008/2009. Allt som skrivits efter det kommer jag faktiskt ihåg och då är det inte roligt. Ja, iallafall så hittade jag lite gamla godingar som bör tas upp igen. LÄS ALLT och skratta. Det är roligt.



Tjoho. Började klockan 09.10 idag. Ankis, som egentligen började vid 08.10 kom insläntrandes EFTER mig, vilket kändes underbart.
Jag: Men, hallå, pucko, du är i grupp 2 va?
Ankis: ..mhm..
Jag: Då började du vid 08.10. HAHAHA!
Ankis: Gud vad du tjatar. Tjat, tjat, tjat. Lägg av och tjata!


 

Ibland är det tråkigt att ha lov. Hur dumt den än må låta.
Och när man har tråkigt så pratar man med Shno och Ankis på msn.

Megaknubbisen Ankis säger:
Jag har tråkigt!
ShenoDelashob- säger:
jag har också tråkiiigt
Denke säger:
vi klarar oss inte utan skolan. utan skolan är vi ingenting. INGENTING!


Jag: Idag har vi språk. Urk.
Ankis: Jag funderar på att strunta totalt i språket i år.
Jag: Som förra året då?
Ankis: HAHA, jag fick IG i steg 2 förra året, och jag kommer få IG i steg 2 i år.
Jag: HAHA!
Ankis: Hur lång är min språklektion idag?
Jag: Hmm, min är 40min så din är 65min.
Ankis:
Jag har inte varit på en spanskalektion på mer än två veckor. Men idag har jag ju 65min, och på fredag 40min. Så jag skolkar idag, och går på fredag istället, för då har hon kortare tid på sig att skälla på mig.


I fredags träffade jag min nya mentor för första gången. Hon gav inga bestående intryck, utan var ganska slätstruken. Vi får väl se hur hon är när hon börjar undervisa. Samtidigt på mentorstiden berättade vår andra mentor, Marie, lite om hur man får högt betyg i hennes ämnen:
Marie: Ja du, Daniel, du stod så tapper på skolavslutningen och höll upp skylten, så du får 3 extra poäng på nästa matteprov.
Klassen: Men, hallå, så kan du ju inte göra!
Marie: Eeeeh, varför inte då?
Klassen: Det är ju fusk!
Marie: Men hur tror ni annars jag sätter betygen? Såhär är det; På proven sätter ni, med ett gem, fast en hundralapp om ni vill ha G, en femhundralapp om ni vill ha VG, och en tusenlapp om ni vill ha MVG. Lärarlönerna är ju så dåliga, så hur tror ni annars jag hade haft råd med mina fruktträd där hemma? Grenarna som nu tyngs ner med mer och mer frukt. Jag har fått börja stödja upp grenarna med pelare under. Frukten gör jag goda pajer av. Utan att göra som jag gör hade jag aldrig haft mina fruktträd, så back off!
Klassen: ...?
Marie: Tricket är GEMET. Glöm aldrig gemet! 


Jag och Shno satt lugnt och stilla nere vid Stivs datorer och roade oss med ett gapskratt, och då röt Stiv till!
Stiv: Nä nu får ni allt vara tysta där ute! Ja du erik, du jobbar ju iaf med skolarbete, det är bra. Men NI TVÅ! NI TVÅ SOM ALDRIG JOBBAR, NU FÅR NI VARA TYSTA!


Shno säger: Rosor är röda, violer är blå, akta dig fetto du står på min tå!


Shno klämde sin tumme på jenny nyströmskolan.
Skolsyster: Ja sånt där brukar göra ont? Har du ont eller?
Shno: NÄ JAG MÅR ILLA, ÄR VIT I ANSIKTET OCH GRÅTER FÖR ATT JAG INTE HAR ONT! SLAMPA!


Shno: Vilken fin klänning du har idag, Sanna!
Sanna: Sist jag hade den på mig, så undrade du om jag var gravid.
Shno: Gjorde jag?
Sanna: Ja du tittade på min mage och frågade om jag hade något att berätta...


När lektionerna var slut så gick jag och Shno runt på skolan och letade efter datorer, men alla datasalar var stängda för helg, så vi fick bege oss till, hua, biblioteket.
Shno: Var sjutton finns tidningarna? HAHHA, titta, dom pluggar!
Jag: Jag kommer ihåg i ettan när man satt och tittade i böcker och pluggade här inne. Haha, det har jag inte gjort sen... ettan.


Nu sitter jag återigen på underbara Stagg. Kom hit vid 11.50 för att jag trodde att vi skulle ha ledarskap, men icke. Ingen i klassen hade förberett sig för att kunna hålla en lektion, så vi fick sluta.
Eller ja, innan vi fick gå så frågade Hanna oss en sak:

Hanna: Ja, det kanske är lite dåligt av mig att inte ha någon reservplan men ni får väl gå. Eller förresten, vilka är det som inte har redovisat sina ledarintervjuer?
Varpå några stycken räcker upp handen. Shno har inte redovisat sin, men räcker ändå inte upp handen.
Hanna: Jaha, okej, då kan väl ni stanna kvar och redovisa den för varandra, resten kan gå.
Shno smyger längs klassrummets vägg, för att sedan gömma sig bakom mig.
Hon väser tyst i mitt öra: Dennis, prata med mig så att hon tror att jag är upptagen. PRATA MED MIG!


På luciadagen i skolan.
Ankis: Idag är det 3 månader tills jag fyller 18.
Carro: Va, fyller du den 13:onde mars? Jag trodde du fyllde den 3:e mars?!
Ankis: Nä, jag fyller den 13:onde mars.
Carro: Näjussde, det är ju jag som fyller den 3:e mars...


Sagt av vår mattelärare Elsa:
"HAHAHAHA, asså, ni, jag har tänkt på en sak. Det här gäller inte alla, eller jo det gäller alla. Eller nej det gäller inte alla, men nääääästan alla. Ni är väldigt dåliga på matte. HAHAHAHAH! Ni är såna som sitter här men inte lyssnar och sedan när lektionen är slut så går ni och slänger in boken i skåpet och skiter i matten. Det märks verkligen på era betyg. (Ungefär här känner jag och shno oss verkligen träffade.) Jag vet inte varför ni är såhär. Det måste vara något med er årskull. Det är likadant bland tvåorna på Lars Kagg har jag hört."


Shirin försov sig, så hon kom efter geografin:
Shirin: Vad gjorde ni på lektionen?
Mikaela: Jaa du, vi pratade lite om stormar och tromboner.



Tack för att ni har läst, och Shno och Sanne, ni är faktiskt ganska bra! :)

En massa dravlande

Idag har jag blivit färdig med alla frågorna till första avsnittet. Skönt tänkte jag och loggade in på vårt webforum. Och där hade en kvinna vid namn Heidi skrivit och frågat läraren om hur långt det skulle vara, och fått svaret "ung två a4-sidor". Bajs tänkte jag och fick panik. Så imorgon ska jag korta ner en massa sidor till endast två. Det är ju för sjutton svårare än att skriva ihop en massa dravel, som nu var fallet. Önska mig lycka till. ( Efter, eller kanske innan, jag är färdig med det imorgon så ska jag se på Karlsson på taket! VAD HETER DU MER ÄN AUGUST?! :D )


Johannes hade PA-dag så han kom till mig istället, och åkte vid fyra. Efter det har jag städat mitt rum, ätit, och varit på sightseeingtur i smedby, ljungbyholm och vassmolösa. Vi var även en sväng vid vita sand och kollade på den ovita sanden. Det lever icke upp till sitt namn. Plus att stranden var full med vass. VASSMOLÖSA! Ha, ibland får man en glödlampa över huvudet. Såsom nu. Det är så skönt när man fattar något, och man fattar att man fattar. Man blir medveten om sin smarthet, och det är grymt skönt. Att det finns vass i vassmolösa kanske inte är något att ropa hurra för, men ändå, det är dagens smartaste tanke av mig iallafall.

Fotboll imorgon kväll, sen kanske stan en runda, men inget allvarligt. Ska bara låta världen få se mitt redhead. Är sugen på corner. Salta pommes, mhmmhm. Och kanske lite roten-ur-räknande med elin? Tiden får utvisa.

Dvd-boxar!

Vem behöver tv när det finns dvd-boxar? En liten, men ack så betydelsefull, fråga.


Ja, mitt hår ja. Jag antar att ni väntar på en reaktion, en bild liksom. Men nej. Jag är nu officiellt ett redhead, rödhuve för er som inte kan engelska. Men det är bara toning, så imorgon ska jag tvätta håret trettio gånger. Johannes sa att han tyckte det var fint, men vad skulle han säga? Att jag förvandlats till ett redhead? Nej sånt vågar han inte. Och hade han sagt det så hade han fått en propp.

Imorgon ska jag skriva om massturismens utveckling från Hitlers fall till... idag? Imorgon? Jag vet inte. År 2009 iallafall.
Tomorrow ska jag även försöka göra mig iordning och kanske äta på kagg. Och om iordninggörandet går som planerat så kanske jag kan be Johannes ta en bild. Blir det bra? Såklart det blir. Den som väntar på något gott! NU KOM JAG PÅ DET! MITT HÅR ÄR SAMMA FÄRG SOM EN SÅNDÄR APA! EN APAS PÄLS HAR JAG PÅ HUVET.
Oh, thats great.
Just great.

Portad

Suck. Nu låter det igen. Första måndagen i varje månad klockan 15.00 så övar dom på bomblarmet i Kalmar. Det låter jättehögt och såna som jag får ångest och undrar vad det är frågan om. Om larmet skulle ljuda någon annan dag så är det ju ingen som vet vad dom ska göra. Samling vid maxi? Alla upp ur barnpoolen i simhallen? Fortsätt som vanligt? Om så ett bombflygplan bombar sig precis över mig så skulle jag inte veta vad jag skulle göra. Kolla efter exit-skyltar? Flytväst? Hmm.. onödigt. Fast, det kanske inte är ett bomblarm. Det kanske är ett larm om det skulle gå hål på en vattenslang, eller om kärnkraftverket skulle läcka. Ja vad vet jag. Jobbigt är det iaf. I fem minuter håller det på, så man hinner ju bli lagom paranoid.

Idag gick jag upp vid halv elva, och pluggade sedan till 12. Är färdig med första frågan nu, så nu är det bara tre kvar innan söndag. Det ska jag väl klara.
Sen efter det så gick jag en bit, för har man tid så är det tjänstefel att inte röra på sig. När jag kom hem från det så skrev jag ett brev till HSB. Jag vill ha portkod vid porten, för folk utan nyckel kommer ju inte in efter klockan 18. Och glömmer man nyckel OCH mobil så kommer man ju inte in. Och det finns folk som är kompis med sina grannar, och därför har en extranyckel hos dom, och om man då inte kommer in genom porten så kvittar det ju om grannen har en nyckel eller inte. Mhm.
Mitt huvudargument, att jag vill ha kod så jag slipper ta upp nyckeln ur fickan, skrev jag inte. Det hade nog inte gjort någon skillnad.

the best of iseeu

Jag ska färga mitt hår. Och färgen ska vara ungefär som på mistern härunder. Iofs har jag ju blå ögon, och är blek, så det kanske skär sig, men man måste ju få prova. Bilder kommer väl imorgon då. Och alla kommentarer som inte innehåller orden "kanon!", "jättefint" eller "snygging!", tas automatiskt bort, men det är ju precis som vanligt.

Lyssnar på lilla andreas spellista på spotify. Jag tror jag gillar det. Inte allt, såklart, men det mesta. Hittills.



Imorgon blir det till att läsa. Som vanligt.

Hårresande

Okej. Det är officiellt. Jag sitter och väntar på att mitt hår ska växa ut. Jag kan inte se ut såhär. Det är mittemellan långt och kort, och det ser stört ut. Borde skaffa en keps eller nåt. Och nu på sistone så har även färgen blivit störd, så funderar på att färga det.

I min dröm så skulle jag ha hans hår.
Aaah, sweet dreams. Dreams do come true, don't they? Ok, först ska det växa ut, sen färga, sen klippa. Det tar bara ett halvår. Sitt inte och vänta.

Frisyr från Frilla.se

Bajs.

Förbannadejävlahelvetesskit. Sverige förlorade och jag kunde inte titta på matchen efter 0-1-målet. Får ångest när svenska landslag ligger under, så jag tvingades se på DOOBIDOO, där höjdpunkten var "pärleporten", det säger väl det mesta.
Växlade dock över i korta stunder, och lyckades se 1-3-målet, och jag antar att det slutade så. Såg inget mer sen efter det. Nu sitter jag här och ser på klipp med Christer Ulfbåge och längtar till skidskyttet börjar. Då kanske sverige kan vinna iallafall, så att man slipper byta kanal.

Grekland §2


Jag hittade en tall (eller gran?) och tog mig en liten souvenir! Den där kotten ligger nu på en hylla över min säng. Minnen är bra att ha.


Europas vackraste strand 2007, men jag gillade den i år också. Pyttelite för varmt kanske, men man fick "svalka" sig i det 30-gradiga vattnet.


På kvällen när vi skulle sova så var det 29 grader inne, och ännu varmare ute, och vår AC funkade icke. Därför blev jag lite sur.


VOTSALAKIA! Vi åt där 6 kvällar i rad! Betjänterna eller vad det heter, lärde känna oss.


Jag fick lov att smaka en Cosmopolitan, och Johannes en Sex on the beah!


Jag fick bild före och efter att gubben hoppade. Typiskt. Men dom hoppade iaf.

Fortsättning följer när jag orkar.

ÄNTLIGEN HELG!

Ah, okej, inte för att det faktum att det är helg gör någon nytta för mig, jag måste ju ändå plugga, men ändå. Det är skönt med helg. Då får man äta godis, och godis gör mig glad.

Igår hämtade Johannes upp mig precis efter 'Du är vad du äter', för att åka till MAXI och inhandla massa onyttigheter. Vi skulle ha filmkväll nämligen. Och vad kan man säga mer; vi såg på massa grejs på hans dator och smulade ner hans säng med popcorn och chips.
Runt halv ett - ett så somnade vi, eller iaf en av oss. Johannes snarkar som.. en.. jag vet inte vad. Min skönhetssömn infann sig iaf inte på ett bra tag. Jag somnade lagom tills jag blev väckt imorse.

Nu blir det stressigt igen. Måste fixa iordning mig, för ska till kagg och äta LASAGNE! :D Inte för att folk på den skolan bryr sig om hur de ser ut, men ändå.

Jag på kagg sist; Det finns så mycket fult folk i världen.
Johannes: Ehm.. jaa.
Jag: Och alla dom går på kagg.

Okej, snygghetsgraden gick ner på stagg när jag och shno slutade oxå, men såhär lågt sjönk den icke! Shno kommer förresten hem till kalmar idag, men har hon tid/lust att träffas? NEJ! Hmpf.


Vinst i årsdebuten

Igår spelade jag fotboll. Visserligen i korpen, men ändå. Matchen vanns med 5-1, och 1-0-målet gjordes av MIG! Utan mig hade det inte kunnat bli ett andra mål, och inte ett tredje mål osv osv. Det andra laget fick en tveksamt dömd straff, och fick därför ett tröstmål.


Idag ska jag läsa klart boken, så att jag kan läsa kompendiumet i helgen. Men först ska jag till kagg och äta kycklingsallad i pitabröd med mild vitlöksås. Kanske. Om det slutar regnar. Annars strejkar jag.

Hits from kids



Här kommer låten som jag hummade på i ett inlägg längre ner. ENJOY! Detta är klämmigt!

Schemalagd ledighet?

Okej, såhär är det. Mitt egengjorda schema stämmer inte. På dagens schema stod; gå upp tidigt, luncha på kagg med johannes, pumpa cykeln och börja läsa i pluggboken. Okej, de flesta av dom där grejerna stämmer faktiskt. Men det är grejerna som inte görs som är det viktiga.

Eller hallå, vad är väl en opumpad cykel? Och boken hinner jag väl läsa? Stress löser ingenting.


Dagens bu I.
Den nya cykelvägen vid de nybyggda husen mellan skällby och maxi såg så fin ut på avstånd, men låt er icke luras! Det är inte vanlig asfalt. Det är något svart, med stora stenar i. Stora vassa stenar. Och mina halvtomma däck gjorde vad de kunde, men de dämpade inte så mycket som min rumpa ville.

Dagen bu II.
Fotboll. Södra utmarken. 20.30. Be not there, för då tvingas jag ta fram luftgeväret. Om publiksiffran är över 10, så vägrar jag spela. Förödmjukelsetiden lämnade jag när jag vinkade farväl till Shno.

Dagens bä.
Vädret, det enda jag kan komma på.

Grekland §1

Hej. Nu har jag fått bilderna, men det tar en evighet att ladda upp varje bild, så jag tänkte vara smart att välja ut dom bästa, vilket slutade i 27 stycken. Nu har jag sett på hela 'På spåret' och bara fått upp fem bilder. Så vi tar det i lugn och ro. Fem bilder per dag, och kanske en liten text, om jag orkar/hinner.



Vi hittade en grotta som jag gick vilse i.


På vägen ner till en av alla de vackra stränderna. Vägarna var makalösa, eller ja, utsikten iallafall.


Jag var glad och sömnig.


Vi åt och drack gott.



Medan Usain Bolt sprang i Berlin så stod jag på ett berg och tittade ut mot havet. Lightning Bolt, så att säga.



RSS 2.0