Grekland §4


Vi lekte vid poolen!


Bad :)


Vi simmade runt den där udden, och där hoppade folk från klipporna. Jag fick salt i ögat så jag vände tillbaka.


Som ett vykort.


Vi stannade med moppen och tog lite bilder. Jag gick inte närmare kanten än såhär, och hade jag gjort det så hade jag spytt. Det var högt!


The view.


Som i en liten gryta. 40 grader i luften och 30 svalkande grader i vattnet. Fast, man blev inte så svalkad i vattnet heller. Det var en tuff dag.


Vi hittade två flickor som vi umgicks lite med. Konstigt nog så hette dom Elin och Elina, och dom var från Finspång så dom pratade väldigt roligt.


Vi hittade även en mamma och en dotter som vi pratade med. Lustigt nog så hamnade vi bredvid dom på flyget hem, och det visade sig att dottern, Sandra, hade varit en massa på öland och i kalmar. Efter mycket snack så visade det sig att hon hade en bussbiljett från arlanda in till stan, som hon dessutom inte behövde, så vi fick den. Värde 100kr. Snäll stockholmare!

Sandra: Jaha, finns det mycket shopping i kalmar då?
Johannes: Asså, inte så mycket för killar.
Sandra: Jaha, vart åker ni och shoppar då? Nybro?
Johannes och jag: HAHAHHA.
:)

Kommentarer
Postat av: Lilla Andreas

Jag gillar dina små vykort från Grekland :) Fortsätt med det :)



Det där om Nybro var roligt =P Jag var ju där häromdagen. Jag hittade Willys, Coop Extra och Lindex. Det var vad som fanns där. Eller ja de vet ju du bättre än mig föresten :P

Datum: 2009-09-17 Kl: 13:26:17
Blogg: http://iseeu.blogg.se/
Postat av: Johannes

Bli tårögd av att kolla på bilderna. Det var så fantastiskt, så underbart! Jag saknar tjejerna. Och hennes säkerhetsväska:( Jag hade ont i öronen när jag kom hem. Mammans dotter pratade så in i norden! Men goda kakor hade hon:)

Datum: 2009-09-17 Kl: 15:44:00

Här kan du skriva en kommentar:

Vad heter du?
Vill du spara dina uppgifter?

E-postadress: [publiceras ej]

Blogg:

Din kommentar:

Trackback

RSS 2.0