Back in Sweden

Jag är hemma! Tjoho, fast helt tvärtom. Fast egentligen så är det inte så farligt. Lite snö här och där istället för sol och 30 grader. Berättar mer om resan, och lägger ut bilder, när jag får ork och lust (läs; efter OS).


Idag var jag på högskolebibblan och pluggade lite. Innan jag skulle gå så tänkte jag prova deras kaffemaskin, fast ville ju dock ha te. Efter att jag lagt i sex enkronor så ser jag att det inte finns te. Hm, vad göra? Kaffe ålä, Kaffelatte, kaffe med mjölk, kaffe med grädde; pest eller kolera? Lyckas hitta en knapp där man kan ställa in kaffets styrka, och en annan knapp där man kan ställa in hur mycket mjölk det ska vara i. Svagt kaffe, med mycket mjölk fick det bli. Väl vid busshållplatsen så frös jag rumpan av mig eftersom jag inte kan hitta varken min vinterjacka eller mina vinterskor. Bussen var sedan proppfull, förutom en plats där man åker baklänges. Eftersom att jag inte såg vart vi åkte, så chansade jag när jag skulle gå av. Gick av en hållplats för tidigt, vilket jag tycker är godkänt.

Nu blir det OS tills jag somnar.

Åsa är dum

Tittade just på gårdagens Debatt på svtplay. Dom pratade om den dråpmisstänkta läkaren, och sedan om SJ:s kaos. Infrastrukturministern var där, och det enda hon sa var att den förra regeringen hade misskött järnvägarna. Hm. "Det går inte så bra för SJ nu, och istället för att göra någonting åt det själv, så skyller jag på den förra regeringen." "Tågen är typ 8 år sena sammanlagt per år, men nä, det är den förra regeringens fel. Jag vägrar göra något." Bra strategi inför valet, Åsa. Hon har dessutom lagt en budget där 70% går till vägarna, och 30% går till järnvägarna, med motiveringen; "Folk tar ju bilen till tågen." Jesus Kristus alltså.

Jaja, vill dom förlora valet så ska väl inte jag hindra dom. Tror faktiskt inte att något kan hindra dom. Dom gör ju verkligen allt för att föra landet ner i skiten. Sen får Mona komma och rädda oss, som vanligt efter högerns framfart.



FÖRRESTEN!
1 dag, 5 timmar och 4 minuter tills vi åker!!!
Prisa Gud!

Hung up!

Idag har vi varit och tagit farväl av hult-borna. Denna middag föranleddes av en massa samtal hit och dit, och under ett av alla dessa samtal så skulle jag få prata med Manne. Han fick luren, och jag hörde hur han andades på andra sidan luren. Jag sa "Hej lilla gubbeplutten!", varpå gubbeplutten lägger på luren. Han är typ 1 år gammal, men vet ändå hur man lägger på i morbrors öra. Bortskämda unge. Släkten är viktigast, och kommer alltid först! Kommer du inte ihåg att det var mig du fick den spelande båten av? Lika rolig som båten är, lika kort är hans minne. Otacksamma gubbeplutt!

Imorgon ska vi hem till Öland och fixa det sista innan resan. Det blir pizza och fredagsmys, för nu skiter jag i beach winter '10. Det känns ju helt fel att träna inför vintern, så satsar på beach summer '10 istället. De andra på stranden på gran canaria får vara beredda på mitt fredagsmyshull!

Hoppas på nya avsnitt av "En plats i solen" imorgon. Kära Gud, gör vad du kan!
Om inte, så ska jag rensa bland besticken.

Nu blir det ett avsnitt av outsiders!
Bisouuu!

Klippeliklipp

Jag vill klippa mig kort igen. Vill dock inte göra det innan Gran Canaria, för där lär det tas tonvis med bilder. Jag vill dock inte göra det efter Gran Canaria heller, för då får jag ju en vit rand där håret var förut. Får nog bli innan ändå. Om jag ser ut som en tönt så blir det ju ett roligt minne för er alla. 

I övrigt så känner jag mig ganska färdig när det gäller, typ.. allting. Har packat klart och pluggat klart allting som ska göras innan och under resan. Allt detta avklarande har gjort att jag har haft massa tid till Youtube. Åh, detta Youtube. Så härligt underhållande, men så farligt beroendeframkallande! Har under de senaste timmarna ägnat mig åt att titta på diverse vloggar. Kanske skulle kunna vara nåt. Måste bara bli lite snygg först, men det ska nog inte behöva ta så lång tid.

Imorgon ska vi till Hult och säga adjö till A-K och Manne. Gud vad de kommer sakna oss när vi åker bort. Ja förresten, säg de som inte kommer sakna oss. Men vi kommer ju snart hem igen, så lugna puckar.

Påminn mig om att jag måste börja ta fler bilder. Mitt liv rinner iväg och inget blir förevigat. Vem minns hur allt såg ut 3 februari 2010 om typ 50 år? Ja inte jag iallafall.
Ciao bellas och bellos!

Stan igen

Idag ska jag bege mig till stan igen. Det får baskemig bli sista gången innan resan, orkar inte släpa mig dit mer. Det är faktiskt jobbigt. I måndags var det ju nästan barmark på vägarna, så då gick det att cykla, men nu har det ju kommit tre decimeter snö till, så nu får jag gå hela biten.
Idag ska jag låna massa böcker så att ingen tar dom medan jag är borta. Sen ska jag köpa stora andreas födelsedagspresent. Jag är för snäll. Gå ut i snöstorm och köpa present. Nu får han bannemig bli glad för 'grejen' jag ska köpa.


Ps. Min väska väger redan 21kg. :(


RSS 2.0