Åsa är dum

Tittade just på gårdagens Debatt på svtplay. Dom pratade om den dråpmisstänkta läkaren, och sedan om SJ:s kaos. Infrastrukturministern var där, och det enda hon sa var att den förra regeringen hade misskött järnvägarna. Hm. "Det går inte så bra för SJ nu, och istället för att göra någonting åt det själv, så skyller jag på den förra regeringen." "Tågen är typ 8 år sena sammanlagt per år, men nä, det är den förra regeringens fel. Jag vägrar göra något." Bra strategi inför valet, Åsa. Hon har dessutom lagt en budget där 70% går till vägarna, och 30% går till järnvägarna, med motiveringen; "Folk tar ju bilen till tågen." Jesus Kristus alltså.

Jaja, vill dom förlora valet så ska väl inte jag hindra dom. Tror faktiskt inte att något kan hindra dom. Dom gör ju verkligen allt för att föra landet ner i skiten. Sen får Mona komma och rädda oss, som vanligt efter högerns framfart.



FÖRRESTEN!
1 dag, 5 timmar och 4 minuter tills vi åker!!!
Prisa Gud!

Kommentarer
Postat av: Lilla Andreas

Puckat och skylla på förra regeringen. Inte deras fel. Hade högern satsat på järnvägen istället hade dom sluppit "skylla" på vänstern.



Aja, vi få se vad som händer i höst.

Datum: 2010-02-05 Kl: 21:48:32
Postat av: deenkee

ja menart! hade varit smartare att klaga OCH samtidigt göra något själv. :)

Datum: 2010-02-06 Kl: 00:26:02
Blogg: http://deenkee.blogg.se/

Här kan du skriva en kommentar:

Vad heter du?
Vill du spara dina uppgifter?

E-postadress: [publiceras ej]

Blogg:

Din kommentar:

Trackback

RSS 2.0