Brevduvor kan inte flyga

Sista riktiga skoldagen innan Sthlm. Big Haleluja, liksom. Idag har jag och Lasse fixat så att jag inte har någon frånvaro alls! Det ska jag försöka hålla så länge som möjligt. För er som inte vet, så hade jag fått frånvaro från en lektion som jag faktiskt var på. Ska man få frånvaro så ska man vara så långt från skolan som möjligt. Att få frånvaro när man är i skolan, det känns.. synd på nåt sätt.

Såhär löd vår konversation på S-posten:
(Jag har beklagat mig massa gånger för den där frånvaron)

Hej, den där frånvaron gör mig deprimerad. Jag tänkte vara duktig i år, och få så lite frånvaro som möjligt. Men nu när jag har fått frånvaro när jag var där så känns det väldigt.. dumt. :( Jag vet inte hur det fungerar. Alltså, om du kan gå in och ändra på dexter. Du kanske redan har försökt, vad vet jag. Jag ville bara försäkra mig om det sistnämnda. Nu kommer jag ju iof inte på lektionen på fredag, men det ska vara ledighetsanmält. Om det inte är det så blir jag ännu mer deprimerad :( Jag ska till Sthlm och bla se på EM-kvalmatchen mellan Sverige och Danmark. Fuskigt va? :P 
Fuskiga hälsn, Dennis SP06F

Lasses svar:
Depressioner skall man om möjligt undvika - nu har jag gjort mitt! Du är inte längre registrerad av storebror....men märkligt var det för du stod som "anmäld frånvaro" och det kan inte jag skriva in i dexter, så det måsta någon annan ha gjort......  
Dennis! Du har ett uppdrag i sthlm. Om det, Gud förbjude, skulle bli så pass illa att Sverige leder matchen när den närmar sig sitt slut så SKALL du snabbt hiva i dig ett par-tre öl och storma planen och helst också klappa till domaren en aning. Faktum är, Dennis, att ditt betyg i både samhällskunskap och psykologi hänger på detta uppdrag!!!!  
I övrigt kan jag bara säga att jag är grymt avundsjuk!  
Ha det!  
Lasse

För er som inte vet det, så är Lasse dansk i grunden. Och han har mig i psykologi och samhällskunskap, därav mutförsöket. Dåligt Lasse! Muta små barn?! Fy.


Ikväll ska jag packa o så inför Sthlm. Kanske se på Idol oxå om jag hinner. Såklart jag hinner förresten. Jag och bror bestämde att nästa år ska jag söka till Idol, för tro det eller ej, jag sjunger faktiskt bättre än mupparna på tv. Dock är det inte så stor skillnad, till min fördel, men ändå.


Jag ska även plugga lite. Jag och Ankarström bestämde att vi ska plugga lite Svenska B när vi kommer hem. I Svenska B håller vi på med Shakespeare. Vi ska arbeta i grupper och specialisera oss på ett av hans verk, vilket blev Köpmannen från Venedig. Vi ska spela upp en scen, och lära våra kamrater om vår grupps verk. Förra lektionen satt vi och läste ur hans verk. Vi är fem personer i gruppen, och i typ Akt 4, scen 2, så var det en monolog med fem personer. Annars så satt Ankarström och Mikaela och läste mot varandra hela tiden. Dumma dom.
I Svenska C håller vi på med stiltransponering. Oliver Twist transponering. Ankarström är redan klar, tror jag. Pluggis. Owh, jag måste verkligen börja plugga nu.

Vad blir det för mat?
Krouw! >.<
Hungrig.

Oh bad day!


Kommentarer

Här kan du skriva en kommentar:

Vad heter du?
Vill du spara dina uppgifter?

E-postadress: [publiceras ej]

Blogg:

Din kommentar:

Trackback

RSS 2.0