A-C for president! II

Vårig dag idag. Verkligen. Jag gick utan jacka hela dagen. Iofs har jag bara varit inomhus och bland stora hus i stan. Men det är varmt ute.

Engelska stod på schemat först, och LärarHelén hade vaknat på fel sida. Hon röt och svor och tog i från tårna. Jag tror inte att hon tycker om oss. Inte det minsta. Vi gjorde iaf ett övningsprov i READING som är på måndag. Man orkar ju inte vara seriös på ett övningsprov. Det hör man ju på namnet. Övningsprov? Ett prov som inte ens liknar det riktiga provet det minsta. Det är bara för att vi ska fatta vad vi ska göra. Onödigt.

Efter engelskan åt vi, falukorv och pasta, för att sedan gå till Siv och fördriva tiden vid datorerna. Sedan började psykologin, och där har vi eget arbete, som ni vet, så jag och Shno tänkte gå till ABC, typ Anorexi-Bulimi-Center, för att göra en intervju med dom, men vi slank in på Kvasten och Baronen istället. Mycket roligare, och ABC hade nog ändå inte öppet. Och förresten måste man nog boka tid. Så det var tur att vi gick till Kvasten istället. Hörde ni? Tur.

Fem minuter innan historian började så gick vi tillbaka till stagg och tog närvaro av Joppe, eftersom att vi även där har eget arbete. Eget arbete är inte bra för oss som inte kommer igång. Vi gick till stan igen, för att komma tillbaka till stagg fem minuter innan spanskan började. Och nu kommer det bästa! Vi hade ingen lektion! Hon skulle göra något annat, nåt med blaha blaha, och det skulle hon tydligen göra för att blaha blaha. A-C är bäst!

Kommentarer

Här kan du skriva en kommentar:

Vad heter du?
Vill du spara dina uppgifter?

E-postadress: [publiceras ej]

Blogg:

Din kommentar:

Trackback

RSS 2.0