Runnin in circles

Tjoho. Började klockan 09.10 idag. Ankis, som egentligen började vid 08.10 kom insläntrandes EFTER mig, vilket kändes underbart.
Jag: Men, hallå, pucko, du är i grupp 2 va?
Ankis: ..mhm..
Jag: Då började du vid 08.10. HAHAHA!
Ankis: Gud vad du tjatar. Tjat, tjat, tjat. Lägg av och tjata!

Vi hade svenska C. Och eftersom att bildanalysarbetet är över, så skulle vi börja på något nytt idag. Anna överraskade oss alla med att börja med ett nytt tal. Inte ett formellt, informativt tal den här gången. Utan nu ska vi skriva och framför ett högtidstal. Bröllop, skolavslutning, dop, begravning etc. Vi skulle öva på att skriva inledningar på alla dessa former av tal. Jag, Mikaela och Ankis kom snabbt på massor med inledningar, så vi fortsatte på själva innehållet i talet. Vi skrev ett tal till Sofies bröllop. Ankis ville skriva ett till Sofies dop av sin utomäktenskapliga unge, men det fick som sagt bli till hennes bröllop istället. Vi använde ett minne i talet, ni vet, ett såntdär som alla kan skratta åt. Vi tog det som hände i matsalen. Såhär var det; Sofie hade nya, höga klackskor. Vi gick till matsalen och tog mat och dricka och allt sånt. Sen RAMLAR Sofie pga sina höga klackar och tappar sin bricka med mat. Hon ligger på golvet en stund bredvid sin trasiga tallrik och den utspridda maten. Samtidigt småspringer Carro och Ankis därifrån och GAPSKRATTAR. Thats what friends are for, liksom.

Nu börjar jag inte förrän klockan 12. Samhälle. Det brukar gå ganska smärtfritt. Fast vi ska iofs ha prov nästa fredag, suck. Vi arbetar om invandring, en ganska känslig fråga. Idag ska Fonseca ta upp huruvida det är ekonomiskt hållbart med den invandringspolitik Sverige driver idag. Men man får ju inga raka svar, för han kommer antagligen ge två förklaringar, två sidor av myntet. En där det faktiskt ÄR hållbart, och en där det inte är hållbart. Att man aldrig kan få några riktiga svar. Men är det B-kurs så är det.

Later.
D.

Kommentarer

Här kan du skriva en kommentar:

Vad heter du?
Vill du spara dina uppgifter?

E-postadress: [publiceras ej]

Blogg:

Din kommentar:

Trackback

RSS 2.0