Dah.

'Nattliv, på 4:an.
"Går att läsa" ....bok!
De har typ haft 32 felgissningar nu. För fan, har de inget liv eller kan de inte bara låta någon gissa rätt någon gång, så slipper folk utan något liv, alltså jag, att sitta och kolla på skiten.... Jag ska ringa och gissa rätt, inte för att vinna pengarna utan för att bevisa min totala överlägsenhet... Okej jag ringer för att vinna pengarna. Men dah.'

// Jespers blogg.

Kommentarer
Postat av: Lilla Andreas

Dom fuskar jättemycket med ordjaktenprogramen, speciellt Nattliv, Spelrum och Game-on. Momento vet jag ingenting om. Dom låter folk ringa och gissa på ord, tills dom fått in den summa med pengar för just det ordet. Då börjar dom släppa på bokstäverna och folk gissar rätt. Ibland kan det även vara så att folk har gissat rätt men att dom aldrig blivit framkopplade till själva programmet eftersom dom i slussen vill ha svaret först. Ville bara poängtera detta, hur dom lurar oss att tro att det är enkelt.

Datum: 2008-01-13 Kl: 17:01:39
Postat av: denke

jo det gör dom nog. eller ja, man vet ju aldrig. vissa är nog faktiskt så dumma. för om ingen var dum, så skulle dom ju få in rätt svar med en gång. när det är så enkelt så borde ju de flesta kunna svaret, och då kan man ju inte välja någon som svarar fel.

Datum: 2008-01-13 Kl: 17:48:30
Blogg: http://deenkee.blogg.se

Här kan du skriva en kommentar:

Vad heter du?
Vill du spara dina uppgifter?

E-postadress: [publiceras ej]

Blogg:

Din kommentar:

Trackback

RSS 2.0