Underbart, underbart, underbart!

Har haft världens bästa idag! Önskar att Shno och Sanna bodde här jämt. Sanna ska ju hit nästa år, samtidigt som jag antagligen flyttar, och Shno är ju fast i Örebro i många år till, och sedan ska hon tydligen till Stockholm. Vi kommer aldrig att bo i samma stad! :(
Yeye.

Träffade upp Sanna vid Stagg klockan 10, för att invänta Shno som var sen som vanligt. Vi började med en rundvandring på Stagg för att återuppliva gamla minnen. Vi träffade spec-lasse som Shno hade i matte. Han kramade Shno och tittade stelt på mig och Sanna. Vi berättade vad vi gjorde, och sedan skiljdes vi åt. Vi gick vidare till tanterna i receptionen (kommer inte på vad stället heter just nu), och sjukanmälde oss. Eftersom att nästan alla våra gamla lärare slutat, så fick vi skriva till den enda kvarvarande läraren; Lars Arvidsson. Vi skrev namn, klass, lärare, och att vi gick hem från skolan dagen vi tog studenten på. Vi är så töntiga. Tänk om han inte ens kommer ihåg oss, och sitter och funderar på vilka idioter som skrivit sjuklappar till honom. Jaja. Vi fortsatte vår rundvandring på Stagg. Bibblan har ändrats om totalt! Varför i jössenamn satsade dom inte pengar på skolan när vi gick där? Fint vare iallafall. Sen gick vi till D-plan, där vi stötte på Ann. När hon gick förbi oss gav hon oss bitchblicken. Vi lämnade henne där uppe. Sedan busknackade vi på Niklas salsdörr, och sprang. Shno avslöjade oss med sitt skratt, men vi hann ändå undan. Vi är verkligen töntiga. Vi har inte vuxit upp ett dugg.


Efter det blev det stan, och Donken. Påväg till donken så mötte vi Jens från förra klassen också! Han skulle fylla i sin tatuering, men var nog ändå glad att han stötte på oss och hann snacka ett tag. Det borde han varit iallafall. Sen mötte vi upp Carolina och hennes bebbo. Vi gick till Dream och åt, för att sedan bege oss till Stadsparken för chill. Efter ett tag lämnade Carro oss, och vi begav oss till Kullzenska för fika. Sen skiljdes vi åt under tårar och kramar. Innan vi hoppade upp på våra cyklar/bussar/tåg, så lovade vi varann att ses i sommar. Vi har ju skvaller att skvallra om. Är inte så bra om det får byggas på för mycket inom oss. Det måste ut liksom.


Jag och Sanna trivdes som vanligt ypperligt på Stagg!


Shno var fiiiin!


"SÄG VAD VI SKA ÄTA!?"


Parkchill.


Carros bebbo.


Shno!


"Se glada ut."


Sanna!


"Jag skulle ju få med slottet också, Dennis, men nu fick jag bara med dig och slottets rumpa."


Kommentarer

Här kan du skriva en kommentar:

Vad heter du?
Vill du spara dina uppgifter?

E-postadress: [publiceras ej]

Blogg:

Din kommentar:

Trackback

RSS 2.0